Laserová operace očí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5784
27.1.12 10:49

ahoj, tak jsem přes facebook komunikovala s Lexum. V Hradci pobočku nemají takže u mě vyhrává Brno. Tak až budu mít peníze k dispozici jdu do toho. a ještě kdyby někoho zajímalo tak kontroly jsou druhý den, pak za dva měsíce a po roce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R82
2396
27.1.12 10:54

já taky přemýšlím luxum brno, tak díky za info a za reference pak.to se mi hodí,mám to fakt kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
27.1.12 11:18

Ahoj holky, priznam se, ze jsem neprocitala celou diskuzi, mozna je tu o teto akci zminka.
Pred 3 tydny jsem prestala s kojenim druheho syna a dalsi mimi uz neplanujeme. Laser.operace je uz 10let tez mym snem (tehdy mi blo doporuceno prijit az po detech), takze jsem se zacala posledni dobu o to vice zajimat. A na klinice Lexum jsem nasla tyto slevy. Tady davam odkaz:
 http://www.lexum.cz/…-ceny-cekaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
27.1.12 11:21

ditiska: Tak přeju hodně štěstí,at našetříš co nejdřív a halvně ať všechno dopadne dobře :)
Teda ty kontroly pěkně zkrouhli. Já tam byla pečená vařená a ted jen 3× :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
27.1.12 11:32

Jo na akce jsem koukala, že už je mají, ale ten v březnu asi nestihnu :?
Peníze mám našetřeny jen se k nim dostat jsou na „nenormálním“ účtě :zed:

a veverik, přímo takhle mě odpověděli tak doufám, že chápu dobře ty dva měsíce a né že to je po dvou měsicích?? :think: :
Hezký den, pobočku v Hradi Králové bohužel nemáme, Brno je vám samozřejmě k dispozici :-) Pooperační prohlídky jsou druhý den po zákroku, dále po dvou měsících a po roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
27.1.12 11:36

Ditisko, myslim si dle toho, co tam pisi, ze ty slevy by mely byt i v prubehu roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
27.1.12 11:38

ano já vím, ale přeci jen ten březen se mi zdá časově ideální :) a už se fakt těším až zase pořádně uvidím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
27.1.12 11:47

Jinak my doma resime to same s manzelem :-). Vi o tom od te doby, co jsme spolu a najednou, kdyz uz bych mohla, tak se mu do toho nechce… Takze musim jeste presvedcit jeho ;) . Jinak brezen by byl pro me tez idealni, bydlime mezi Prahou a Brnem, takze bych se spis rozhodnla pro Brno kvuli nizsi cene. Ale je to moc brzy, to se mi nepovede ho tak rychle presvedcit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
27.1.12 11:50

Lucid, ano je to všude stejné. Ale na toto jsem si našetřila skoro nevědomky sama. najednou jsem ty peníze „jakoby“ objevila, takže už nemá žádný argument proč do toho nejít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
27.1.12 12:03

ditiska: JJ taky to podle toho co napsali chápu stejně jako Ty.
Na ty akce jsem koukala, psali tam, že budou mít i další termíny. Takže určitě bych se co nejdřív objednala na vyšetření a pak jen počkat na „vhodný termín“ zákroku.
Jen si to teda moc dobře nedovedu představit, jak to budou dělat, normálně za jeden den operovali třeba 20 lidí a předpokládám, že na tuhle akci se chytne hooodně lidí. Tak jestli třeba mají už víc sálů :nevim: Jinak nevím jak by to dělali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
27.1.12 12:08

podle toho co třeba psali na tom FCB ostatní co to prodělali tak tipuji, že v normální dny jsi objednaná na určitou hodinu a třeba tyhle lasik dny, mají jen omezený počet těch operací a tam čekáš než příjdeš na řadu. Vím, že tam dva psali že čekali až do půl třetí… Tak nějak si to teda myslím, že by to mohlo být. snad nenasmlouvají si 50 klientů, když ví že zvládnou třeba jen 30? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
27.1.12 12:12

no já si to teda dost dobře nedovedu představit. Akcí jsem tam zažila spoustu, ale tuhle ještě ne. Ale tak určitě to budou mít nějak vychytané. Přece jenom je to na nějaké urovni, tak to nemůže byt, kdo si vystojí frontu ten to bude mít.
Všechny operační programy musí byt nachystane dopředu, ještě den předem si operatér kontroluje karty všech pacientů, aby se třeba nestala nejaká chybička.
Však jim napiš a zeptej se, jak si to jako představujou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
27.1.12 18:23

no jakoby me tlasci to oko jen kdyz jsem unavena a jen vecer…ale dnes jsem dost unavena a od rana jsem byla na nohou a litala vsude mozne a tak z to trochu citim, byla jsem na operaci v Praze a jsem z KV tak se mi ta moc nechce jen aby mi rekli ze to nic neni :-)
premyslela jsem o kapkach pro unaveny oci Visine…
kdyztak bych mohla k nasi Dr sem a ne do PRahy ne? Tam mi rekli ze kdyz ti bde neco vaznyho ale i kdyby i zanet tak k nim muzu ale ze jinak klidne ke svy dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
27.1.12 18:42

ajla, no určitě mužeš i ke své dr. Visine jsou taky dobré, jsou to vlastně taky umělé slzy jako Refresh, jen ten je myslím silnější. Pokud si je koupíš, určitě si tím nijak neubllížíš, oko se bude zvlhčovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R82
2396
28.1.12 13:13

je jasný, že je to trochu jako fabrika, objednávají tolik aby se jim to vyplatilo.s frontou já teda počítám jako u jiných soukromých zákroků :palec: :palec: :palec:
jj taky budu svýho muset přesvědčit, peníze našetřím si ale jako naráz to vydat, to on bude muset ztrávit.ale jako ten kdo nemá brýle a velkou vadu nepochopí prostě :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty