Laserová operace očí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
18.7.15 13:56

@lussinka my máme bazén, takže se v teple cachtáme několikrát denně a malej cáká jak bejk, sluneční brýle by asi fakt nepomohly, bych je ještě musela lovit :mrgreen: navíc i když máme vysavač poloautomat, spodní hrany se mi nejlíp čistí tak, že si vejmu jen tu hadici od filtrace a dělám to ručně, ovšem pod vodou a musím na to koukat :mrgreen: takže budu fakt radši za říjen :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.15 09:26

@happynika: faaakt? a kdes na to byla clovece? 8o jako ja bych se fakt bala, kdyz mam dite, abych pak mela cas na regeneraci oci a tak. protoze prece jenom rekonvalescence bude nejakou dobu trvat ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
19.7.15 09:37
@KlaraMarie píše:
@happynika: faaakt? a kdes na to byla clovece? 8o jako ja bych se fakt bala, kdyz mam dite, abych pak mela cas na regeneraci oci a tak. protoze prece jenom rekonvalescence bude nejakou dobu trvat ne?

taky jsem na mateřské a počítám, že manžel si vezme volno, ale tak max. 3 dny, spíš jen dva, pak už budu muset zvládat :nevim: starší tedy bude mít v té době už školku a mladší zase není zatím takový divoch, tak to nějak bude muset jít :nevim: spíš mi to přijde i lepší, než kdybych chodila do práce, tak budu 2 dny doma a pak zasednu na 8 hodin k počítači, to by asi bylo ještě horší :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
19.7.15 09:41

Holky, ja mam tyden po operaci, nechapu, jak muzou vsichni rikat, ze je to bezbolestne 8o Ale kazdy na to asi reaguje jinak…

• Citovat
  • Upravit
35029
19.7.15 09:44
@Peťulka2608 píše:
Holky, ja mam tyden po operaci, nechapu, jak muzou vsichni rikat, ze je to bezbolestne 8o Ale kazdy na to asi reaguje jinak…

a jakou metodou ti to dělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
19.7.15 09:46
@lussinka píše:
Ja si rikam ze kdyz po tydnu se muze uz licit, kdy jsou malovatka primo na oku tak koupani v bazénu treba se slunecnima brylema by vadit nemuselo.

Me rekli licit aspon mesic ne, jak si totiz odlicujes oci, tak si mackas to oko…tak nevim :nevim:
Jo a holky, pozor pri spani, ja prvni den spala na boku, prave oko namackle v polstari…a vysledek, neco se mi tam shrnulo…musela jsem v patek na vyplach a narovnani…
:( Takze ted spim s brylema :lol:

• Citovat
  • Upravit
Peťulka2608
19.7.15 09:50

@ixule crystal lasic…ale pry je to stejne jako 6d diamant…
Byl to takovy zvlastni tlak_bolest na oko, nejde to popsat, musela jsem hodne dychat, bylo mi na omdleni…
Je to sice tak 20 vterin na kazdem oku, ale nekonecnych vterin…
Ale je to treba muj problem, je to jak s cisarem, kazdy rika super, ze je to v poho…a me po nem bylo tak hrozne :oops:

• Citovat
  • Upravit
35029
19.7.15 10:53
@Peťulka2608 píše:
@ixule crystal lasic…ale pry je to stejne jako 6d diamant…
Byl to takovy zvlastni tlak_bolest na oko, nejde to popsat, musela jsem hodne dychat, bylo mi na omdleni…
Je to sice tak 20 vterin na kazdem oku, ale nekonecnych vterin…
Ale je to treba muj problem, je to jak s cisarem, kazdy rika super, ze je to v poho…a me po nem bylo tak hrozne :oops:

já jen, jestli to nebylo lasek, to se prý hojí déle a je to bolestivější.. nicméně taky počítám, že to u mě nebude jen tak, protože mám dost citlivé oči, stačí mít čočky a přijde mi celý den, jako když mám v očích písek, takže tohle bude asi taky „paráda“ :roll: u císaře vím o čem mluvíš, první porod akutní císař, druhý přirozený a modlila jsem se, aby to šlo podruhé přirozeně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.7.15 11:12

@lussinka byla jsem na tom brně v Oftalu. zakrok byl trochu neprijemny, ale nic co by se nedalo zvladnout. zvolila jsem bezkontaktni metodu, protoze sahani na oci mi nedela dobre a jeste jsem dostala slevu, ze jsem byla na materske.
jinak bryle ted nepotrebuju, oci jsou zahojene, nic me neboli. proste ziju se zdravyma ocima, jen samozrejme dochazim na kontroly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.7.15 11:22

@KlaraMarie jak jsem uz psala, rekonvalescnece byla ok. az jsem byla prekvapena jak rychle, ale manzel samozrejme musel pomahat a par dni jsem oci setrila. slunecni bryle samozrejmosti a na televizi jsem taky moc nekoukala, nebo nejake psani na pocitaci nbo cteni taky ne. ani ridit jsem nechtela, tak jsem se nechala ke klinice radsi odvezt a manzel celou dobu cekal v aute. nastesti je to v centru a da se tam dobre zaparkovat, tak jsem ho nemusela hnat nikde lan sveta, to by me zakous :D
soupnu vam se radsi rovnou odkaz kde jsem byla holky i s tou akci, kdyz vidim co se tu resi, nechce se mi to psat kazde zvlast :)
 www.oftal.cz/…ke-dovolene/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
20.7.15 08:42

Holky jak dlouho se nesmi řidit po operaci? Kdyz budu videt dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
20.7.15 10:20

Já teda řídila druhý den, já byla na femtolasik. a fakt mě to potom nebolelo… ten první den prvních pár hodin to bylo trochu nepříjemný, ale po pátý odpo už pohopdička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
20.7.15 17:33

@koblizek8 fakt tak bezva, taky pujdu na femtolasik..a jaka tedy byla omezení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
20.7.15 17:41

Za mne priiiiiisrna bolest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
20.7.15 20:26

@lolla.jones ty me desis 8o jak dlouho? Po dobu operace nebo jeste mnohem dyl? No mam za sebpu dva potody tak snad to zvladnu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty