Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andílek strážný píše:
a i ve vyšším věku taky je mi píše: Více
Bylo mi tolik kolik tobe ![]()
@Andílek strážný
To chápu, ale těch par měsíců se dá vydržet, držím pěsti ![]()
@Ernais píše:
To je dobre slyset. Moje mama ho ma taky, ale zjistili ji to az ve 45 letech, kdy uz mela SZ v podstate mrtvou, kupodivu ale nikdy nemela zadne projevy, bez problemu otehotnela i donosila nekolik deti. Mne pred 2 lety nasli take zvysene protilatky na SZ, ale nijak konkretneji se to neresilo. Az ted me napadlo, ze by to mohlo mit spojitost s temi potraty, otehotnim sice lusknutim prstu, ale 7-8tt najednou konec, potrat. Na vysetreni na endokrinologii teprve cekam, ale prijde mi to jako logicke vysvetleni meho problemu.
Mě to zjistili sice dříve - cca mi bylo 30let, ale taky dost pozdě, šž totálně nefungující, měla jsem šílený problémy, které bych nikomu nepřála, proste několik let jsem denně “umírala” a skončila jsem málem v blázinci, hrozné období, miliony zdravotních problémů, odběry krve brali na vše, ale na šž až za několik let ![]()
Preji ti brzy miminko, pak napiš ![]()
@garda děkuji mně na to zjistil gynekolog podle odběru a praktická doktorka nic a přitom taky dělala odběry už jsem od ní odešla
@Tulinka píše:
Holky, mám dotaz. Máte někdo zkušenost s tím, že jste braly Letrox na ŠŽ a byl problém s otěhotněním. Snažíme se od února a pořád nic. Vím, že to ještě není tak dlouho, ale stejně nad tím musím pořád dumat.
Beru Letrox 50 mg 1 tabletu ráno, našli mi uzel na ŠŽ a údajně by se tím mohl zmenšit … no zatím tedy ani o trošku.
Mne nasadili Letrox behem tehotenstvi. Takze teoreticky nic s plodnosti by to delat nemelo
@Anonymní píše:
Mne nasadili Letrox behem tehotenstvi. Takze teoreticky nic s plodnosti by to delat nemelo
ale jo špatná šz ovlivňuje jak početí, tak potraty, tak vývoj dítěte
@ka2ka Souhlasim, ze nelecena stitna zlaza ovlivnuje vsechno, take ze Letrox v tehu se predepisuje prave kvuli tomu, aby matka i dite byly zdrave
Ale samotny Letrox vhodne nasazeny tu plodnost spatne neovlivni
teda nemel by
Ahoj holky, jsem teď po operaci, ta byla 3/2019… Měla jsem typ autoimunitní tyroiditidy Hasimotova typu, po biopsii zjistili že tam rostly dva hajzlíci, takže jsem byla na léčbě… To jsem jód nesměla v jakémkoliv typu… A pak při lécích prý trochu jódu nevadí
taky beru femibion
tak snad to nevadí, snažíme se od září