Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj pupíci
Tady je dnes nějak mrtvo
Já jsem snad zdárně skorozvítězila nad rýmou,ale ty nevolnosti
Zvedá se mi žaludek snad ze všeho
,všechno mi smrdí,celej barák,no hrůza.A když jsem se šla v noci nadýchat čerstvýho vzduchu,tak jak bylo venku vlhko,šíleně všechno smrdělo
Tak já vážně nevim,co se mnou
Napíšu Michalovi,co mi má koupit a než to přiveze,tak už na to nemám chuť ![]()
Naštěstí mě aspoň to břicho nebolí,ale nevim,co je lepší.
Na pastvinu jsem dala jen ty hodný koně,abych je nemusela hlídat jak blb,tak jsem ale tamtěm musela nasekat trávu.Byly toho 3 vrchovatý káry,to jsem si teda mákla ![]()
ZUZÍ-budu držet palce na dnešní výsledky a neboj,mě u prvního těhu nemohli poznat nic ani ve třetím měsíci ![]()
LENÍ-tak srajda jo?To je pěkně nepříjemný
Mě na to pomáhá Activia nápoj
Zdravím anonymní a myslím,že se k nám můžeš směle přidat ![]()
Ostatní zdravím ![]()
Jé holky,to vám musim napsat,co jsem dneska mela za šílenej sen
Normálně se mi zdálo,že jsem byla na umělym oplodnění
Dělal mi to Všetečka z Ordinace
A ještě mi u toho říkal,že to dělá poprvé,ten zákrok a já mu na to:tak to jsem vlastně vaše první holka
No zavedli mi jedno emryo,podepsala jsem fakturu pro pojišťovnu na 37 700,– a když jsem šla na kontrolu,tak zjistili,že se emryo chytlo,ale že tam je ještě jedno o měsíc starší,co se nám povedlo přirozeně
Tak mu doktorka vynadala,jak to,že tam to emryo neviděl,že vůbec neudělal revizi.Takže jsem v sobě měla dvojčátka a jedno bylo o měsíc starší
To je mazec co
Ten sen byl tak živej,že bych mu i věřila ![]()
Ahoj holky..
tak to jsem o těch anonymech nevěděla no to by byli pěkně ukecaný ![]()
Jinak prcek, už je snad v pohodě tuk, tuk atibi zabrala a v pátek jdeme na kontrolu na ouško, už si nestěžuje tak jsem ráda. Tchýně mi slíbila že si vezme prcka na víkend, tak budeme mít s Martou pohodu ![]()
jinak je tu už víc holek tak poradte jak to mám říct Zlatce ( tchýni ) že jsem podruhý těhule. kolikrát nám to už řikala, že by jsme měli zadělat tak to chci nějak originálně. Myslíte, že neni ještě brzo ale čekat se mi zase 3 týdny nechce na ten velkej UTZ.
LAKY-na originály je tu expert Lenika,my jsme to vždy řekli normálně,páč jsme věděli,že žádný ovace se konat nebudou ![]()
GAVOTKO: super sny to se musí nechat ![]()
tak si počkám na Lenika co mi poradí
![]()
tak holky který byli na kontrole ,sem informace jsme celý nedočkavý
Ja si taky nechavala delat to HCG, staci zajit do nektere z odberovych laboratori, koukni tady a najdi si co mas nejbliz http://www.leklab.cz/…dberovky.php
Tam sestricce reknes, ze si chces na vlastni zadost udelat test na HCG, platila sem za to neco pres 200,– a vysledek sem mela jeste ten den odpoledne po telefonu.
Ahoj maminy,
jak se dnes máte? Doufám že ty co jsou dnes kontrolované budou sdělovat jen samé dobré zprávy.
Laky - tak s tchýní ti bohužel neporadím, já už jí nemám, ale kdybych jí to měla oznamovat, tak asi jen tak mezi řečí, moc v lásce jsme se neměly. Docela závidím holkám, které mají s tchýní pěkný vztah.
Gav - s tím smradem vím o čem mluvíš, bydlíme v paneláku a než dojedu výtahem ze suterénu do pátého patra, tak identifikuju po čuchu minimálně pět „fujtajbl“ jídel, jako by nemohli vařit to co by mi zrovna vonělo ![]()
Zdravím také všechny nejmenované, kouknu zase později, jestli už víme nějaké novinky
Laky: já měla nápady jako - dát čápa na komín; tučnákovi na krk dudlíka (protože se mimi narodí v lednu, tak by čáp umrznul, tak ho musí přinést tučnák); já jsem koupila ledního medvěda, který spí, dala jsem mu dětskou čepičku a dala nápis: Kouknu na vás v lednu ![]()
Taky koupit dětské botičky, seřadit vaše boty na chodbě podle velikosti a nakonec dát ty botky
nebo loni jsem pověsila na žabičku doprostřed na garnýž botičky. Nebo nenápadně zazvonit u dveří a když tchyně otevře, tak tam bude čáp s dopisem v zobáku.
Jééé, kdyby se mi tak efektivně chtělo pracovat jako vymýšlet blbinky ![]()
Leniku: děkuji za nápady jsou super s těma botičkama jsme to dělali u Filípka ale ted s tim plyšákem to je taky dobrý. mám tu fotečku z UTZ ale fakt tam neni nic vidět ale alespon by jí to došlo ne
že bych tu fotečku někam strčila třeba plyšákovi.
Nebo koupit pevný tulipán a dát mu do kalíšku dudlíka, nebo jinou kytku a dudlíka na ni přivázat - třeba na květ gerbery.
Laky: nooo ![]()
Kurnik - s tou gerberou je to super
ted mi to teprve došlo. Tchýně bude mít svátek..HA! ![]()
Jsem pako ![]()
Gavi: ten Tvůj sen je teda něco!
to jsi se musela vzbudit zpocená.. ![]()
Leniko - jsi úžasně kreativní! Nevím, co děláš, ale určitě je tě v zaměstnání škoda! ![]()
Gav - to je dobře, že ti už je líp.
Kde je Macík - že by na té kontrole?
Holky - díky za tipy na ty laboratoře, našla jsem si odběrové místo přímo u nás v sídlišti, tak jestli se rozhoupu, tak tam zítra ráno zajdu. Ale na druhou stranu - jestli by nebylo lepší zůstat v blahé nevědomosti…
Já jsem sotva po obědě a už mám zase hlad! Asi živím otesánka a nakonec nás sní…
Jdu spořádat sušenky, který jsem si tu schovávala až na svačinku.