Ledňáčci 2016 Sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
663
12.8.15 10:38

Holkyyy, tak vy se to dneska dozvite, to je supeeer. Jsem zvedavaaa! Hned napiste! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
12.8.15 11:21

Já až zítra…)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
12.8.15 11:25

Aha, to jsem blbe pochopila. :) to uz utece. Co si prejete?
Holky zkuste schvalne ten test s moci a sodou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
12.8.15 17:18

@misheila7 Jo tak prd dozvíme…jsem 18+3 a řekla mi, že je brzo jo.. :zed:
Jako jsem naštvaná, hlavně že minule mi říká, příště vám už pohlaví stopro řeknu.

No jinak UZ dopadl dobře, akorát jsem tam teda nic neviděla a to jsem se tak těšila :roll: fotka hrozná, horší jsem ještě neviděla holky.
To je jedno, nechám si udělat dvě fotky z genetiky + fotku pohlaví a už fotky nechci. Za takovou kvalitu je mi líto vyhazovat pokaždé stovku.

Co se toho pohlaví ještě týče..ona říkala, že má nožičky do kříže a ještě mezi nožkama pupečník, pak se ještě dívala a říká možná děvčátko, že tam nic nevidí, že u kluka se tam většinou něco hýbe, ale to prý neznamená, že tam pinďourek není, prý každopádně nakupovat nemám.
Potom jsem měla pocit že jsem viděla otevřené nožky a ona říká: Přikláním se k děvčátku, tak na 80% tak ji říkám, to je dost :mrgreen: a ona, ať to určitě beru s rezervou.

Prý se kluk většinou už pozná, holka až později. Tak uvidím až na genetice ve 21tt
Ale pro mě je to pořád 50-50 a mám takový pocit, že na genetice mi řeknou kluka, pokud mi tedy něco řeknou… :roll:

Příspěvek upraven 12.08.15 v 17:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
12.8.15 17:18

@misheila7 My chceme určitě holčičku, když už klučíka máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
12.8.15 17:32

Ahooooj holky :mavam:,
tak dneska mě pustili z nemocnice konečně :pankac:. Dostávala jsem kapačky, zjistili mi polyp na čípku a nějaký zánět v moči, tak jsme léčili ještě to. Domů jsem si už odnesla jen prášky magnesia a užívám si pohodičky doma… :pankac: Doufám, že mám vybráno a do konce těhotenství se už do nemocnice nepodívám…

Nemám dočtčeno, tak ani nevím nic. Tak pokud už někdo další ví pohlaví, má pohyby a taaaak, tak šup koukejte mi to napsat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
12.8.15 18:24

@marcelka88 Rychle dočítej… no a co ty? :mrgreen: Tobě určitě dělali UZ…tak už něco víš? Já pohyby zatím nic čoveče, jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
12.8.15 18:30

@Katuška.B Tak super, snad se vám povedla ta holčička :D
Jinak, co říkáte na jízdu na motorce v těhu?? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
12.8.15 19:54

@cucik14 Myslím že ta dr jen tak plácla 80% prý nic neviděla…pořádně ne ani mezi nohy a proto řekla holku..tak mi to i řekla, takže to moc neberu. Jsem zvědavá na genetiku. Se zase nedočkám… :roll:
Ty já bych asi nejela, dr mi říkal, že raději ani kolo ne, kdybych náhodou spadla…náhoda je blbec víš co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
12.8.15 21:49

@Katuška.B Tak co to máš za doktorku? To je divný, ne? Snad na velkém ultrazvuku se běžně už říká pohlaví, tak co to zkouší? Proč tě teda objednala takhle? Boooože nechápu. Ale tak to snad holka bude né? Ségře to říkaly taky takhle divně, že jako to vypadá na holku, ale že stoprocentní to bude až po porodu, ale tak to je jasný žejo..
@marcelka88 Tak hlavně že jste doma a v pořádku. Pohlaví ti třeba nenaznačily? :D
Je ti líp?
@cucik14 Já jsem taky posránek, takže nic moc riskantního nedělám :D Brusle, nic…a motorkám já nerozumím a nevěřím, takže za mě ne :D ALe stát se ti může něco i v autě, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
12.8.15 21:50

@Katuška.B Na jakou genetiku? Já už tomu nerozumim. Já pořád chodim k jednomu a tomu samýmu doktoru a byla jsem v 16tt na kontrole normální a ted jdu prostě ve 20tt na velký UZ, kde mi řeknou, jak se to vše vyvíjí, změří atd a řekne pohlaví…Už v tom mám bordel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
12.8.15 21:59

@misheila7 Genetikou Káťa asi myslí ten screening ve 20.tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
13.8.15 07:14

Aaa mne objednali az nq 27. Skoro kobec 21. Tydne..se to vlece..jeste mi minule doktorka na kontrole nedelala utz, takze toho 27. To budou skoro 2 mesice od posledniho utz..vzdy me uklidni, ze se tam hybe a je zas o neco vetsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
13.8.15 10:08

No tak já měla za to, že byla na tom velkém UZ, ještě se přeci ptala, jestli to není divný, že jde už v 19.TT. 8o :nevim:
S těma kontrolama je to fakt děs, taky bych nejradši chodila každý týden :andel: No ale teď, co cítím pohyby jsem přeci jen klidnější a dokonce už ani nepoužívám angelsounds, jak předtím jak šílenec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
13.8.15 15:16

Čauky čekatelky :* tak jsem ráda že @marcelka88 už je doma a v pořádku :)
To čekání na další kontrolu je nekonečný… já mám až 26.8. to bych měla být cca 20tt tak uvidíme :srdce: :dance: už aby to bylo. Vy, co už cítíte pohyby se máte, já zatím nic a o to delší je čekání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí