Letrox a otěhotnění

4052
3.5.11 10:30

Letrox a otěhotnění

Holky, mám dotaz. Máte někdo zkušenost s tím, že jste braly Letrox na ŠŽ a byl problém s otěhotněním. Snažíme se od února a pořád nic. Vím, že to ještě není tak dlouho, ale stejně nad tím musím pořád dumat.
Beru Letrox 50 mg 1 tabletu ráno, našli mi uzel na ŠŽ a údajně by se tím mohl zmenšit … no zatím tedy ani o trošku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
535
3.5.11 10:37

Mám trošku jiný problém se štítnou žlázou (nedostatečná funkce). Lékařem mi bylo řečeno, že právě naopak v mém případě letrox může k otěhotnění pomoci. ŠŽ ale není můj hlavní problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
3.5.11 10:41

ahoj, já se lečím se štítnou žlázou už několik let. Mám hypofunkci ŠZ a říkali mi, že pokud je snížená fce štítné zlázy, tak nemusí docházet k ovulaci. Tak mě pro jistotu gynekolog nabral hormonální profil a kontroloval ultrazvukem, jestli je ovulka a byla ještě ten měsíc jsem otěhotněla:-) a mám 1,5 starou holčičku. v těhotenství jsem jen chodila na častější kontroli se ŠZ, ale vše jinak probíhalo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
3.5.11 10:43

Ahoj já před otěhotněmín brala také Letrox 50, otěhotněla jsem prakticky hned, v těhotenství jsem brala 125 a teď při kojení zase 50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.5.11 10:44

Endokrinolog by ti měl hlídat hodnoty z krve a jestli je všecko OK, neměl by být problém… Letrox ti dodává, co by vyprodukovala štítná žláza,kdyby fungovala, jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
3.5.11 10:50

Koncem měsíce jdu po roce na odběry, tak uvidíme. Řeknu lékařce, že se snažíme o miminko.
Mně právě ŠŽ fungovala normálně, hladina hormonů výstaní, „jen“ ten uzel. Tak mám právě starost, aby mi to nerozházelo, když před tím OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.5.11 10:55

Aha… No to jí určitě řekni a ona už si s tím poradí :lol: Ať vám to brzo vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.5.11 10:57

Ahoj. Taky jsem pred otehotnenim byla na Letrox 50 -otehotnela jsem hned na prvni pokus ;-) Behem tehu se to musi hlidat, takze castejsi kontroly, ale ani mi nezvysili dozu.
Hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
3.5.11 11:05

Děkuji vám za info i za přání :kytka: . Snad se taky dočkám :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Macek 31
3.5.11 11:09

Ahojda Letrox jako takový by na otěhotnění neměl mít vliv.Spíš jde o to jestli tvá štítná žláza je hlavně hormonálně srovnaná.A hlavně jak už někdo psal zkontrolovat hormonální profil.Ale neboj když tak lze všechno srovnat.Držím palečky a přeji brzyozitivni TT.

• Citovat
  • Upravit
5009
3.5.11 11:41

Tulinko,

beru lethrox.Začali jsme se snažit v únoru jako vy a otěhotněla jsem na začátku července…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4052
3.5.11 12:16

Jé, tak to je krásný. Blahopřeji k holčičce :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
3.5.11 12:33

Díky:) jinak jdu příští týden na odběry a ten další do poradny. Hormony se musí pořád hlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jitta
3.5.11 13:16

Ahoj, já taky brala letrox před těhotenstvím, měla jsme taky uzel na ŠZ, první těhu vyšlo na poprvé a druhé na potřetí a to nebyla taková snaha jako „napoprvé“ :-D :-D Jinak po prvním porodu jsem byla na operaci a uzel mi odstranili, tak mám jen půlku ŠZ a letrox beru stále.

• Citovat
  • Upravit
4052
3.5.11 13:25

Jito, tak kéž bych to měla tak jako ty … kdybych věděla, že budu čekat třeba rok, ale že se dočkám, tak budu v pohodě samozřejmě :lol: , ale tahle nejistota je hrozná. Navíc se snažíme docela dost :lol: :lol: . Ale díky za tvůj příspěvek, dovedeš si představit, jak moc mě potěšil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí