Poradna duly
Jana Čurdová
Holky tady to je
http://www.krasa.cz/…a-strie.html
Je dražší, ale já to zkusím, není nad radu zkušenějších. Ještě mi ta mamina říkala že její ségra se na mazání vyprdla a měla centimetr široké pukliny na kůži. Přitom si jsou holky šíleně podobné, takže geny asi stejné, jen jedna zanedbala péči. Jinak říkala že se mazala pořád, kdykoli cítila že je bříško suché, pnulo, nebo svědilo hned ho mazala.
Jinak já hlásím že mě osobně je pořád pěkný vedro ![]()
Jedině v lékárně, nebo přes internet, v normálních drogerkách to nevedou.
Holky musím vám napsat co se dneska zdálo mě, ještě teď se tomu směju. Přišla jsem v tom snu na to, že když si dám za záda rozvícenou žárovku, tak uvidím na zdi miminko jak se ve mě vrtí, byl to princip promítačky, a miminko jsem viděla barevně
![]()
No, já teda asi zůstanu věrná olejíčkům ze Salusu…teď od nich používám i sprchový olej místo klasickýho sprcháče a nemůžu si to vynachválit.
Jinak s tím opalováním opravdu pozor. Kromě přehřátí hrozí i pigmentové skvrny, které se hrozně rády, mršky, dělají i v obličeji
Navíc opalováním prej kůže ztrácí přirozenou elasticitu a to by jsme myslím v tuto chvíli potřebovaly nejmíň.
Jinak ze mě si včera dělal doktor srandu, jestli tam nááááhodou nejsou dvě srdíčka a nejsou…je tam jen jedno. Fotečku mám, ale nechala jsem ji doma
Mám jen výřez z fotečky a navíc je to jen focený mobilem, takže kvalita nic moc ![]()
Na Salus jsem slyšela také chválu. Mám teď trochu problém s oleji, dělají se mi po něm na kůži pupínky, asi to mastné není pro mě úplně to ořechové
.
Fantazii se meze nekladou
![]()
Asi jak pořád myslím na pátek, že uvidím miminko, tak jsem si udělala utz po svém už dnes ![]()
Teda Amálko ty máš sny. Víte jaké jsme měla sny já? Zdálo se mi, že mi praskla voda v práci, když jsme na poslední chvíli sjížděla výplaty (mám totiž termín 10.1.) a že jsem nemohla najít manžela, tak mě vezl do nemocnice řidič Kiou (náš menší náklaďák). No byla to sranda.
Nejhorší, že se mi to zdálo už několikrát, tak se bojím, že to bude pravda.. ![]()
Holky to mame teda sny
Jeej ja uz se dobre pece na balkone, vedro jak neco .. na digitalnim teplomeru mame 56°C ![]()
Amálko, tak tvůj sen mě teda maximálně pobavil…to by mě ani v tom snu nenapadlo
![]()
Kendro, krásná fotečka
Těším se hrozně na pondělí až drobečka zase uvidím…už to bude asi pěkný macek ![]()
Holky vy teda máte krásné sny. Mě se nějak nezdá nic a nebo to jak se vzbudím už nevím. Ale na ultrazvuk už se taky těším, někdy prý už dokonce poznají pohlaví i v tom 12tt. Pokud je dobrý přístroj a miminko se správně otočí.Tak doufám, že bude prcek za 14 dní pěkně spolupracovat a nebude se schovávat jak minule to nechtěl na fotce ukázat ani ručičky pořád se točil zády.