Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky bříškatý-)
omlouvám se, byla jsem dovolenkovat na šumavě a jen jsem občas zaskočila na přečtění co sě dělo.
Vůůbec se mi nchce do práce, ale uítra už razím, Mám za sebou kontrolu, máme 5 cm:-D a v pátek se vydávám do gennetu.
Jen mě doktorka trochu vylekla, mluvila o děložním čípku, prý tam mám nějaký nález, HPV viry a prý se uvidí co bude po tom rozboru. Nemáte s tím někdo skušenosti..? ![]()
MOc¨zdravím:-)
Ahoj Raianne, gratuluju k KO
a doufám, že sis dovču užila…
Mně gynekolog našel nějaké změny na děložním čípku po prvním porodu a u mně jde hlavně o to, dělat pravidelně stěry, aby se podchytly případné změny. Předpokládám, že u tebe jde o něco podobného, jinak nevím ![]()
Jinak musím využít tvé přítomnosti a vymámit z tebe info do seznámku (tato diskuze str. 48 ). Až budeš mít čas, písni mi jméno, TP a tuším, že čekáš první miminko, že? Dík, M.
Ahoj:-) jojo, flákala jsem to, ale už jsem v pracovním procesu a tady je e . mimi moje oblíbená činnost:-)
Jinak zbytek info o mě do metříku
TP: 28.1 ( abych se nepřesunulo do únornátek
)
1. těhu, 1. porod, číslo boty: 7
![]()
Zdravím
Jo a Kecka chtěla do seznámku i města, a já jsem pro:
Jinak se jmenuje Lenka, bydlím v PRAZE ( cajzl je ze mě
) ale jak můžu jsem jihočech ( České budějovice, Prachatice )
Ahoj holky..
jen kratince, vůbec nestíhám!
Vítám nové těhulky..
Tady někdo psal, že jsou spolu krátce - 4 roky ![]()
Jé, holky, tak já budu asi rekordman… jsme spolu rok a 8 měséců a čekáme druhý mimčo ![]()
Tak já zase běžim.
Jináč jsem z Prahy.. a jsem Pražák jak poleno.. Muž se za mnou přistěhoval, tak už je taky Pražák ![]()
jééé holky, jsem naměko. Kamarádce se narodil klučík. Včera jsme spolu mluvili a říkala, že se mu na svět nějak nechce. A čekali dlouhána ( její táta i brácha mají kolem 2m) a malý má 48cm… já se tak těším
Ahojky,
Rain přeji hezký start v práci po dovče…
Je mi jasný jak ti je… já už mám dovču taky zasebou a už mě asi čeká jen ta mateřská dovolená, ikdyž to moc dovča nebude ![]()
Fragi taky spím na bříšku… Jak říkáš každej tvrdí něco!!! Navíc jako kdybych dodržovla vše co píší, tak asi nebudu moct ani vyjít z baráku…
I tak si člověk nějaké věci musí odepírat…
Jinak já jsem z Varů a dnes tu máme konečně krásně… svítí celý den slunko… kéž by to vydrželo i o víkendu… ale určo bude hnusně, taky proč by mělo být hezky, když budem mít volno… ![]()
Mám dotaz, možná hloupý, dnes jdu do bazénu, měla bych si vzít tampon? nebo mohu normálně do vody…?
Díky holky a hezký den všem!!!
Ahoj, všechny zdravím,
města do seznámku doplním, jen co seberu odvahu
Včera večer jsem se v tom vrtala a zrovna byla bouřka a já pak přišla o celý seznam
Tak jsem to sespisovala znova. Den předtím jsme měli v počítači virus, tak manžel měnil hard disk, takže seznam, co jsem měla ve Wordu byl fuč taky
a zálohu jsem neměla. Tak mi dejte chvíli čas, než to trochu rozdejchám ![]()
IVIQV, já se těším taky, přijde mi to nějaké dlouhé, ale znám se, zase budu na konci těhu tvrdit, že jsem si to vlastně neužila a strašně rychle to uteklo ![]()
ALKYNO, já bych tampón neřešila, sice vím, že existují, ale pokud jsi v pořádku, nemělo by se nic stát. Mně spíš ten tampón připadá jako zbytečný zásah… Koupala jsem se zá:,–(ně bez… ![]()
U nás je zase krásně a teplíčko, tak ještě zítra a bude kosa
Už se „těším“. Zatím se mějte, jdu něco dělat. M.
