Lehké špinění po ovulaci?

131
10.4.14 09:02

Lehké špinění po ovulaci - ?

Ahoj, mám dotaz..dnes jsem 14DC, a včera jsem začala lehce špinit..nebo spíš, nevím ani tak, jestli jde přímo o špinění, spíš, když jdu na záchod, tak pak otřu takový spíš růžovejší sliz. Nevím moc, o co jde, ještě jsem se s tím takhle po ovulaci nesetkala. Ovulace podle mě proběhla tak neděle/pondělí. Testy si nedělám. O miminko se tak nějak snažíme, ale není to nic urputného. Nevím, jestli tohle nemám přiklánět k rýmě či nějakému nachlazení. Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6578
10.4.14 09:04

Špinění po ovulaci bych to moc nepřikládala. Buď to bude přímo ovulace nebo uhnizďování. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
10.4.14 09:17

A podle čeho jsi ovulaci takhle tipla? Já ji na sobe teda poznám podle cervilalniho hlenu, který vypadá jako sliz :lol: nekdy i naruzovely nebo s nitkami krve… Tak mi to u tebe taky spis přijde jako OVU :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
15.5.14 23:04

Ahoj holky! Mam taky dotaz! Ovulace byla v pondělí (potvrzeno utz, již nepravidelný folik 24mm), jelikož první mimi mame z ivf, tak nemam zkušenost s tim, ze bych 3dpo začala spinit. K ovulaci mi uz to prijde pozde a k hnizdeni prehnane brzo nebo??? Poradi mi nekdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
15.5.14 23:25

Ovulacni krvaceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
16.5.14 00:40

Ovulačni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
16.5.14 06:44

Internet tvrdí, že implantation bleeding je až tak od 6DPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
16.5.14 07:52

Jak to špinění vypadalo? Já měla přesně třetí den po ovulaci krátké krvácení. Našla jsem jasně červenou krev na toaletním papíře, na kalhotkách ani nic nebylo. A byl to náš Ondrášek :srdce: :mrgreen: I když internet tvrdí, přesně jak píše @Solaris, že je implantační krvácení možné až tak šestý den po ovu :jazyk: Internet si může kecat, co chce, realita je někde jinde. Tenkrát v diskuzi měla krvácení stejný den po ovu i jiná uživatelka a taky z toho bylo těhotenství ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
16.5.14 08:48

To je těžké říct, buď to může být ovulační krvácení a nebo uhnízďování, ale na to je opravdu 3 dny po ovulce ještě brzo. Já jsem tohle krvácení měla v den ovulace, někdy po sexu např. 2 dny po ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
16.5.14 09:59

A já si stojím za tím, že na uhnizďování to brzo není :mrgreen: Jsem toho důkazem a moje známá taky. Jindy jsem takhle nekrvácela, jen v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
16.5.14 11:56

Sex jsme neměli od ovu, nebyl cas, ke to čistá krev i trochu na skupovat e nejen na toaletaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
16.5.14 11:58

Jinak v prvním těhotenství jsem od 5teho dne po transferu 9dpo krvacela stejne jako ted až do 12tt, někdy víc - brala jsem 2-2-2 utrogestan a 1-1-1 ascorutin a 2-2-2 estrofem + estrofem náplastí, v momentě vysazeni ascorutinu se mi krvácení vracelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
18.5.14 15:25

@lilia81 Pak napiš, jak to dopadlo. Stejně si myslím, že by to mohlo být těhu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
18.5.14 16:04

@Pajanka - ja se klonim asi k te ovu, už to prechazi, ale koupila jsem si ascorutin, vemu si jo ted 2 dny a uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
31.7.15 17:50

Špinění až po ovulaci?

Ahoj holky, jsem 4 měsíce od vysazení HA a první 2 cykly byly ukázkové podle BT, minulý byl nekonečně dlouhý, možná i anovulační. Tento cyklus už 2. den špiním a jsem 3 DPO. Podle teplot ovulace proběhla, i předtím mi stoupala teplota postupně. Dva dny před špiněním jsem měla bílkový hlen, který byl trochu nahnědlý, ale je to normální, že špinění jako takové přichází až po ovulaci? Četla jsem jen o krvácení-špinění přímo během ovulace, tak netuším, jak to mám brát, jestli tu ovulaci správně odhaduji. Dnes to bylo o hodně silnější než včera. Zároveň jsem včera pocítila asi 3× během dne mírnou bolest v podbřišku. Přidávám i graf. Nevím, jestli to je dobře nebo špatně, třeba už se tělo vzpamatovává z hormonů. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí