LEDEN 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2257
19.9.07 21:55

Maťko - tak jsem tě tam dodala, chyba v systému :oops: moc papírů a málo prostoru..

Cmeldo-koukala jsem na něj, ale doporučuju ho okouknout na živo, Babypoint nebo Coneco (oni to mají nějaké spojené) má švagrová, co má ten Firkon (má od nich Babypoint Solar golfky) a je teda taky moc spokojená. Buď je nenáročná, nebo má fakt štěstí. Pokud hledáš kombinaci do cca 10 tis, tak fakt doporučuju i Hoco nebo Patron Bohemia, nicméně Tako je vážně moc těžké…nebo Inglesinu Magnum z druhé ruky a pak nějaké golfáče. Ale je fakt, že i když se dneska trojkombinace moc nenosí, tak já jsem byla spokojená..

Děkuju všem za pochvalu tabulky, nicméně moje práce toto kdysi obsahovala, tak jsem ráda, že se ještě někde uplatním :wink:

pěkný večer, zase máme brajgl, mladá nechce usínat sama a já už nevím, jak s ní mám naložit..Jo, holt, je krásné spát s miminkem, ale ona už mimi není a krom toho je tak paličatá, že domluvy ani výhružky neplatí..takže mám vyžehleno a jdu si s ní poradit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1390
19.9.07 23:19

Ahoj vsichni,moc děkuju za odkazy,které sem vkládáte,vždy se poučím,dost často mi to ještě splete víc hlavu :o .
Cmeldo,ten babypoint V3 mě taky dost zaujal,už včera jsem po něm trošku pátrala,ale asi to bude novinka,nikdo o něm nepíše.
S tím termínem porodu budu asi první 8O Ale jsem tu krátce takže v tabulce asi nebudu,neva.Moc všem děkuju za tipy.mějte se Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
20.9.07 08:33

Dobré ranko,

tak jste mě přemluvily, asi taky koupím ten terabag. včera jsem koukala v plusu na kojící polštář, stál 300, ale ty kuličky v něm byly strašně veliký a vrzaly příšerně. a navíc nebyl moc nacpanej,takže jsem jim ho tam nechala.

tak už jsem taky okukovala kočárky - byly jsme se s maminkou radit kvůli stavebnímu spoření a hned naproti je obchůdek s mimi věcma, o kterém jsem vůbec nevěděla. docela se mi líbil jeden Knorr, ale zapomněla jsem ten typ, tak budu muset zapátrat.

Tabulka je fakt super, taky už se těším kdo tam bude mít první připsaný i mimi.

Jmenovitě dneska reagovat nestíhám, jsem nějaká přejetá - zase jsem měla divoký sny, zdálo se mi o mé prababičce, která jse už několik let mrtvá, tak jsem se pořád budila.

Přeju pěkný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
20.9.07 08:51

Mars , na ten breaker jsme s mamkou taky včera koukaly - a taky se nám moc líbil - hlavně ty rozměry kdy? je slo?ený! a moc se mi líbila ta sí?ka ve stří?ce. teda apoň doufám, ?e si dobře pamatuju, ?e to bylo u breakru :wink:
a podle obrázků se mi docela líbily bebecary - a včera jsem zjistila, ?e jsou pří?erně tě?ký! 8O měli v tom obchodě dva a byl to teda běs - u? i bez dítěte se s ním ?patně manipulovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
20.9.07 10:36

Ahoj,

teda zacinam dostavat depresi z toho, jak o kocarcich vubec nemam prehled. Ale asi na me budete mit vliv a uz se pomalu o to zacnu zajimat :)

PeZo, dekuji za doplneni do tabulky. Je skvela! :)

Preji pekny den.

Příspěvek upraven 28.06.12 v 09:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
20.9.07 11:16

Ahojky tety!
Zdeenjo, mě taky ten Breaker zatím učaroval nejvíc. Líbí se mi i vizuálně. Občas mi totiž některé modely nepřijdou moc pěkné do oka, ale to je fakt jenom o vkusu každého. Vybrala jsem model tuším 18 a 19 (nebo 17) - jsou v kombinaci modrá a růžová - nějak jsme s vědomím, že doma bude alé růžové koťátko zjihla :)))
Hele a jak můžeš spát na bříšku… to Ti docela závidím, páč já bych mohla tak leda v písku ve vyhloubené díře :))) Když teď doma cvičím a občas se zapomenu a překulím se na bříško, tak cítím každý kousek té naší malé Žížaly :)))
A nenuď smutná…u nás krásně svítí sluníčko - je sice zima, ale je to příjemné. Koukni se na netu na stránky, kde nabízejí dovolené někde daaaaaleko v cizině - koukneš na moře, na písek, představ si jak tam budeš nahánět svoje malé dítko a je po splínu :))))

A podprdy - tak jediná věc co mě těší je, že se sice nalily, občas mám prádlo jak čuně z toho mleziva, ale jinak zatím moc nerostou. Ono při mých klasických 75E jsem fakt ráda, protože už tak sehnat něco co není jak pro důchodkyně je kumšt!

Všem přeju krásný den a opatrujte bříška!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
20.9.07 11:25

Mars , já jsem v obchodě viděla modročervenou variantu a ta se mi taky moc líbila. je?tě nám pán prodavač dopručoval plastová kola, ?e ty kovový prej reznou a na plastový si zatím nikdo nestě?oval.

K podprsenkám - zatím nosím 75D, ale u? nich docela slu?ně lezu, tak?e doma nosím sportovní bavlněný a do práce teda je?tě ty hezký. ale pokukuju po nové - ale nějak semi nedaří je sehnat - teda zejména proto, ?e se mi nechce dát tisícovka za něco, co budu potřebovat třeba jen půl roku. no a kdy? u? je to za slu?ný peníze, tak obvod začíná na 100 :twisted: :roll: 8O

Se spaním na bři?e - zatím mi to jde, kdy? si ho jako trochu podlo?ím dlaní - ale samozřejmě je to čím dál tím nepohodlněj?í, tak?e u? od toho upou?tím.

Pořád se nemů?u zbavit bolesti v krku, cucám nějaký hnusný pastilky, prolejvám bylinkama a pořád se to nelep?í…tak?e asi cestou z práce nakoupím citrony a na odpoledne zalezu do postele. a asi to zkusím i o víkendu, k doktorce se mi moc neche - i kdy? vlastně tam stejně budu muset pro razítko do průkazky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
20.9.07 13:31

ahoj holky, tak se hlasim z ekg. tam to bylo ok, jeste me hnali na spirometrii a ted nakonec na plicni, tak uvidim zitra tam. ale krome toho dychani rikal pan doktor, ze to jsou typicke priznaky managerskeho syndromu - stress.
PeZo, no ja koukala i na Hoco, ale 1) zda se mi mala ta vlozna korbicka, ja jsem pry byla dost dlouhe mimino a ty taskove korbicky jsou male, se mi zdalo. 2) na te V3 se mi libi, ze se da oddelat hluboka korba a misto ni prichytit bud sportak nebo autosedacka, tak jak to ma Xlander. Rada bych to nekde nazivo videla, ale ac je Brno velky, tak maj vsude jen ty beznejsi znacky a pokud babypoint, tak jen ty golface. tak uvidime, zatim je casu dost jeste :)
ale uvazovala jsem i v tech dimenzich, ze tezsi kocarek v nejhorsim i vezmu, protoze do mhd, pokud budu potrebovat, bych ai lezla ne s kocarem, ale v satku, jestli to mimino snese. Vy o satku nektera uvazujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
20.9.07 16:00

Cmeldo, tak to je skvělé !!! Hlavně se hoď do klidu… a půjde to samo :wink:
Jinak já uvažuju i o šátku i o klokance. V zimě spíš asi užiju tu klokanku, páč když budu jezdit autem do kšeftu pro rohlíky, tak pokaždé fakt balit kočár a všechno nebudu. A když jsem viděla, co všechno se dá provádět s těmi šátky, tak jsem si obojí poručila na Vánočky :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1390
20.9.07 16:30

Dobré odpo,
přidávám se k Vám v debatě na téma podprsenky,já už mám o 2 čísla větší než před těhu.s tou cenou,já mám těhotenstkou,je super a stála 520 kč.Je ze Světa mateřství v Praze na Palmovce.Samo,že tam mají i za 1000 ale i levnější,tak to tam zkuste.
K tomu šátku,chystám si ho taky přát k vánocům,klokanku jsem už dostala od kamarádky,je od chicca a vypadá moc dobře.
Jsem ráda,že nemám upatlaná trička sama,už jsem si myslela,že to není normální,mamka nic takovýho neměla a kamrádka taky ne,chystám se koupit ty savé vložky,když někam jdu,pořád se musím hlídat.
Jinak já stále ležím,krk mi pořád nedává pokoj.
Dávejte na sebe pozor pa Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
20.9.07 17:20

Ahojky,
tak já už také dnes musela zakoupit větší podprsenku, ale tu koj budu kupovat až někdy v prosinci či lednu.

Já také určitě půjdu do šátku a možná i babyvaku na začátek..

Také jsem dnes obhlížela kočárky a asi ten x-lander vyhraje.

Zatím se mějte krásně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
20.9.07 22:27

Ahoj všem-pokud se jedná o hmostnost kočárku, doporučuju se nad tím tím opravdu zamyslet. Pokud máte jedno dítko, je to vcelku ještě přijatelné, ale počítejte s tím, že pomoc okolí třeba při natupovaání do MHD bude potřeba. Nicméně je fakt, že Hoco jsou těžké, sice udávají váhu jako u Knorru, ale je těžší a je to dané konstrukcí…Chce to si to osahat a nebát se ptát a ptát..
Vložnou tašku mám já u Knorru a je fakt hodně malá a úzká, ale zase jde sporťák až do lehu a tak se nebojím, že bych byla bezradná, prostě hodím mimčo do fusaku a sporťáku a přehazovací rujkojeť mi zaručí, že na něj nebude foukat. Vozila jsem Adélku ve sporťáku celou zimu a v pohodě. Ale ostatní kočárky kombinace mají ty tašky určitě větší-nebo spíš to dělá dojem na první pohled..