Achojte pupkáči, zítra se jdu registrovat do Podolí, tož su zvědavá jestli mě vemou… Hrůza. Pak mám tejden dovču a budu hledat houby, se tááák těším. Jedem na chatečku v sobotu k Pelhřimovu. Škoda jen, že ten můj drahouš furt řeže ty blbé kachličky do koupelky a dělá u teho takovej rachot, potřebuji spáááát. Takže doufám, že se dospím…
Mějte se hezky kočky ![]()
Fragi díky za info!! U nás je vše ok… tak na to taky prdím ![]()
Jooo IVIQ taky už se na toho malého špunta těším… Ještě tedy pořádně nevím do čeho jdu, jelikož je to první mimi, ale moooooooc se na něj těšíme!!! ![]()
Alky mě dr říkal že když polezu někam do bazénu-jako na veřejném koupališti mám si radši vzít tampon-přece jen se tam endostanu tolik nečistot.
Já už ted měla nepříjemný výtoj-tak jsem mazala a mazala a jsem ráda že je pryč tak nic neriskuju.
Páááááá
Kosatka /Jarka/29 let/vdaná/TP29.12.2009/2.miminko
Klina /TP26.-30.12.2009/2.miminko - bude to chlapeček
VikiSam /Pavla/30 let/vdaná/TP 30.12.2009 nebo 4.1.2010/3.miminko/Opava
Beckovka /Míša/30let/vdaná/TP 31.12.2009/2.miminko/Chomutov
Napoly /Jitka/24let/vdaná/TP 2.1.2009 /2.miminko/Olomouc
Petule234 /22let/vdaná/TP 2.1.2010/1.miminko - bude to holčička/Brno
Alkyna /Alena/23 let/vdaná/ TP 6.1.2010/1.miminko/Karlovy Vary
Paja F /Pavla / 30 let / vdaná / TP 8.1.2010/Hradec Králové
Notka /Romana/23 let/ svobodná/TP 10.1.2010/1.miminko
Dasha83 /TP 10.1.2010
Mauska /???/28let/skoro vdaná
/TP 11.1.2010/1.miminko/Dublin
Lucilka /Lucie/svobodná/TP10. nebo 18.1.2010/okr. Olomouc
Fragola /Martina/28 let/vdaná/TP 12.-15.1.2010/5.miminko/Třebíč
Kecka /Marta/29 let/vdaná/TP 15.1.2010/1.miminko/Praha
Rozinka Sultánka /Olga/30 let/TP 15.- 18.1.2010/2.miminko
Tamaris /TP 16.1.2010
Monana /Monča/32 let/vdaná/TP 17.1.2010/2.miminko/Praha - východ
Belavue /Bára/20let/svobodná/TP 20.1.2010/1.miminko
Petty 30 /Petra/skoro 29 let/vdaná/TP 20.-22.1.2010
Pipina /Šárka/31 let/vdaná/TP 21.1.2010/2.miminko/Berounsko
Iviqv /IVANA/27 let/TP 24.1.2010/2.miminko/Slaný
Kubina /Magda/27 let/skoro vdaná
/TP25.1.2010/1.miminko/Most
Knizska /TP 26.1.2010/1.miminko/Praha
Rainanne /Lenka/27 let/svobodná/TP 28.1.20101.miminko/Praha a Jižní Čechy
Sylvii /Sylva/29 let/vdaná/TP 27.1.2010/2.miminko/Praha
BRAMBULE /Barbora/20 let/ svobodná/1.miminko
Holky, mrkněte na seznam, kdo chce cokoli připsat, doplnit, napište. M.
Ahoj Monano
Koukám, že sis to taky načasovala +/- 3 roky…tobě to teda vyšlo líp
ale s mateřskou mi to vyjde v návaznosti na práci, takže bezva
Jak se vede?Tak jinak všem přeji úspěšné vybírání kočárků…je to osvěžující změna tématu…u nás v únoru se zatím pořád jen blije
![]()