LEDEN 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2169
21.9.07 11:06

Ahoj,

tak jsem po pár dnech zase ve spojení. Měla jsme tu kamarádku a řešily jsme její rodinné problémy a brouzdaly Prahou. Jsem totálně uchozená a nevyspalá, ale jinak jsme si to užily.

Děkuju za odkazy na kojící polštář. Jen bych potřebovala ještě jednu radu. Mám si objednat tu variantu s náhradníma kuličkama. Koukala jsem jen na polštář+jeden potah. Přišlo mě, že to bude stačit. Nevím, jak často se ty kuličky doplňují a jestli se musí měnit.

Návštěvu kamarádky jsme spojily samozřejmě s ukázkou vybraným variant kočárků . Typ je jasný, teď začíná souboj o barvy. Chtěla jsme něco hodně výraznýho ( oranžová+světle modrá, popř. zelená+červená), ale nakonec asi zůstanu u tmavě modré, popř. kombinace tmavě modrá + světle zelená. Jané Slalom má na výběr docela pestrou paletu - což asi enní moc dobře. Kdyby měli jednu barvu, tak to bude hned jasný :D

Mě nejvíc narostly prsa v prvních měsících. Normální objem 75D se rázem změnil na 75E. Koupila jsme si podprsenku cca za 1000,–. Není to nejlevnější, ale používám ji denně už několik měsíců, tak se nevytahuje se ani při mých obřích velikostech a je pořád stejně pevná. Žádné výtoky mě zatím nepostihly, tak čekám, kdy to přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
21.9.07 11:45

našla jsme těhotenské podprsenky za sympatické ceny - nemáte zkušenosti s touto firmou?
 http://www.emanuela.cz/…kojici-zeny/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
21.9.07 12:31

Zdeenjo, tak osobní zkušenosti nemám, ale fakt to vypadá moc dobře! Tuším, že tuhle značku berou v jednom místním kšeftě s těhumódou a mají to tam hooodně dlouho, takže asi prověřeno mít budou…
Zkusím se tam když tak stavit a kouknout na to. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
21.9.07 12:43

Mars , super! díky moc, já se přes víkend doma přeměřím a pak budu zase utrácet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
21.9.07 14:35

:-) spolutěhulky, objevím se zase v pondělí, doma pořád ještě internet nemáme…už to budu must zařídit, co bych si bez vás počala? :wink:

přeju v?em pěkný víkend, pozdravujte i drobečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
21.9.07 15:23

Ahoj všem, je krásný pátek, tak se chystáme ven, zítra jedeme na chatu. Jinak jsem dneska miminku nakoupila nějaké dupačky, paní v sekáči říkala, že je moc maminky nechtějí, ale já jsem je měla na Adélku a byla jsem moc spokojená, je to fakt takový miminkovský. Ještě jsem koupila malinkatou flísovou čepičku v bílé barvě, úplně mě dostala, tak uvidíme, aby se využila :wink:

Petro K-ráda tě do tabulky přidám, pošli mi SZ a v nich údaje, co jsou v tabulce, ať to mám komlpet, koukala jsem a nic jsi mi zatím neposílala :wink:

Prima víkend všem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
21.9.07 15:44

Taky všem přeju krásný víkend!

V práci mi vrcholí přípravy akce, kterou pořádám - čekáme tak 1500 - 2000 návštěvníků a lítačku od rána do noci, tak snad to zvládneme. Držte pěsti a já se ve středu - po zasloužené dovolené - zase ozvu a poreferuju Vám jak nám to klaplo :wink:

Mějte se krásně a mooooc opatrujte bříška :D

www.tattoosession-silesia.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
21.9.07 16:47

Ahoj maminky,

poctive ctu, ale nestacim reagovat - vsichni klienti se zblaznili :roll:
Kazdopadne dekuji za rady a webovky ohledne podprsenky. Asi si nejakou v obchode vyzkousim a pak objednam pres net spolu s nejakou nocni kosili a pyzamem.Vyjde to levneji. Taky planuju koupit jednu hezkou drazsi kojici a pak par levnych nebo nejaka sportovni bolerka.
Hodila jsem vam do galerky fotku jak uz se pekne kulatim :oops:

Cmeldo jsem rada, ze ty tve potize nejsou nijak zavazne !

