Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Netopirek píše:
1443
ba mě zajímalo, kolik srdíček jsem fakt napočítali. Budete to někdo přepočítávat?
Do této chvíle 1449… Některá byla sice dublovaná, ale to neberu jako vážnou vadu, stane se, když je ukládán současně příspěvek od více přispívajících… ![]()
Občas někdo přeskočí, ale většinou se mi je podařilo dodatečně doplnit…
![]()
Až bude diskuse ukončena, bude vylosován jeden z uživatelů, který se alespoň jedním příspěvkem zúčastnil diskuse a ten provede zevrubnou kontrolu, přepočítání všech srdcí - „lajků“ a připraví podrobné seznamy těch, kteří poctivě olajkovali všechny příspěvky a flákačů, kteří olajkovali jen některé, nebo žádné… Kromě toho taky seznam, kdo kolik srdcí přidělil a obdržel… Kontrolor bude mít na zpracování statistiky lhůtu 7 dní a pokud svůj úkol nesplní, nebo ne včas, bude vyvěšen na tabuli hanby společně s těmi, kteří příspěvky nesrdcují, nebo ne dostatečně…
![]()
@Netopirek píše:
to není srdíčko![]()
1441Příspěvek upraven 16.12.20 v 22:15
To byl překlik, je to vedle
![]()
1454 ![]()
No vida, Hlaváčku, konečně něco. Doufám, že jste si to zapsal.
Nezapsal, ona mi Vilma vzala tužku a hodila si ji do výstřihu.
Mrzí mě, že nelze udělit více srdcí za jeden příspěvek.
Všem příspěvkům od Betty bych já udělila srdce navíc - u všech citátů jsem se zasmála a vybavila si to další okolo. Fakt super nápad ![]()
A znáš je zpaměti nebo dohledáváš? Já je všechny znám, ale zpaměti bych si jich vybavila jen pár.
1455 ![]()
1160
„Vánoce nejsou o tom, jak je trávíš, ale o tom, s kým je trávíš.“ řecké přísloví
Příspěvek upraven 17.12.20 v 10:02
@Maartina7 píše:
@Betty MacDonaldMrzí mě, že nelze udělit více srdcí za jeden příspěvek.
Všem příspěvkům od Betty bych já udělila srdce navíc - u všech citátů jsem se zasmála a vybavila si to další okolo. Fakt super nápad
A znáš je zpaměti nebo dohledáváš? Já je všechny znám, ale zpaměti bych si jich vybavila jen pár.
1455
Většinu znám zpaměti, některé dohledávám, když je to písemně, ať je to přesně. ![]()
1461 ![]()
@Majinka7 píše:
1150„Vánoce nejsou o tom, jak je trávíš, ale o tom, s kým je trávíš.“ řecké přísloví
Oprav si to na 1460 ![]()