Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
vidíš nebo bych se do Ostravy mohla na dva dny nakvartýrovat ke kamarádce ![]()
no jasně, zkusit poptat známý nebo tak.a ještě si užiješ obskakování a péči.
já bych se bolesti nebála,dají ti oblbováky stejně, stačí to psychicky prostě zkusit si zdůvodnit, že to za to stojí, za ten volnej pohyb bez omezení, to taky hodně uleví si myslím.
co vím, tak měsíc nesmíš chodit plavat a fyzickou námahu dělat ještě.
jako dnešní ty lasery jsou fakt i šetrný.už se taky těším až to budu mít.ale bohužel musím zatím vydržet
ditiska - každá klinika to má s kontrolama jinak. A je možné, že od te doby co jsem byla na operaci já se to změnilo. Já byla hned druhý den, pak po týdnu, po měsíci, po dvou,po třech, po pul roce, po roce. Nejlespší bude když třeba zavoláš co call centra, které předpokládám, že kliniky mít budou a tam Ti to řeknou přesně ![]()
Holky, vy jste mě nalomily - já se snad zase zkusím objednat a pokusím se tentokrát to dotáhnout do konce ![]()
a kolik máš dioptrií? pokud máš penízky a žádné jiné komplikace, tak neváhej.a zkus zavolat minimálně, za to nic nedáš.
holky fakt nevahejte jediny ceho budete litovat je ot ze jste do toho nesly driv…
na slevomatech maji kolikrat akce i o 10.000 tak to hlidejte kdybych na neco narazila dam to sem jako odkaz
Hele holky, pokud na to máte a nemáte žádnou závažnější vadu. Rozhodně bych do toho šla.
Moje sestra taky chtěla jit na operaci, bez brýlí nemůže ani na záchod a jejím povoláním je jezdec a cvičitel koni, takže brýle=hodně velká překážka
Když byla na vyšetření před 5 lety, LASIK ji nedoporučili, jenom PRK nebo implantaci čočky. Na to jít nechtěla, měla velký strach. Takže to odložila a ted, když ji to obtěžuje ještě víc, odhodlala se, že na to pujde. Jenže cena už je zase mnohem vyšší. Takže šetří a stejně na to pujde
Takže já radím, dlouho neotálet a jít do toho ![]()
Já mám 5dioptrii, u jedný dr malinký astigmatismus, druhá ho nenaměřila ![]()
Brýle nesnesu, takže si je beru jen večer nebo v noci na záchod, takže celý den nosím čočky - už je nosím 13 let, myslím, že už bych měla zaplacenejch několik operací ![]()
Už jsem byla nalomená několikrát, pak si vždy řeknu, že to jsou oči, co když se něco pokazí apod.. Ale objednám se alespoň na to vstupní vyšetření, uvidím, co mi řeknou
tak to máš dost, já mám o něco více.levé oko mám horší než pravé,ale bez astigmatismu.já taky jako je nosím už strašně dlouho a už bych to měla v těch brýlích a čočkách zaplacený, je to hrozné ty ceny všeho.
no určitě, zkusit zajít na vyšetření a pak se rozhodnout.
R82 píše:
tak to máš dost, já mám o něco více.levé oko mám horší než pravé,ale bez astigmatismu.já taky jako je nosím už strašně dlouho a už bych to měla v těch brýlích a čočkách zaplacený, je to hrozné ty ceny všeho.
no určitě, zkusit zajít na vyšetření a pak se rozhodnout.
Jj, mám dost, bez čoček vidím úplný prd ![]()
nas tata mel 8 dioptrii kdyz na laseru pred 16ti lety byl a po operaci byl na nule…
já bych byla pro aby zrušili to že je to kosmetická operace, protože jako když z brýlí a z čoček máte migrény atd. prostě zdravotní potíže tak jako tohle je nejlepší cesta.snad se dočkáme někdy.
R82 píše:
já bych byla pro aby zrušili to že je to kosmetická operace, protože jako když z brýlí a z čoček máte migrény atd. prostě zdravotní potíže tak jako tohle je nejlepší cesta.snad se dočkáme někdy.
Párkrát jsem se na klinice setkala s tím, že si pacient zaplatil operaci a potom mu pojišťovna nějakou částku proplatila. Ale bylo to opravdu jenom párkrát a ten pacient podstupoval zákrok ze zdravotních důvodů (jako jsou např hodně velké migreny atd) Možná by stálo za to, zkusit se na pojišťovně zeptat, za to nic nedáš ![]()