Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11739
4.7.12 14:00

Teda holky máte krásné fotečky :potlesk: tak snad se taky dočkám, po revizi jsem už v pořádku a už se nemůžu dočkat nového snažení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
4.7.12 14:21

Jéé to je mi líto :( tak na to pak musíte hupnout hned jak budete moct(po šestinedělí je to prý nejjistější ;)že ženské bývají jak pohnojené :P ale záleží jak ty se cítíš :think: )každopádně přeju hooooodně štěstíčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
4.7.12 19:25

Já bych ze své zkušenosti neriskovala po revizi v šestinedělí otěhotnění :-( počkala bych alespoň ty tři měsíce… Ale můj nízor a moje zkušenost… Tělo se potřebuje z toho šoku dostat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
5.7.12 17:34

Tak co, budoucí maminy, už vám rostou bříška:)? Já u sebe během posledního týdne pozoruju pořádný pokrok:) ale těším se, až se ještě zvětší.. Protože jsem teď v blbé fázi, není moc poznat, jestli mám pořádný špek nebo malé tehotenské bříško:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
5.7.12 19:28

No já nejsem žádná žížalka, ale pořádný kus ženský…Ale musím říct, že se mi změnil tvar břicha… misšelínka je u mě normálně, ale už se mi tak nějak všechno slilo :-) a ám fakt těhu bříško.-)))) tím, že tam mám ty přírodní špekatý vycpávky, tak už celkem pěkný.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
6.7.12 08:51

Mě teď taky během pár dní z ničeho nic - dolní „ŠPEK“ vyrostl,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
6.7.12 09:24

Jj u mě taky pořádně vyrostlo, když si vezmu volnější šaty, tak to ještě není tak patrný, ale když mám normální obtažený tričko, tak už je to pořádně viditelný :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
6.7.12 09:29
Jj mi se taky ten můj špek zpevnil a tak nějak se mi protáhl až pod žebra :mrgreen:
@Kristyna+Daník píše:
Já bych ze své zkušenosti neriskovala po revizi v šestinedělí otěhotnění :-( počkala bych alespoň ty tři měsíce… Ale můj nízor a moje zkušenost… Tělo se potřebuje z toho šoku dostat
šak já psala až PO šestinedělí ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
6.7.12 09:40
@cizova píše:
Jj mi se taky ten můj špek zpevnil a tak nějak se mi protáhl až pod žebra :mrgreen:šak já psala až PO šestinedělí ;)

Jsem špatně četla promiŇ… Mě dr řekl, že určitě půl roku chce, abych počkala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
7.7.12 09:50

Ahoj holky, tak ja kdyz ráno vstávám tak mám pupik plochý ale během dne se mi tak nafoukne a večer jsem jak v osmem měsici. Máte to taky někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
7.7.12 13:00

Maki33: taky mám bříško ráno o dost menší než večer, ale ani ráno už není úplně plochý..:) teď ty pupíky vůbec často pozoruju a musím říct, že hodně netěhotných ženských i mladých holek má pořád větší ranec než já, momentálně na začátku 4.měsíce těhotenství:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
7.7.12 13:19
@kaccenaa píše:
Maki33: taky mám bříško ráno o dost menší než večer, ale ani ráno už není úplně plochý..:) teď ty pupíky vůbec často pozoruju a musím říct, že hodně netěhotných ženských i mladých holek má pořád větší ranec než já, momentálně na začátku 4.měsíce těhotenství:)
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
8.7.12 07:02
@kaccenaa píše:

to máš recht, taky mě to docela zarazilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
8.7.12 13:16

No právě. Já jsem měla extremně stihly pupik takže jen ja a přitel víme že je rozdíl. jinak nemam ani pneumatiku a když sem v plavkach mam hezči postavu jak většina mladejch holek(jsou pupkaty).A kdybych neměla ty megaprsa tak mi ani nikdo nevěří že jsem tet začala 4měsíc…Jinak na to nafoukly břicho mi pomohlo moc nepít. protože mi hodně špatně funguje jedna ledvina tak asi nestihala tet ma hodne práce. tak piju mín a je to lepší o dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
8.7.12 13:20

No u mě je to tím, že jsem těhotná po čtvrté… to břicho pak roste strašně rychle… já začala 12tt a pupek mám.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí