Laserová operace očí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
584
16.11.10 21:04

No, já už to s očařkou konzultovala a ona mi laserovou operaci nejen schválila, ba doporučila - to jsem ještě netušila, že je tolik technologií :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11856
16.11.10 22:26
dornicka píše:
No, já už to s očařkou konzultovala a ona mi laserovou operaci nejen schválila, ba doporučila - to jsem ještě netušila, že je tolik technologií :nevim:

Jenom trochu opatrně, pokud očařka doporučí konkrétní kliniku k té operaci. Doktoři často dostávají od klinik odměny za dohozené pacienty.

Takže nevybírat kliniku jen podle takového doporučení, ale i podle jiných hledisek. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
26.11.11 21:25

ahojky tak kdo se chysta na operaci? Ja mam po posldni kontrole a vidim perfektne..nasla jsem dnes odkaz an slevu 11.000 coz je uzasny
 http://www.vykupto.cz/…otni-garanci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
5.1.12 12:10

ahoj, nemáte někdo čerstvou zkušenost s laserem v Praze? Mám sice „jen“ dve dioptrie, ale staci mi se „spatne“ vyspat, a pali me tak oci, ze si do nich cocky nedam. Rada bych na prcka videla i bez bryli… Mam Lexum „za rohem“, ale zase jsem slysela, ze je to jak „fabrika“, tak nevim..

A jak se muze laik vyznat v tech jejich zpusobech operaci?

Predem diky za zkusenosti.

• Citovat
  • Upravit
1187
5.1.12 12:33

Brácha byl v Lexum, je to 2 roky a byl hodně spokojenej, ale jako fabrika mě to teda přišlo, když jsem ho vyzvedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R82
2396
5.1.12 12:41

já taky o tom přemýšlím,ale až porodím, a taky sama sobě za odměnu si.
jinak je nutné mít stálou vadu což se mi doted nedařilo,ale tedka poslední dva roky je to dobrý.tak jsem ráda, ale ještě určitě se domluvím s očařkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
5.1.12 12:43
pokymar píše:
ahoj, nemáte někdo čerstvou zkušenost s laserem v Praze? Mám sice „jen“ dve dioptrie, ale staci mi se „spatne“ vyspat, a pali me tak oci, ze si do nich cocky nedam. Rada bych na prcka videla i bez bryli… Mam Lexum „za rohem“, ale zase jsem slysela, ze je to jak „fabrika“, tak nevim..

Jinak asi nejlepší je objednat se k nim na prohlídku, a podle vady a měření očí ti nabídnou, co je vhodné. Pro každého nejde všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
5.1.12 12:50

Taky už dlouho přemýšlím o operaci. Jediný co mě trochu odrazuje je, že znám několik lidí pohybující se v tomto prostředí a všichni nosí brýle - pročpak asi taky nejdou na operaci? :nevim:
Jinak ale kolega na operaci očí byl a moc si to chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
5.1.12 13:20

Já v Lexumu byla a byla jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
5.1.12 13:25
pokymar píše:

Ahojky já byla na Neolasik HD v DuoVizi (Praha, IPPavlova) před půl rokem. Naprostá spokojenost, všichni byli skvělí a hlavně vidím, jak ostříž:-) Měla jsem 2,30 dioptrie a bez čoček taky ani ránu. Teď je to super, žádný vyndávání čoček při pozdním návratu domů, prostě komfort, ty prachy uffff, ale stálo to za to. Kdyby tě něco zajímalo konkrétně, klidně se ptej :kytka: Technologii zákroku ti doporučí při konzultaci/prvním vyšetření - právě podle dioptrií popř dalších „vad“ zraku. Já šla do HD, že je „mapa“ pro operaci oka individuální, ne mustr pro danou dioptrickou vadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
5.1.12 13:28
bustik píše:
Taky už dlouho přemýšlím o operaci. Jediný co mě trochu odrazuje je, že znám několik lidí pohybující se v tomto prostředí a všichni nosí brýle - pročpak asi taky nejdou na operaci? :nevim:
Jinak ale kolega na operaci očí byl a moc si to chválí.

Já jsem taky spokojená. No v Duovizi naopak sestřičky nosej cedulku, že mají úspěšně laser za sebou:-) A zkouším si vybavit doktorky - potkala jsem tam tři během mých vyšetření a kontrol a ani jedna brýle nemá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
5.1.12 13:31

Já v Lexumu potkala zdravotníků taky dost a brejle neměl NIKDO (možná náhoda). Ještě jsme si s manželem dělali srandu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R82
2396
5.1.12 15:32

já si myslím, že je to hodně o tom jak ten člověk je ovlivněn tím povoláním, víte jak to je, kovářova kobyla…jak kdo, ale je fakt když vidím brýle v takovém centru tak si tuto otázku taky položím.takže to je normální,ale více slyším chvály,škoda, že ty ceny i přes to všechno zůstavají lidové, člověk na to jen tak nenašetří no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
5.1.12 18:59

jdu tenhle mesic k ocarce a jestli se mi to nezhorsilo, jdu na to

• Citovat
  • Upravit
R82
2396
6.1.12 09:11

tak držím palec,já jdu k oční v pondělí na kontrolu a taky se pozeptat znova :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty