Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak ja pevně věřim, že je to natolik zkušený doktor, že by pacienty nevystavil nebezpeči kdyby nevěděl, že to dokaže odoperovat správně! ![]()
Dobrý den,
v neděli jdu na vyšetření do zlínského Gemini, nosím neustále čočky, cca 10let. Při objednávce telefonicky mi sestra řekla, že nemám před vyšetřením nosim 3dny čočky. Což dodržuji. Ale čtu všude po netu, že se doporučuje až 14dní?
Jak to tedy je? Nebude rohovka málo „zrehabilitovaná“?
díky
Ja nesmela nosit týden před vyšetřením. Ale pokud ti řekli 3 dny tak asi staci
Co to melete proboha??? Ja tam byla a spokojenost a falešná fak nejsem ![]()
Obnovuji diskuzi. Nyní jsou všude akční nabídky, vzhledem k tomu, že známí si to už dlouho chválí, tak jsem se rozhoupala a objednala na vysetreni a ev. operaci.
Jeee, já mám ale strach. Jinak mám -2D na každém oku, brýle mi překáží a čočky nemůžu nosit furt (měla jsem eroze na rohovkach po zánětu spojivek).
@lupilka.cz a kam se chystáš? já absolvovala operaci v září 2014 a nemůžu si stěžovat ![]()
@Lentilkaaa83 do Gemini. no ja se bojim, jak to zvladnu tu operaci. nedokazu si predstavit, ze se mi neco bude hrabat v ocich
ja budu chtit ucuknout
@lupilka.cz já se taky bála, ale bylo to hodně rychlý..my s přítelem byli v Gemini na konzultaci, ale utekli jsme odtamtud a šli raději jinam a ten přístup se nedá srovnat.
@Lentilkaaa83 uvidime. tak bylo to pred 2 lety
a ono vzdy zalezi, na koho se kde narazi. ale jestli budou neprijemny, nedostanou me tam, uz tak se bojim ![]()
@lupilka.cz no řeknu to asi takhle. Přišlo nám, že v Gemini jim jde jen o prachy. Taky tenkrát byla nějaká akce. Nejdřív mi řekli ne, až za půl roku tak. A když jsem se ptala, jestli se ta akce bude časem opakovat, tak ihned otočili a div mi hned nedali termín. Vůbec jsem neměla dobrej pocit. Radši jsem si zajeli dál
Ale uvidíš. Třeba na tebe na konzultaci zapůsobí ![]()
@lupilka.cz píše:
@Lentilkaaa83 do Gemini. no ja se bojim, jak to zvladnu tu operaci. nedokazu si predstavit, ze se mi neco bude hrabat v ocichja budu chtit ucuknout
neboj, fakt necukneš, budeš to mít znecitlivělé
Zdravím,
na operaci jsem byla v úterý v Gemini Krč a jsem skutečně ráda, že jsem do toho šla! Vidím naprosto skvěle, měla jsem necelé 4 dioprie a teď mám nulu!
Operoval mě doktor Kadlec, příjemný, během zákroku vše popisoval a odpočítaval čas - což jsem ocenila při první fázi, kdy mi na oči byl silně přitlačen po dobu 25s přístroj a odřezával lamelu. Tato část je nejvíc nepříjemná (levé oko bylo horší), ale dá se to vydržet. Tu lamelu člověk necítí, mám na mysli tlak na oko. Potom šel na řadu laser a to byla otázka pár sekund. Kdo se bojí, že mrkne apod., tak nemusí. Nutkání je, ale rozvěrač a kapky vše vyřeší. Nebyl problém sledovat zelené světýlko a necuknout. Dostala jsem na závěr kapky, ponaučení a brýle a šla jsem domů. Většinu dne, jsem ležela, poslouchala hudbu a měla oči zavřené. Večer už jsem koukala na tv. Teď po týdnu paráda. Oči kapu, občas mám pocit, hlavně ráno, jako bych měla v oku přicuclou nevyndanou čočku, ale kapky hned zaberou. Bude si to chvíli samozřejmě sedat. Já si to tedy nemůžu vynachválit a doufám, že to dobře dopadne všem!
@nickoll spraví i astigmatismus, měla jsem také slabší dioptrie a cylindry a jsem bez brýlí ![]()
@ixule kde jsi prosím byla? Gemini v Praze?
Sedím v čekárně v Průhonicích,