Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chci se zeptat jak dlouho jste otěhotněly z letroxem chápu na každou reaguje jinak a trvá to prý půl roku než se zadaři otěhotnět mám ji teprve chvíli tak proto se ptám snažíme se o miminko a kvůli štítné žláze to nejde mám sníženou prý se lepší ale mám ještě nasazený ještě letrox dokonce jsme začali to řešit přes ivf ale to chci vzdát a zkusit přirozeně a ještě pokud je snížena Š. Ž má vliv na plodnost i ovulaci dá se stim něco udělat děkuji za odpověď
@Andílek strážný píše:říkala jsi že partner je neplodný
Chci se zeptat jak dlouho jste otěhotněly z letroxem chápu na každou reaguje jinak a trvá to prý půl roku než se zadaři otěhotnět mám ji teprve chvíli tak proto se ptám snažíme se o miminko a kvůli štítné žláze to nejde mám sníženou prý se lepší ale mám ještě nasazený ještě letrox dokonce jsme začali to řešit přes ivf ale to chci vzdát a zkusit přirozeně a ještě pokud je snížena Š. Ž má vliv na plodnost i ovulaci dá se stim něco udělat děkuji za odpověď
@ka2ka to říkal doktor ale jak ve skutečnosti je nevím nemnel chemu a FN Olomouc Car taky prý říkal že nemůže být neplodný když mnel nezhoubný nádor na mozku to chce vyšetření spermiogramu
Necely mesic po nasazeni lecby. Ja ale nemela problem otehotnet bez leku, jen jsem vzdy potratila. Az s lekem se to udrzelo.
@Anonymní píše:a i ve vyšším věku taky je mi 36
Necely mesic po nasazeni lecby. Ja ale nemela problem otehotnet bez leku, jen jsem vzdy potratila. Az s lekem se to udrzelo.
@Andílek strážný píše:
@ka2ka to říkal doktor ale jak ve skutečnosti je nevím nemnel chemu a FN Olomouc Car taky prý říkal že nemůže být neplodný když mnel nezhoubný nádor na mozku to chce vyšetření spermiogramu
být vámi vezmu všechny zprávy a dojdu za jednotlivými mudr a nechám si vše pořádně vysvětlit protože evidentně netušíš jaký je váš zdravotní stav a jaké jsou možnosti
@Anonymní píše:
A jaky jsi mela problem? Snizenou funkci s. z.? Mozna mam podobny problem, zatim cekam na vysetreni, takze to nemam potvrzene, ale zajimaji me informace a zkusennosti jinych. U me by mohly byt potraty zpusobene autoimunitnim onemocnenim s. z. a samozrejme se to ve me mele, jestli budu schopna konecne donosit dite.
@Ernais ano mám snížený hormon štítné žlázy brala jsem vitamín jodikal a teď mi nasadila letrox proto se ani otěhotnění nedaří dokud se nespravi přišel mi na to gynekolog při odběrech krve
@ka2ka tak já vím jak na tom jsem i přítel kromě toho spermiogram
@Andílek strážný píše:to je super dřív jsem takové neřešila protože jsem takové problémy nemnela
a i ve vyšším věku taky je mi píše: Více
@Andílek strážný píše:
@ka2ka tak já vím jak na tom jsem i přítel kromě toho spermiogram
takže už jste mluvili s jeho mudr? vysvětlil proč vám řekl že je neplodný?
@ka2ka no to právě není pořádně vysvětleno proč je neplodný a když se sním chcem spojit tak se nám to nedaří
@Ernais píše:
A jaky jsi mela problem? Snizenou funkci s. z.? Mozna mam podobny problem, zatim cekam na vysetreni, takze to nemam potvrzene, ale zajimaji me informace a zkusennosti jinych. U me by mohly byt potraty zpusobene autoimunitnim onemocnenim s. z. a samozrejme se to ve me mele, jestli budu schopna konecne donosit dite.
Ahoj, mám autoimunitni onem. ŠŽ, celkem dlouho trvalo než na to přišli, nakonec jsem otěhotněla cca 3mes po nasazení Letroxu, ale v 7.tydnu spontánní potrat - nebyla jsem dostatečně kompenzovaná, po par měsících už v pořádku a mam 2deti, takže nespěchat a aspoň půl roku brát léky než se o něco pokusíte.
@garda píše:
Ahoj, mám autoimunitni onem. ŠŽ, celkem dlouho trvalo než na to přišli, nakonec jsem otěhotněla cca 3mes po nasazení Letroxu, ale v 7.tydnu spontánní potrat - nebyla jsem dostatečně kompenzovaná, po par měsících už v pořádku a mam 2deti, takže nespěchat a aspoň půl roku brát léky než se o něco pokusíte.
To je dobre slyset. Moje mama ho ma taky, ale zjistili ji to az ve 45 letech, kdy uz mela SZ v podstate mrtvou, kupodivu ale nikdy nemela zadne projevy, bez problemu otehotnela i donosila nekolik deti. Mne pred 2 lety nasli take zvysene protilatky na SZ, ale nijak konkretneji se to neresilo. Az ted me napadlo, ze by to mohlo mit spojitost s temi potraty, otehotnim sice lusknutim prstu, ale 7-8tt najednou konec, potrat. Na vysetreni na endokrinologii teprve cekam, ale prijde mi to jako logicke vysvetleni meho problemu.