Mars tak si to hezky uzij a davej na sebe a zizalu pozor. Koukala jsem na fotky z predchoziho rocniku a vypada to na pekny mazec :D

V pondeli jdu na kotrolu a pak budu pracovat z domu, tak budu mit vice casu.

Opatrujte se a preji krasny slunecny vikend !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
21.9.07 22:40

Medanku-krásná fotka,ale musím se přiznat, že mám asi pupek větší..Takže se taky vyblejsknu a uvidíme :wink: ale musím se přiznat, že to, co mi nechala Adélka se teda taky projevilo

Jinak já tam taky něco přidala, ale musím vás pokárat-nikdo se nechcete chlubit?? Třeba i ratolestma, co jsou už na světě..Posílejte fotky, foťte bříška, ať máme na co vzpomínat… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1390
22.9.07 16:17

Hezkou sobotu spolutěhulky :)
Tak jsme dneska absolvovali výlet za kočárky,ted mám v hlavě ještě větší zmatek :?
Koukala jsem se na ten babypoint V3 a vůbec mě nepřesvědčil,je špatně stabilní,nezdál se mi moc teplý a nehoupe,takže já ho zavrhla.
Ještě se pojedeme kouknout na ten firkon,ale až bude čas,doufám,že to dopadne líp.
Děkuju za přidání do tabulky.
Hezký zbytek víkendu pa Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
22.9.07 20:00

Ahoj holky,

Pisu zase po dlouhe dobe :-( Jsem strasne nachlazena, 2 dny me docela skarede bolelo v krku, ted uz je to lepsi, ale zase mam megarymu. No nic moc. Navic mi porad pribyva prace, porad volaji novy a novy zakaznici a asi budu potrebovat pomoc a nekoho pomalu, ale jiste zamestnat. Tajne jsem doufala, ze az do pristiho zari zustane vsechno jak je, ale asi to sami s manzelem nezvladneme. Ja mam totiz porad podminku, ze odmitam delat vic nez ten 1/2 uvazek, aby Jessy nemusela cekat v jeslickach az do peti ci sesti do vecera. Sice jsou tam takove deti, nekritizuje je, kdyz to jinak nejde, tak to proste nejde, ale kdyz to neni nutne, tak bych pro ni nejpozdeji utikala mezi druhou a ctvrtou. Tento tyden jsme alespon zacali objednavat obedy z mistni skolni jidelny, takze uz nemusim kazdy den varit, coz mi usetri tak hodinku nebo dve kazdy den. Do toho jeste manzel prisel s novym planem na uplne novy projekt, napad je to fantasticky, verim tomu, ze i realizovatelny, ale nechci si predstavit tu praci okolo toho.

Nesmim zapomenout privitat vsechny nove tehule. Urcite se vam mezi nami bude libit :-)

Koukam, ze tu resite podprsenky. Ja se porad jeste vlezu do svych puvodnich. Teda ne do vsech, ale zda se mi ze ty kvalitnejsi jsou pruznejsi a prizpusobi se. Jen jsem musela spravit zapinani, protoze me zacali skrtit po obvode. Takze jsem nakup nove podprsenky zatim nijak neresila.

Satek taky porad resim, nechce se mi za nej utracet, ale pri dvou detech asi bude potreba. Klokanku mam, Jessy se v ni nelibilo, vzdycky strasne brecela, tak jsme ji skoro nepouzivali. Kdyz uz se ji v ni zacalo libit, tak zase byla na noseni tezka.

