Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12695
23.6.11 19:35

tak jsem projela ten web..ty ceny tam jsou opravdu přehledné…sice moc nerozumím těm zkratkám…ale snad se nějak domluvíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
23.6.11 19:46

No Julínkovné, tak přeci nazývají ten poplatek 60 Kč za den v nemocnici (nebo lázních), co zavedl Julínek, to je v těch penězích taky obsaženo. Teď schválili navýšení na 100.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
23.6.11 19:47
ugluk píše:
No Julínkovné, tak přeci nazývají ten poplatek 60 Kč za den v nemocnici (nebo lázních), co zavedl Julínek, to je v těch penězích taky obsaženo. Teď schválili navýšení na 100.

jo táák už jsem v obraze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
23.6.11 19:51

Ještě se zeptám, ten termín v lázních jste si domlouvali dřív než vám byly lázně schváleny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
23.6.11 19:54

Já ano. A pak jsem se modlila, aby to schválení stihli. Ale kdyžtak by se to přesunulo, tvářili se, že to není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
23.6.11 19:58

a ještě se hloupě zeptám…rezervovali jste to kde?? na těch stránká františkovy lázně? …já vím, jsem hrozná-mohla bych si to vyhledat, ale takhle je to rychlejší a hlavně pro mě cenné rady tady :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
23.6.11 20:11

Volala jsem přímo do těch hotelů. Nebo můžeš zavolat na tu centrální infolinku a tam ti dají čísla na recepce jednotlivých domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
24.6.11 09:27

Ugluk děkuji! počkám do toho 14. července a pak začnu obvolávat…snad něco bude volného ještě od poloviny září :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
24.6.11 09:34

Jé, taky bych chtěla od poloviny září… ale žádat chci na začátku srpna, to si asi dost foukám, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
24.6.11 10:29

tak já jsem nakonec objednaná na imunologii až na 22. září a jelikož jsou tam dlouhé čekačky a já bych už do lázní potřebovala léky-zkusím lázně až tak od 26. září…sice je to déle než bych chtěla, ale jinak to nejde…25. bych jela určitě na krev :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
24.6.11 10:49

Taky mám jít na imunologii a koukala jsem, že když něco najdou, berou se ty léky docela dlouho, než člověka pustí k IVF, že? To abych se na CARu stavila raději v červenci… Martina taky uvažuje o lázních, to bychom se tam mohly sejít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
24.6.11 11:35

Silvi, tak to se v lázních možná potkáme. Chci jet taky koncem září :mavam:

Silvi.100 píše:
tak já jsem nakonec objednaná na imunologii až na 22. září a jelikož jsou tam dlouhé čekačky a já bych už do lázní potřebovala léky-zkusím lázně až tak od 26. září…sice je to déle než bych chtěla, ale jinak to nejde…25. bych jela určitě na krev :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
24.6.11 12:26

super!! :dance: si budeme dávat vědět naše termíny :kytka: já už se tu raduji a přitom nevím, zda vůbec pojedu :lol:

já brala kortikoidy před ivf půl roku, ale doufám, že tentokrát tři měsíce budou stačit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
24.6.11 12:36

Tak to jsme na tom stejně, se už těším a ještě nemám ani zažádáno:)Můžu se zeptat odkud jsi? Já z ostravy..

Silvi.100 píše:
super!! :dance: si budeme dávat vědět naše termíny :kytka: já už se tu raduji a přitom nevím, zda vůbec pojedu :lol:já brala kortikoidy před ivf půl roku, ale doufám, že tentokrát tři měsíce budou stačit :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
24.6.11 12:45
monika999 píše:
Tak to jsme na tom stejně, se už těším a ještě nemám ani zažádáno:)Můžu se zeptat odkud jsi? Já z ostravy..
Silvi.100 píše:
super!! :dance: si budeme dávat vědět naše termíny :kytka: já už se tu raduji a přitom nevím, zda vůbec pojedu :lol:já brala kortikoidy před ivf půl roku, ale doufám, že tentokrát tři měsíce budou stačit :nevim:

Fíha tak to bys jela přes celou republiku 8-o Já od Příbrami…mám to cca 2,5 hodiny a to už si říkám, jak je to daleko :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí