Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jj moje, máti to taky měla část od pojištovny,ale od té doby nic.já mám vzp a ta to na tuty nedělá.škoda no.budu šetřit.
tohle jsem dnes nasla ale je ot nejaky divny
moc jsem ot necetla ale ten tip laseru neznam, ale treba vi nekdo vic
nejraději bych to měla už za sebou…jsem zvědavá jaké to bude po těch letech nenosit nic na obličeji…snad si zvyknu pak.
ted jsem už od třech lidech slyšela, že byli na operaci v Hradci Králové. Neslyšeli jste o tom jaký to tam je? Bylo by to pro mě ideální, jak vzdálenost tak ubytování… Ale nevím na jaké úrovni tam jsou. ![]()
Hradec neznám,ale určitě tam taky jsou zkušení.bych se nebála, určitě najdeš recenzi na ně někde.
nevím jedna kamarádka mi říkala, že snad její synovec byl ve fakutce a to se mi zdá hodně divný. Jinak tam je nějaké oční sanatorium…, ale nevím ještě jsem nic víc nezjišťovala…
vim, ze kdysi dojiždeli doktoři z lexumu dotoho sanatoria, ale nedělali tam všechny operace. Spiš to bylo tak, že se pacient vyšetřil v HK a pak jel na zakrok do Prahy. Jak je to ted netušim. O fakultce jsem neslyšela. Projdi net ![]()
Tak jsem našla toto… Ale když tomu nerozumím tak těžko soudit ![]()
http://www.plasticka-chirurgie.info/…adec-kralove
pak tam je ještě to Lexum, ale tam už nemají vůbec žádné informace ![]()
http://www.lekari-online.cz/…lexum-hradec
veverik ty tomu trochu rozumíš. Je to v té fakultce dobrý? ![]()
ditisko, koukala jsem na jejich stránky, ale popravdě moc chytrá z nich nejsem. Jestli jsem to dobře pochopila dělají jenom jeden typ zákroku (PRK), při něm se neseřezává epitel, ale laseruje se přímo na rohovce. Já jsem tenhle zákrok neměla, ale slyšela jsem, že je po něm rekonvalescence bolestivější.
Jejich ceník jsem tam nenašla.
Vubec je neznám, ani jsem o nich neslyšela, takže nejsem schopna Ti říct, jestli jsou dobří nebo ne. Jejich stránky na mě osobně teda moc dobře nezapůsobili
Ale ještě kdyžtak zkus pohledat recenze jejich pacientů
Ten Lexum tam pusobil cca 3 roky zpátky, neměli tam vlastní kliniku, jenom jednou za čas lékaři dojížděli do nějakého sanatoria. Takže na to bych se moc nevázala.
napsat jim e.mail s dotazy ne?to by taky šlo a pak určitě diskuzu
![]()
ahojky, tak jsem po operaci 2 mesice a levy oko me skrabalo po operaci dele, ale malinko skoro zanedbatelne na kontrole po tydnu rekla ze ot levy sem usi jetse malicko zahojit lae ze super no a ted po dvou mesicich kdyz jsem unavena tak me jakoby pali a tlaci a vadi mi svetlo ne moc lae na pc a u telky jako vidim odlesky, ma to nekdo?
ajlo, ja jsem měla to same, trvalo mi to vic jak pul roku. Kapala jsem si refresh a gel vidisic. Kapala jsem snad co 10 min. Rozhodně bych se, ale obratila na lékaře at koukne jestli to neni neco jineho a ty kapky by Ti měl dat.
Jestli maš jakekoliv pochybnosti nebo třeba jen divny pocit, obrat se na ně, jsou ti Tvoje oči, zaplatila si dost a radši plašit zbytecne, než aby se něco podcenilo
no jako určitě, zajet pro jistotu k dr. se vyplatí pro jistotu tvou, tak je jasný, že chvilku zahojit vše to potrvá…určitě se to zlepší uvidíš
![]()