Poradna duly
Jana Čurdová
Klokan ja uz koupila to lehatko Toddler do 18 kg. Ma ho totiz sestrenka ( deti 3 roky a 10 mesicu ) a je s nim moc spokojena a vyuziva ho denne. Tak jsem se nechala inspirovat ![]()
S cvicenim jsem ted moc nepohnula,ale kdyz jsem ted skoro kazdy den doma, tak se to chystam napravit. Hlavne kvuli zadum.
Ahojky spolutěhulky,
Jsem doma už od začátku května a musím říct,že se mi po práci stýská,ze začátku jsem vyspávala služby,pak bylo léto,tak to celkem šlo a teď zase jen peru a třídím poděděné věcičky na mimi a jak jsem skoro nic dlouho neměla,tak ted mám věcí na 3 miminka
.
S tím cvičením,cvičím každý den ráno tak 15-20 minut a občas se k tomu dokopu i večer,zatím nikam jinam cvičit nechodím,nějak se nemůžu dokopat
.
Léhátko taky zvažuju ale slyšela jsem,že stejnou službu udělá autosedačka,tak nevím co.Poradte.
Mějte se hezky opatrujte bříška pa P.
Ahoj
Medánek - přesně to se mě taky líbilo. Není ale problém, že není polohovatelné? Kamarádce v lehátku prcek spí a nevím, jestli poloha ve vajíčku je zrovna vhodná. Lehátko u TODDLER by se mělo nějak naklánět. Jak to v reálu funguje? A je možné vidět v obchodě nebo jsi ho kupovala na netu?
Klokanku sestrenka tam nechavala obe deti zdrimnout pres den a nijak nevadilo, ze nejde uplne polozit. Ono kdyz to lehatko zapres, aby se nekolebalo, tak to mimco tam vlastne lezi, jen neni uplne narovnane. My ho kupovali v POMPO, vyslo to stejne jako pres net s postovnym.
holky, tak me manza konecne vyfotil - tak prvni moje foto v galerce, ale brisko tam neni moc videt ![]()
Ahoj holčinky,
tak taky řeším nástup na mateřskou - teď jsem to probírala s personalistkou a spočítaly jsem, že když nastoupím 6 týdnů před datem porodu + mám ještě 11 dnů dovolené a jeden den placeného volna od zaměstnavatele, tak bych mohla skončit už 9. 11. a to už je za měsíc ![]()
a tím, že budu čerpat dovolenou se mi vlastně navýší i základ pro výpočet peněžité pomoci v mateřství. tak teď zvažuju jestli bude lepší mít vyšší mateřskou nebo jestli si radši nemám ty dny dovolené nechat převést a pak jednorázově proplatit po skončení mateřské
no asi se zařídím podle toho jak mi bude…
o lehátku taky uvažuju, sestřenka ho má a chválí ho - má teda takový to úplně obyčejný, ale malá v tom prý krásně usíná a líbí se jí tam. akorát teď (je jí 9 měsíců) už z něj pohodově vyleze - i ze kšírů.
cvičit chodím jednou týdně, doma tak maximálně sedím na balonu a nebo protahuju - hlavně záda a nohy, protože mě občas chytají křeče. a byla jsem teď plavat, tak to asi zařadím častěji. pánevní dno cvičím taky, ale málo, nějak si na to nevzpomenu - takže tak ráno na zastávce a to je asi vše ![]()
Zdeenjo, ja mam taky prave 10 dnu dovolene, tak taky uvazuju, ze jestli si dovcu vybrat a zvysit si zaklad nebo jit na nemocenskou a dovcu si pak nechat proplatit … ale proplaci se to az pristi rok, a diky nemocenske bych prisla o penize uz pred vanocema … tak nejak porad nevim. ale k 9.11. by mi to vyslo taky ![]()
Cmeldo ,
Ta fotka je ú?asná! moc ti to slu?í! fakt nádherná těhulka! ![]()
u? asi hodinu počítám, jestli třeba nejít 14 dnů na nemocenskou (a tím si základ sní?it) a pak vybrat část dovolené (a tím si zase základ trochu navý?it)
a zbytek dovolené si pak nechat proplatit. a mohla bych jít zase o chvilku dřív…nejrad?i bych to tu zabalila u? ke konci října
ale chci mít ten základ pro výpočet PPM co nejvy??í, tak asi budu muset je?tě trochu zabrat.
Holky, kdyby jste sly kolem C&A, tak tam maji bodycka, vetsinou s dlouhym rukavem, v ruznych velikostech jen za 65,– .Ja nakoupila 56 a 62, celkem asi 10 kusu ![]()
diky za pochvalu, vyridim doma, ze manza dobre pracuje ve photoshopu ![]()
Zdeenjo, ja to taky prepocitavam horem dolem - napred jsem si rikala, ze nastoupim tech 8 tydnu pred, ale zrovna pred vanocama bych tak prisla na vyplate o cca 2 tis - coz se mi nehodi. Takze zvazuju, ze tu dovu vyberu a nastoupim 6 tydnu pred (terminove mit o vyjde stejne) a budu mit zvyseny i zaklad pro vypocet materske. uz jsem poslala dotaz nasi mzdovce, tak uvidim.
nebo jit 7 tydnu pred a k tomu vybrat dovcu - a nastoupit teda uz 5.11.
Ahoj
Cmeldo - fakt pěkný fotky. Manžel je šikula. Můj manžel má dlouhý dodací lhůty. Nafocená jsme, ale kdy mě fotky předá,abych je mohla připíchnout do galerie, to opravdu nevím.
Tím , že jsme na neschopence, tak už peníze neřeším. Pro mě bude nejvýhodnější jít na mateřskou co nejpozději.
Co se týče křečí - chytaj mě v noci do lýtek, těsně pod koleny, na obou stranách. Koukala jsme se, ale křečový žíly zatím nevidím - ale co není může být.
Ještě jsme se chtěla zeptat - budete koupat ve vaničce nebo v kyblíku.
MILÉ SPOLUTĚHULKY-JE ZALOŽENA NOVÁ UZAMČENÁ DISKUZE NA E.MIMI S NÁZVEM LEDEN 2008. KDO BUDE CHTÍT, NAPIŠTĚ MI SZ A JÁ VÁM POPÍŠU VSTUP. BEREME VŠECHNY
TEDY SKORO ![]()
NICMÉNĚ STÁVAJÍCÍ DISKUZE ZŮSTANE I NADÁLE OTEVŘENÁ, POKUD BY NĚKDO JEŠTĚ NEMĚL CHUŤ KLÁBOSIT V TÉ ZAMČENÉ…
UŽ SE NA VÁS TĚŠÍM PEZA ![]()
Ahoj PeZo,
psala jsem ti SZ, ale buď ti dorazí třikrát nebo vůbec, nějak mi to dělá brikule
. Každopádně se hlásim
.