LEDEN 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3348
10.10.07 12:58

Klokan ja uz koupila to lehatko Toddler do 18 kg. Ma ho totiz sestrenka ( deti 3 roky a 10 mesicu ) a je s nim moc spokojena a vyuziva ho denne. Tak jsem se nechala inspirovat :D
S cvicenim jsem ted moc nepohnula,ale kdyz jsem ted skoro kazdy den doma, tak se to chystam napravit. Hlavne kvuli zadum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1390
10.10.07 13:23

Ahojky spolutěhulky,
Jsem doma už od začátku května a musím říct,že se mi po práci stýská,ze začátku jsem vyspávala služby,pak bylo léto,tak to celkem šlo a teď zase jen peru a třídím poděděné věcičky na mimi a jak jsem skoro nic dlouho neměla,tak ted mám věcí na 3 miminka 8O .
S tím cvičením,cvičím každý den ráno tak 15-20 minut a občas se k tomu dokopu i večer,zatím nikam jinam cvičit nechodím,nějak se nemůžu dokopat :oops: .
Léhátko taky zvažuju ale slyšela jsem,že stejnou službu udělá autosedačka,tak nevím co.Poradte.
Mějte se hezky opatrujte bříška pa P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
10.10.07 14:04

Ahoj

Medánek - přesně to se mě taky líbilo. Není ale problém, že není polohovatelné? Kamarádce v lehátku prcek spí a nevím, jestli poloha ve vajíčku je zrovna vhodná. Lehátko u TODDLER by se mělo nějak naklánět. Jak to v reálu funguje? A je možné vidět v obchodě nebo jsi ho kupovala na netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
10.10.07 14:16

Klokanku sestrenka tam nechavala obe deti zdrimnout pres den a nijak nevadilo, ze nejde uplne polozit. Ono kdyz to lehatko zapres, aby se nekolebalo, tak to mimco tam vlastne lezi, jen neni uplne narovnane. My ho kupovali v POMPO, vyslo to stejne jako pres net s postovnym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
10.10.07 14:45

holky, tak me manza konecne vyfotil - tak prvni moje foto v galerce, ale brisko tam neni moc videt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
10.10.07 15:01

Ahoj holčinky,

tak taky řeším nástup na mateřskou - teď jsem to probírala s personalistkou a spočítaly jsem, že když nastoupím 6 týdnů před datem porodu + mám ještě 11 dnů dovolené a jeden den placeného volna od zaměstnavatele, tak bych mohla skončit už 9. 11. a to už je za měsíc :potlesk:
a tím, že budu čerpat dovolenou se mi vlastně navýší i základ pro výpočet peněžité pomoci v mateřství. tak teď zvažuju jestli bude lepší mít vyšší mateřskou nebo jestli si radši nemám ty dny dovolené nechat převést a pak jednorázově proplatit po skončení mateřské :roll: no asi se zařídím podle toho jak mi bude…

o lehátku taky uvažuju, sestřenka ho má a chválí ho - má teda takový to úplně obyčejný, ale malá v tom prý krásně usíná a líbí se jí tam. akorát teď (je jí 9 měsíců) už z něj pohodově vyleze - i ze kšírů.

cvičit chodím jednou týdně, doma tak maximálně sedím na balonu a nebo protahuju - hlavně záda a nohy, protože mě občas chytají křeče. a byla jsem teď plavat, tak to asi zařadím častěji. pánevní dno cvičím taky, ale málo, nějak si na to nevzpomenu - takže tak ráno na zastávce a to je asi vše :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
10.10.07 15:06

Zdeenjo, ja mam taky prave 10 dnu dovolene, tak taky uvazuju, ze jestli si dovcu vybrat a zvysit si zaklad nebo jit na nemocenskou a dovcu si pak nechat proplatit … ale proplaci se to az pristi rok, a diky nemocenske bych prisla o penize uz pred vanocema … tak nejak porad nevim. ale k 9.11. by mi to vyslo taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
10.10.07 15:22

Cmeldo krasna fotka :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
10.10.07 15:39

Cmeldo ,
Ta fotka je ú?asná! moc ti to slu?í! fakt nádherná těhulka! :srdce:

u? asi hodinu počítám, jestli třeba nejít 14 dnů na nemocenskou (a tím si základ sní?it) a pak vybrat část dovolené (a tím si zase základ trochu navý?it) :roll: :oops: a zbytek dovolené si pak nechat proplatit. a mohla bych jít zase o chvilku dřív…nejrad?i bych to tu zabalila u? ke konci října :wink: ale chci mít ten základ pro výpočet PPM co nejvy??í, tak asi budu muset je?tě trochu zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
10.10.07 15:43

Holky, kdyby jste sly kolem C&A, tak tam maji bodycka, vetsinou s dlouhym rukavem, v ruznych velikostech jen za 65,– .Ja nakoupila 56 a 62, celkem asi 10 kusu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
10.10.07 15:46

diky za pochvalu, vyridim doma, ze manza dobre pracuje ve photoshopu ;)

Zdeenjo, ja to taky prepocitavam horem dolem - napred jsem si rikala, ze nastoupim tech 8 tydnu pred, ale zrovna pred vanocama bych tak prisla na vyplate o cca 2 tis - coz se mi nehodi. Takze zvazuju, ze tu dovu vyberu a nastoupim 6 tydnu pred (terminove mit o vyjde stejne) a budu mit zvyseny i zaklad pro vypocet materske. uz jsem poslala dotaz nasi mzdovce, tak uvidim.
nebo jit 7 tydnu pred a k tomu vybrat dovcu - a nastoupit teda uz 5.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
10.10.07 17:16

Ahoj

Cmeldo - fakt pěkný fotky. Manžel je šikula. Můj manžel má dlouhý dodací lhůty. Nafocená jsme, ale kdy mě fotky předá,abych je mohla připíchnout do galerie, to opravdu nevím.

Tím , že jsme na neschopence, tak už peníze neřeším. Pro mě bude nejvýhodnější jít na mateřskou co nejpozději.

Co se týče křečí - chytaj mě v noci do lýtek, těsně pod koleny, na obou stranách. Koukala jsme se, ale křečový žíly zatím nevidím - ale co není může být.

Ještě jsme se chtěla zeptat - budete koupat ve vaničce nebo v kyblíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
10.10.07 22:53

MILÉ SPOLUTĚHULKY-JE ZALOŽENA NOVÁ UZAMČENÁ DISKUZE NA E.MIMI S NÁZVEM LEDEN 2008. KDO BUDE CHTÍT, NAPIŠTĚ MI SZ A JÁ VÁM POPÍŠU VSTUP. BEREME VŠECHNY :wink: TEDY SKORO :?
NICMÉNĚ STÁVAJÍCÍ DISKUZE ZŮSTANE I NADÁLE OTEVŘENÁ, POKUD BY NĚKDO JEŠTĚ NEMĚL CHUŤ KLÁBOSIT V TÉ ZAMČENÉ…
UŽ SE NA VÁS TĚŠÍM PEZA :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
11.10.07 10:47

Ahoj PeZo,

psala jsem ti SZ, ale buď ti dorazí třikrát nebo vůbec, nějak mi to dělá brikule :? . Každopádně se hlásim :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
11.10.07 11:33

Tak ja uz zazadala o pristup :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie