Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
tak jsem projela ten web..ty ceny tam jsou opravdu přehledné…sice moc nerozumím těm zkratkám…ale snad se nějak domluvíme…
No Julínkovné, tak přeci nazývají ten poplatek 60 Kč za den v nemocnici (nebo lázních), co zavedl Julínek, to je v těch penězích taky obsaženo. Teď schválili navýšení na 100.
ugluk píše:
No Julínkovné, tak přeci nazývají ten poplatek 60 Kč za den v nemocnici (nebo lázních), co zavedl Julínek, to je v těch penězích taky obsaženo. Teď schválili navýšení na 100.
jo táák už jsem v obraze ![]()
Ještě se zeptám, ten termín v lázních jste si domlouvali dřív než vám byly lázně schváleny???
Já ano. A pak jsem se modlila, aby to schválení stihli. Ale kdyžtak by se to přesunulo, tvářili se, že to není problém.
a ještě se hloupě zeptám…rezervovali jste to kde?? na těch stránká františkovy lázně? …já vím, jsem hrozná-mohla bych si to vyhledat, ale takhle je to rychlejší a hlavně pro mě cenné rady tady
![]()
Volala jsem přímo do těch hotelů. Nebo můžeš zavolat na tu centrální infolinku a tam ti dají čísla na recepce jednotlivých domů.
Ugluk děkuji! počkám do toho 14. července a pak začnu obvolávat…snad něco bude volného ještě od poloviny září ![]()
Jé, taky bych chtěla od poloviny září… ale žádat chci na začátku srpna, to si asi dost foukám, co?
tak já jsem nakonec objednaná na imunologii až na 22. září a jelikož jsou tam dlouhé čekačky a já bych už do lázní potřebovala léky-zkusím lázně až tak od 26. září…sice je to déle než bych chtěla, ale jinak to nejde…25. bych jela určitě na krev ![]()
Taky mám jít na imunologii a koukala jsem, že když něco najdou, berou se ty léky docela dlouho, než člověka pustí k IVF, že? To abych se na CARu stavila raději v červenci… Martina taky uvažuje o lázních, to bychom se tam mohly sejít…
Silvi, tak to se v lázních možná potkáme. Chci jet taky koncem září ![]()
Silvi.100 píše:
tak já jsem nakonec objednaná na imunologii až na 22. září a jelikož jsou tam dlouhé čekačky a já bych už do lázní potřebovala léky-zkusím lázně až tak od 26. září…sice je to déle než bych chtěla, ale jinak to nejde…25. bych jela určitě na krev
super!!
si budeme dávat vědět naše termíny
já už se tu raduji a přitom nevím, zda vůbec pojedu ![]()
já brala kortikoidy před ivf půl roku, ale doufám, že tentokrát tři měsíce budou stačit ![]()
Tak to jsme na tom stejně, se už těším a ještě nemám ani zažádáno:)Můžu se zeptat odkud jsi? Já z ostravy..
Silvi.100 píše:
super!!si budeme dávat vědět naše termíny
já už se tu raduji a přitom nevím, zda vůbec pojedu
já brala kortikoidy před ivf půl roku, ale doufám, že tentokrát tři měsíce budou stačit
monika999 píše:
Tak to jsme na tom stejně, se už těším a ještě nemám ani zažádáno:)Můžu se zeptat odkud jsi? Já z ostravy..Silvi.100 píše:
super!!si budeme dávat vědět naše termíny
já už se tu raduji a přitom nevím, zda vůbec pojedu
já brala kortikoidy před ivf půl roku, ale doufám, že tentokrát tři měsíce budou stačit
Fíha tak to bys jela přes celou republiku
Já od Příbrami…mám to cca 2,5 hodiny a to už si říkám, jak je to daleko ![]()