Poradna duly
Jana Čurdová
@Spendlicek @Tulip85 @cucik14 @misheila7 @marcelka88 @Mia 82 @jamo @Matynečka
Holky napadlo mě, že bych udělala uzavřenou skupinu, aby jsme si mohly třeba posílat nějaké fotky bříšek a pod. aniž by to tady vidělo celé emimino.
Jak už Mia zmínila třeba ty tabulky, tak se tam dají vytvářet, je na to speciální nástěnka, takže se nám to nebude ztrácet v diskusi.
Skupinku jsem tedy vytvořila, jmenuje se Ledňáčci 2016 a až ji admin schválí, tak vám každé pošlu pozvánku do skupiny ju?
Nevím jestli vám, ale mě už se stalo, že jsem chtěla něco napsat a raději jsem si to rozmyslela, protože sem chodí i lidi co znám a nepotřebuju, aby všechno věděli. ![]()
Stačí napsat nick a dotyčný si přečte všechno co přispíváte. (krom příspěvků v uzavřené skupině) tak snad to nikomu nebude vadit. ![]()
Příspěvek upraven 25.08.15 v 22:06
Já mám TP 9.1.2016
No s těma dárkama mě neděste, mě se klučičí věci moc nelíbí.
Autíčka jo, ale když vidim ty divný příšery a pistolky…a hry, kde se zabíjej, to se mi příčí.
![]()
Nemá někdo TP 1.1.? To by se mi líbilo. ![]()
@jamo Za toto těhotenství zatím ne, ale pamatuju si to u Matýska. Nejvíc asi ráno, když jsem spala na boku. ![]()
@Katuška.B Joooo určitě, naprosto souhlasím, protože už jsem si tohle taky říkala.
Že jsem sem neměla radši žádný fotky dávat…
@jamo Mě se to taky stává.
Je to vtipný a líbí se mi to, aspoň o něm vim. ![]()
@misheila7 No
ono je právě blbé, že to už později nejde smazat
je to tady napořád. V té soukrémé se to mazat dá a i kdyby nedalo, tak je to celkem jedno, protože to uvidíme jen mi. Dokonce jsem se dočetla, že do uzavřených nelezou ani admini.
@misheila7 Já nakupovala a pořád nakupuju na mimibazaru
Za pár kaček a je tam toho spooooooousty
Mooooc Ti to těhotenství sluší ![]()
@Katuška.B Já jsem z Karlových Varů
Ale kdyby byli srázky, dojedu kamkoliv za Vámi
teda pokud to nebude přes celou republiku ![]()
Holky, tak já dnes byla na gyndě… Sice jsem ztratila pojem o tom v jakém jsem týdnu, já celou dobu měla za to že dnes 19+2 a doktorka mi napsala do průkazky 18+5, tak Vám sice nevím, ale každopádně vím už jistě, že čekáme HOLČIČKU
![]()
@marcelka88 jůůůůů budeš mít páreček
GRATULUJU ![]()
A dělali ti dnes ten velký ultrazvuk?
@marcelka88 No kurňa..
dál už to snad ani nejde. Ale v pohodě, udělalo by se to tak, aby to bylo pro všechny zhruba stejně. Ať jedna nejede přes celou republiku.
@marcelka88 Jééééé já mám radost…ty před chválí jsem na tebe myslela a říkala si, že budeš mít určitě holku, že ti to sem pisnu!!! A teď to tady čtu! Tak gratulujiiii!!!
To je super, tak doma bude alespoň jedna holčička!
Že jsi ani nepsala, že máš kontrolu nebo jsi tam šla nečekaně?
Jakmile to tedy schválí, tak vám posílám tu pozvánku! Jdu chrnět ![]()
@marcelka88 Holčičku zááávidím
Hlavně že je vše oOK, gratulace veliká ![]()