Poradna duly
Jana Čurdová
ja prave koukam, ze uz se neco deje a ja u toho nejsem ![]()
vsak casu dosti.
prave mi psala kamaradka, narodila se ji dnes, 14 dni pred terminem, holcicka 2600g. ale pry v pohode. tak cela firma jasa ![]()
s tou materskou mam jasno - nastoupim 8 tydnu pred a necham si rovnou proplatit dovcu (tech 10 dnu), takze bude v listopadu penez normalne, mozna neco malo vic.
bude na darecky ![]()
Tak uz jsem taky clenem, akorat nevim, kde mam tu diskuzi najit ![]()
tak ja zatim budu psat sem, nez budu vpustena ![]()
vcera na me prisla nejaka divna nalada - asi tomu pomohlo, jak se kamaradi navazeli do jmena Gabriel - jak mi ho rozmlouvali a tak… tak uz jsem zacla premyslet o jinem, ale nastesti me manza podrzel a rekl, ze jmeno menit nebudeme, ze Gabosek bude proste nas Gabosek
tak jsem byla moc rada, potrebovala jsem to slyset.
A vcera prisli dva kolegove z oddeleni, ze jejich drahe polovicky jsou tehule, asi 7 tt - tak jeden mel radost, ptz se snazili asi 8 mesicu, a druhy mirne prekvapeny, ze ma sotva mesic po svatbe a uz bude tata
tak tu vladne takova pekna nalada ![]()
holky, k te unave - me uzprijde, ze to je nenormalni - ja uz pres tyden mam fakt rano problemy vstat a to vecer odpadnu uz po 9 hodine - a v noci se uz ani moc nebudim. A presto jsem v 5 odpoledne totalne vyrizena, bez nalady … skoro jak nejaky unavovy syndrom ci co. Mate to nektera taky tak sileny?
Cmeldo, to jmeno si nenech rozmluvit, vzdycky se najde nekdo, komu se libit nebude. Ja zase casto slysim, ze pry davame Samuela podle Terezy Pergnerove. To je fakt uchylarna, jako by to byl jediny Samuel na svete ![]()
S tou unavou - nejsi treba chudokrevna ?Pry je z toho fakt velka unava. Radsi to rekni doktorovi.
medanku, na alergologii mi rekli, ze hranice zeleza je 120 (coz je nejaka norma zrejme) a ja mela 119 pred 3 tydny. ale ve stredu mam dalsi kontrolu, tak se zeptam doktorky, pokud to neprejde. pritom zrovna ted mam docela ok prisun zeleza v jidle, snazim se to hlidat, dostala jsem k tomu nejake letaky a tak. Kazdopadne uvidime.
za mesic me ceka ten UTZ ve 30.tt, tak uz se nemuzu dockat,az mi doktorka rekne, jak si tam gabos hovi a tak ![]()
Pokud se tu jeste nektera objevite, tak preju pekny, ac chladny, vikend ![]()
Ahoj,
dneska jsem byla na utz. Malý klokan má už 1000g, prý vypadá minimálně o týden větší, než by měl být. Jinak vše v pohodě.
Jméno bych si taky nenechala rozmluvit.
Já jsem teď taky úpně mrtvá. A to jsme na neschopence.
Klokan
Ahoj tehulinky,
Doufam, ze se mate vsechny skvele pred vikendem.
Taky jsem si zazadala o pristup do nove diskuze tak zatim cekam na povoleni ke vstupu.
Klokene - To je krasny ze ten vas klokanek tak krasne rozte, to uz je pekna vaha.
Jak to mate holky s pribiranim vahy? Ja co jsem se ted vazila tak mam o kilo mene nez jsem mela pred 5 tydny. Takze celkem jsem pribrala 4kg. Pokazde se vazim na jine vaze takze asi jedna z tech vah vazi blbe. Prijde mi hloupost ze bych zhubla o kilo, pritom bricho se mi zvetsuje a hubenejsi si nijak nepripadam.
Cmeldo - s tou unavou to radsi doktorce rekni, je mozny ze mas opravdu nizsi hladinu zeleza. Ono se pry nekdy muze stat i kdyz jis dostatek toho urciteho mineralu nebo vitaminu tak to tve telo z nejakeho duvodu nemusi z tech potravin vstrebat. Ale nevim co je na tom pravdy.
Treba muzes mit unavu taky z toho pocasi, zmeny rocniho obdobi.
Ja se teda jeste tak unavena zatim necitim, ale ono to muze prijit kazdou chvili.
Drzim ti palce aby jsi se brzy citila lepe.
Vsem vam preji krasny vikend. Ja uz se tesim na zitra na baby nakupy, doufam, ze uz neco nakoupim.
Mejte se moc a moc krasne a opatrujte se
Ráda bych se zapojila, ale tady už to asi nefunguje. Nebo? ![]()
Ahojky, omlouvám se že vám sem lezu, ale chtěla jsem vám popřát hooooodně štěstíčka. Už za chviličku budete mít mimča u sebe.
My jsme měli mít taky ledňátko (proto k vám mám tak blízko) ale bohužel drobeček ještě nebyl přichystaný přijít na tenhle svět. Doufám ale, že prckovi se u mně teď už líbí a budeme se radovat v červnu.
Tak ještě jednou přeju hodně štěstíčka, ať vám ty poslední týdny rychle ubíhají, bezproblémový porod a krásného zdravého mimíska. Iva
Ahojky…
nevím, jestli se některá z lednátek sem nakoukne..
..ale zajímalo by mně, jestli už vaše všechna miminka v 8 měsících umí sedět?