Podprdy jsem řešila u Adiny, koupila jsem si jednu těhu a jednu kojo s kosticema od Anity-každá kolem 1000,–, ale peru je klasicky na jedmné prádlo a už je nosím druhé těhu a jsou perfektní. Je fakt, že mě při té ceně taky omývali, ale nakonec se to vypaltilo. Jo a mám teď číslo 85E :oops:
Kojící jsem pak kupovala něco mezi 200-300 kč, na to, že jste v nich pořád to stačí..

Co se týče šátku, bylo to nad mé fin možnosti, krom toho se doporučuje i nějaký kurzík, ale asi nemusí, nicméně já měla babyvak za 800kč a když to šlo, měla jsem Adinu v tom. Podle mě dobrá věc a dostačující. Klokanku jsem využila snad jen asi 2×, spíš ten babyvak…

Maťko-nevím, kam by se ještě odkaz na tabulku mohl dát, jinak já ho mám pod podpisem…

Holky, zase pádím, dneska mimčo nějak kope, měli jsme debatu o jménu a je to horor-pořád tam slyším toho Josefa :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
21.9.07 09:32

ahoj spolutěhulky,

zase jsem tu pár dnů nebyla. postihla mě nějaká šílená střevní viroza a málem jsem musela do nemocnice na infuze, jak jsem byla dehydrovaná, naštěstí to fakt začlo ustupovat a obvodačka mi dala super léky i pro těhotné. No řeknu Vám děs, řádí to tady jako černá ruka, už to prodělala skoro celá naše rodina. Mimísek je naštěstí ok, ale pořád kopal jako divej, protože jsem ležela a nehoupala s ním :)
Holky četla jsem ty Vaše příspěvky o šátcích a musím říct, že jste mě strašně zaskočili. Já původně šátek i klokanku zavrhla. Jedním z důvodů bylo to, že mám dost oslabenou krční páteř a měla jsem s tím tahanice po doktorech. Nevíte zda to na to fakt škodí?
Každopádně šátek už máme, protože nám ho jako dárek koupila manželova sestřenice.
Měla jsem to ale namyšleno tak, že kočár bude na doma do terénu a zbytek tj. návštěvy a město budu podnikat s autosedačkou a podvozkem z golfek Chicco.
Některá z Vás tu ale psala, že na nákup je lepší ta klokanka, tak teď nevím :(
Podprsenku a kojící noční košile jsem si objednávala tady a jsem moc spokojená, tak kdyžtak jukněte: http://www.mimishop.cz/tehulka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
21.9.07 10:22

Ahojky tety,
Lucisko, u nás taky proběhl nějaký střevní virus, který skolil skoro všechny kolem. Naštěstí jsme se s manžou udrželi v klidu, takže hurá. Ale měla jsem strach jak blázen, páč dědu dokonce poslali na testy na salmonelu - tak už jsem viděla rudě…

U nás se hooodně cestuje autem, takže myslím, že šátek i klokanku využiju hojně. Samo, že sedačka do vajíčka bude nezbytná, ale všude se mi s ní chodit nebude chtít - třeba po kšeftech na nákupy nebo na skok do práce něco vzít a něco dovézt, takže moje myšlenky jsou tímhle směrem… Jsme taková ulítaná rodinka a s malou to nebude o moc lepší - spíš naopak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
21.9.07 10:44

Ahoj spolutěhulky,

tak o ?átku taky docela dost uva?uju - máme byt do patra, po schodech se docela dost naběhám, tak?e bych doma třeba mimino nosila v ?átku, aby bylo se mnou, ale zase nevím jak dlouho tam tak mimino vydr?í, jestli potom třeba v půl roce u? nechce rad?i někde le?et a převalovat se :?: :roll:
Do města to mám dál, navíc nemám autíčko (teda pořád uva?uju jestli kupovat nebo ne - jedno u? máme, navíc mám tchány za zdí a ty u? budou v důchodu a auto mají taky, tak mi přijde zbytečný, abysme měli dohormady tři a i se tchán nabídl, ?e mě třeba na prohlídky k doktorce bude vozit.)
ka?dopádně kočárkovat budu taky dost - mám to kousek do lesa, do parku asi 10 minut z kopce, do města mů?u dojet i busem a nebo ka?tanovou alejí - to je teda asi na 40 minut, ale cesta velmi příjemná.

Lucisko , to je dobře, ?e tě z toho doktorka dostala. to muselo být hrozný, já bych se stra?ně o mimi bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí