Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosim radu jak se zachovat. Nedávno jsme se s manželem chytli s jeho matkou ohledně hlídání našeho dítěte. Nyní jsem tak nejak omylem přišla na to, že ona své dceři, tedy sestře mého může o nás píše když tam jsme, že snad brzy dojedem, řešení naše věci spolu. Doteď jsme s manželem mysleli, že si to nechává jeho matka pro sebe, ale nyní vim, že ne. Co mě spíš ranilo je to, že ona je na nás miloucka a pořad se usmívá a za zády píše že snad brzy dojedem. Manžel to neví jaká je, ale chtěla bych mu to nějak sdělit, trápí mě to, jen mu nechci říkat, odkud to vim. Řekly byste manželovi pravdu nebo to nechaly být? Děkuji za řady.
Pardon mělo tam být psáno odjedem ne dojedem.
No tak vas asi nemusi, to se stava, no. Nedelej z toho vedu. A vy ji lezete do mobilu???
A proc jste se chytli kvuli hlidani
Řekla bych podle toho, jakej on má vztah ke své matce..jestli stojí při tobě, určitě bych mu to řekla, ať si s ní o tom promluví, vynadá jí, prostě nějak zakročí…jestli je to ale mamánek, tak bych si to asi radši nechala pro sebe a nestarala bych se o to..pokud vám nijak vyloženě neškodí, ale jen vás „rozebírá“, tak je to její problém, prděla bych na ni:)
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosim radu jak se zachovat. Nedávno jsme se s manželem chytli s jeho matkou ohledně hlídání našeho dítěte. Nyní jsem tak nejak omylem přišla na to, že ona své dceři, tedy sestře mého může o nás píše když tam jsme, že snad brzy dojedem, řešení naše věci spolu. Doteď jsme s manželem mysleli, že si to nechává jeho matka pro sebe, ale nyní vim, že ne. Co mě spíš ranilo je to, že ona je na nás miloucka a pořad se usmívá a za zády píše že snad brzy dojedem. Manžel to neví jaká je, ale chtěla bych mu to nějak sdělit, trápí mě to, jen mu nechci říkat, odkud to vim. Řekly byste manželovi pravdu nebo to nechaly být? Děkuji za řady.
záleží na okolnostech.
Me to prijde normalni, protoze u nas to takhle presne funguje
kdyz tam jsme a nepohodnem se, tak uz vidim ten nazhavenej telefon segre…opacne to uz nefunguje, protoze o to nestojim.
myslim, ze tvuj manzel vi, jak to u nich chodi. takze asi taky vi, ze to nema cenu nejak resit. nekdo proste potrebuje drbat porad a vsechny ![]()
@Anonymní píše:
A jak jsi na to přišla? Třeba zrovna ten den neměla na návštěvu náladu tak se těšila až odjedete no, nedělala bych z toho vědu.
Ale to ano, jen mě zarazilo, že nám vždycky říkala jak jsme vítáni a pak zjiatim tohle.
@arinecka píše:
A jak jsi na to přišla? Třeba zrovna ten den neměla na návštěvu náladu tak se těšila až odjedete no, nedělala bych z toho vědu.
Právě, že hlídala a měli jsme to domluvené měsíc dopředu a pak zjiatim, že ji to asi vadilo teda když čekala na to kdy si dítko vezmem a odjedem.
@arinecka píše:
Nejde mi o to, vim, že každý den není posvícení, ale ona potřebovala abysme odjeli aby mohla být se svoji dcerou a její rodinou se kterou se vida téměř každý den. S námi cca 1X za 14 dni.
@Anonymní píše:
Právě, že hlídala a měli jsme to domluvené měsíc dopředu a pak zjiatim, že ji to asi vadilo teda když čekala na to kdy si dítko vezmem a odjedem.
Tak i když to bylo domluvené tak prostě fakt nemusela mít náladu, to se stává. Nebo si myslíš že jí vadíte celkově?
@arinecka píše:
Tak i když to bylo domluvené tak prostě fakt nemusela mít náladu, to se stává. Nebo si myslíš že jí vadíte celkově?
No, vadime ji asi celkové podle toho co jsem viděla. Jak se k tomuhle postavit?
Kolikrat tydne/mesicne se vidate? Pokud jde o 1 vikend v mesici to se prezot da, nbo tam jezdit nemusis, jen ob navstevu, co tam kdyz ji nemusis? Ja bych si alespon mezi tim dosla na kafe nebo si doma udelala pohodu na den…
u nas to bylo tak ze priteluv otec pomlouva jeho sestru, strejdu, kamarady pred nama,, kdyz se ti lidi vidi s nim, zas pomlouva nas:D furt dokola a my to vsichni vime, bohuzel se na nej uz vsichni vyprdli a vidame se s nim jen my, az bude hodne starej nikoho mit nebude, muze si za to sam.. kdyz to manzovi reknes, stejne bude nastvanej na tebe, je to jeho matka neudelas nic
jen bys ublizila sobe