Kocar mam uz vyreseny, asi to zase bude Jane, jen se dostat k tomu ho koupit. Ne ze bych nemela cas, spis premyslim, kam ho doma dam. 2 kocary nam uz ve vchode stoji a treti se tam nevleze. Navic hluboky kocar mam, tak cim dal tim vic premyslim, ze bych nakup nechala az na jaro. Ale zase si rikam, ze na jare se plati dane a na kocar uz mi urcite nezustane a ze bych ho tedy mela koupit pred vanoci.

Uz mam dokonce udelany list veci z vybavicky, ktere musim dokoupit, ale fakt nejsem schopna se k tomu dokopat. Pri chuzi me docela boli klouby a tak to odkladam, i kdyz vim, ze bude hur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
23.9.07 17:42

Ahoj holky,
Nevim, jestli si na mne jeste pamatujete. Uz jsem tu dlouho nebyla. V patek v noci jsme se vratili z dovolene. Vubec se mi nechtelo domu, byli jsme na Korfu ale jenom na tyden a musim rict ze tyden je opravdu malo, strasne rychle to utece. Cely vikend jsem jenom prala.

Nestihla jsem vsechno precist. Doufam, ze jste vsechny v poradku a briska vam krasne rostou. Blahopreji vsem k uspesnym ultrazvukum, zjistenym holcickam a chlapeckum.
Ja jsem byla taky na ultrazvuku den pred dovolenou, vse je zatim v poradku a rekli nam ze budeme mit holcicku. Tak to byl takovy krasny darek na cestu na dovolenou.
Akorat ted mame dilema s jmenem. Vubec se na nicem nemuzeme schodnout. Pro chlapecka jsme meli jmeno jeste nez jsem otehotnela, byl by to jasne Maxik. S holcikou je to mnohem tezsi. Jedine jmeno na kterem se tak trochu schodnem je Julinka. Mne se strasne libi jmena Nelly, Molly, Ellie ale bohuzel jsem neustala. Manzel zase strasne baji o Jessy. Mne se to taky libi ale bohuzel uz jednu v rodine mame navic v okoli jich je taky hodne.

Jak jste na tom vy s jmenama? Koukala jsem ze v te nasi tabulce se to hemzi Adelkama. Moc hezky jmeno.

Lenko doufam ze uz ti je lip, ze jsi toho nachlazeni prez vikend zbavila. Ale jak vzdycky pises tak jsi asi zase byla hodne aktivni a na lezeni jsi nemela cas, vid? Musi to byt narocne chodit do prace a mit male dite. Jeste si to porad neumim predstavit jak to budu zvladat. Jestli jsem to dobre pochopila tak mate s manzelem vlastni business, v cem podnikate, jestli se muzu zeptat? Ja jsem myslela ze jses ucitelka ale to jsem si asi s nekym spletla.

PeZo- super tabulka. Poslala jsem ti taky udaje via SZ tak jesli je tam prosim te muzes pridat? Diky. Koukala jsme na fotoalbum a mas krasnou holcicku, moc raztomila.

Holky zavidim vam vyber kocarku v Cechach. Mate tam mnohem lepsi vyber nez my v Anglii, alespon co se tyce barev. My tady mame jenom same cerne, sede a takove smutne barvy. My jsme uz koupili trojkolku Quinny Buzz a Maxi Cosi autosedacku. Je takovy stribrne modry kombinovany s cernou. Ale tim ze mate vetsi vyber tak tim to mate asi vice komplikovanejsi s rozhodovanim :)

Chtela jsem se zeptat jestli si budete kupovat tehotensky pas a jestli s tim mate nekdo zkusenosti jestli je to dobra investice?

To jsem se zase rozepsala, tak se omlouvam.

Mejste se moc a moc krasne a opatrujte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
23.9.07 21:01

Ahoj všem, po náročném víkendu jsem zpět a hlásím že:

• jsem doplnila tabulku o Danus1 (děkuju za info)
  • smazala jsem svoje kontaktní číslo, které ale nechci tajit před vámi, takže jakmile mi pošlete svoje údaje (telefon nebo mail, ICQ nebo Skype), pošlu vám svoje. Nejde o to, že bych vám ho nechtěla dát veřejně, ale bohužel můj NICK byl prozrazen v rodině manžela a jeho máma si čte co píšu. Po dohodě s Adminou, kdy mi navrhovala změnu NICKU jsem se ale rozhodla, že zůstanu u svého původního-nemám se za co stydět-,ale ne vše budu chtít i nadále uveřejňovat. Je mi tady mezi Ledňátky dobře a nechce se mi tahat sem rodinné trable, jenom jsem vás chtěla ujistit, že všechno i nadále budu (pokud čas dovolí) spravovat.
    A teta Klokan08 mi v tom určitě ráda pomůže :wink: takže o to to bude snažší :wink:

Nic víc k tomu nemám, nemůžu vám ani napsat jaký byl víkend, takže jenom to, že mimi v bříšku je hodné a začíná u nás vážná debata o jménech 8O tak třeba se do porodu dočkáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
24.9.07 08:33

Ahoj holky.
Tak jak se tak dívám tak řešíte kočárky,a já si pořád říkám že je brzo.Ale budu muset začít taky vybírat,protože kočárku je tolik že vážně nevím který si vybrat.Už jsem se byla dívat jen tak,a zjistila jsem že bych nechtěla tvrdý,raději bych brala takový odpružený.Libí se mi tříkolky,ale zdají se mi tvdré.Takže asi zvolím něco jiného.Dívala jsem se na ty vaše vozy,a jsou hezké.Pro Aduš jsem měla klasický hluboký kočár,bylo to nepraktické,byl hrozně velký,blbě se skládal,ale nejezdila jsem tolik autem,takže mi to skládání nevadilo,ale myslím že tentokrát najezdím autem hodně,tak bych taky chtěla něco skladnějšího.Kolik budete do kočárku investovat?Jsem zvědavá co vyberu.

Koukala jsem na tabulku,je super.Komu poslat tel.číslo?Zase SZ PeZe? :)
Tak se mějte hezky a opatrujte bobišky.Jdu studovat papa Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
24.9.07 08:53

Dobré ranko,

PeZo , to je teda děsný! člověk si u? ani nemů?e na netu popovídat bez toho aby ho někdo ne?míroval! :twisted:
Adinka je krásná holčička! ale asi pěknej rarach, viď? taky bych chtěla takovou :wink: moc :oops: a na dovolený muselo být krásně!

Danus , vítej zpět!

Lenko , doufám, ?e ti brzy bude lépe! jse? fakt dobrá v tom, co v?echno zvládá?. a závidím ti mo?nost jesliček - ne ?e bych se chtěla brzy hrnout do práce, ale aspoň kdyby tu byla mo?nost jeslí vyu?ít…

Medanku , moc ti to slu?í! krásný bří?ko!

My jsem si včera udělali men?í výlet - nejdřív do OBI - vybírat dla?bu na předzahrádku - to mě opravdu stra?ně bavilo :roll: pak miláčkovi koupit d?íny, je?tě ?e ví jakou á velikost, tak jen stál v kabince a paní prodavačka hledala - nakonec jsme koupili dvoje :dance: a pak je?tě do děstkého zbo?í - zase jsme okukovali ten Free Line Pati Sport a fakt se nám líbí, má vlo?enou ta?ku, pru?inové odpru?ení, nafukovací kola, ta?ku na madlo - a to se polohuje stra?ně lehce, to jsem zkou?ela. a pěkný barvy. akrotá se mi moc nelíbí ko?ík, ten je takovej divnej. ale je?tě to není konečný výběr, je?tě se chystáme do vět?ího obchodu,kde se specializují hlavně na kočárky.
a pak jsem vyjeli za město, vylezli na kopec na rozhlednu - teda funěla jsem jak sentinel, proto?e to byl kopčour pořádnej, ale ten výhled stál za to. na?li jsem i pár bedel, tak je večer udělám jako řízky.

jeje, jsem se nějak rozepsala. musím jít pracovat, fuj :evil: no ale tento týden jen do středy, vzala jsem si ve čtvrtek volno a budu odpočívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí