Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Netopirek píše:
1213![]()
Do kolika, že počítáme?
Dokud bude někdo srdíčkovat?
První strany se to pohybovalo kolem 50ti, 40ti srdíček/ příspěvek. Slábne to čím dál víc. A popravdě se nedivím, den se nepřihlásíš a 30 stran k osrdíčkování, to by se jeden…usrdíčkoval. ![]()
1214 ![]()
@Ms.Ragdoll píše:
Dokud bude někdo srdíčkovat?První strany se to pohybovalo kolem 50ti, 40ti srdíček/ příspěvek. Slábne to čím dál víc. A popravdě se nedivím, den se nepřihlásíš a 30 stran k osrdíčkování, to by se jeden…usrdíčkoval.
1214
Lidi jsou nezodpovědný a líný jako vši…
![]()
Ale mě už to taky sejří, páč pár hodin v práci bez internetu, chvilka spánku a snídaně a pak aby člověk jako pako dosrdíčkovával x stránek…
![]()
Zabte už někdo toho vola a smažte diskusi…
![]()
1219
![]()
@luculis píše:
@bse.pedro
Vy teda nemáte oc na práci jak tak vidím![]()
![]()
Jsme plně zaměstnaný srdcováním… Teda aspoň někteří zodpovědní jedinci…
![]()
@bse.pedro píše:
Lidi jsou nezodpovědný a líný jako vši…![]()
![]()
Ale mě už to taky sejří, páč pár hodin v práci bez internetu, chvilka spánku a snídaně a pak aby člověk jako pako dosrdíčkovával x stránek…![]()
![]()
![]()
![]()
Já nevím, co na takovejchto kravinách lidi vidí a magora, kterej tohle spustil, bych nakopal někam, neřeknu kam, páč slovo pr.del by to sem stejně nepustilo…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1219
Zabte už někdo toho vola a smažte diskusi…![]()
![]()
![]()
Jako ona ta myšlena není vůbec špatná. Škoda, že eMimino s podobnou charitou už nepřišlo, obzvlášt v této pro mnohé lidi tak těžké době. Začít něco na způsob, kolik stran příspěvků ( jedno jestli emotikon, slovo, věta) do určitého týdne v určité diskuzi získáme, tolik tisíc na nemocné, samoživitelky, zvířata atd. předáme. ![]()
@alejandra píše:
1223me se srdickovani libi
![]()
![]()
Mně ne, je to pakárna… ![]()
1224 ![]()