Leukémie

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.10.13 13:05

Ahoj, vkladam prispevek anonymne, protoze rodina zatim nic nevi, a mozna se ani nic nedozvi, tak at pripadne nestrasim prarodice.
Mam 4 leteho syna, posledni 3 tydny porad nemocny, zacalo to rymou, ta nejdriv stekla do usi, takze zanet v uchu (i kdyz chyceny vcas, takze nebolel) a pak na prudusky, takze antibiotika. Pri pruduskach mel leukocyty na hodnote 21. Pak na kontrole nasledujici mel leukocyty 11,5, tak to chtela pro jistotu jeste zkontrolovat, no a po trech dnech zase 27. Nemocny nevypada, mladsi bracha ma rymu a kasel, ale u starsiho zatim nic nepozoruju. Po vysetreni vypadal v poradku, uzliny ani nic jineho neni zvetseneho. Nicmene hodnoty jsou obrovske. Mam samozrejme strach z leukemie. Zitra budou vysledky z odberu zilni krve, tak cekam a jsem nervozni. Vlastne se chci asi jen vypsat, protoze nevim, co by se zde dalo radit. Mozna jestli mate podobnou zkusenost. Jsem asi pripravena na nejhorsi, ale samozrejme porad doufam.

Diky, B.

• Citovat
  • Upravit
1651
17.10.13 18:14

Ahoj anonymní,
a jaké měl ostatní hodnoty v krevním obraze - destičky a hemoglobin? Kdyby to byla leukémie, měl by ostatní krvinky nízké, leukocyty naopak hodně vysoké. Doufám, že se vám tahle proklatá diagnoza nepotvrdí. Může to být i cokoliv jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.13 18:24

Ahoj, dekuji za reakci. To prave vubec nevime. Odbery byly jen z prstu, dnes poprve podrobnejsi ze zily. No, zitra uvidime. To cekani je neprijemne, ale to vy vsichni asi znate lepe, nez ja. Hodne stesti vsem. B.

• Citovat
  • Upravit
1651
17.10.13 18:33

Tak držíme pěsti. Hlavně, že je malému dobře.
Náš syn má taky 4 roky a na to, co má za sebou a ještě před sebou, má dost dobrou náladu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.13 21:12

To je moc dobre, ze to takto zvlada. Myslim na vas. B.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.13 11:20

Děkuji ještě jednou za podporu. Naštěstí se podezření nepotvrdilo, jak to tak vypadá, byla to chyba výpočtů v laboratoři, protože nyní jsou leukocyty jen mírně zvýšené, a to je ze žilní krve, takže snad se tomu dá věřit. Myslím na všechny tady, co tím prochází a smekám. Přeji hodně štěstí. B.

• Citovat
  • Upravit
3400
22.11.13 00:12

Ahoj holky, dnes nam byla sdelena tato silena diagnoza. Jsem asi jeste v soku. Ted v pondeli nastupujeme chemoterapiii. Jeste se jen upresňuje zda je to lymfoblasic. nebo hodgin. Ale na chemo to pry nic nemeni. Vubec nic vlastne nevim. Porad tvrdili, ze je to zcela jiste omyl laboratore a cca 3 mesice nas nechali behat s uzlinou jako fazole, ze to je normalní… Poslete prosim odkaz na soukromou. Nemam silu nejak na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4170
22.11.13 00:33

To je šílený, vůbec nevím, co Ti na to mám napsat :( :( Snad jen: hodně sil a ať chemoterapie dopadne dobře :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
22.11.13 00:45

@Brukita Děkuji. Já jsem ještě pořád v soku. Vůbec se mi tomu nechce věřit. A hlavně moje dvouleté všechno je naprosto úžasne stvoření bez známek čehokoliv. Kdyby nemel tu uzlinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4170
22.11.13 03:37

To Ti věřím, že jsi z toho v šoku, malým dětem by se neměly stávat takové věci :,( :,( :,( Ach jo, fakt se, holka, držte a ať to ten Tvůj prďolka zvládne :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
22.11.13 04:35

@Barusak78 Moc držím palce, aby léčby byla snesitelná. Je to šok, obrovský šok. Hlavně když je to jako rána z čistého nebe.Dnes už je léčba leukemie na vysoké úrovni. Držte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
22.11.13 05:35

@Barusak78 Preji hodne sil a brzke uzdraveni. Neboj, v dnesni dobe a u deti je leukemie zvladnutelna. Hlavne, ze existuje lecba :hug:. A to jste zjistili pouze diky te uzlince?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
22.11.13 07:37

@kaspluc díky te uzline se rozjela série vyšetření. Začalo to klasickým odběrem krve. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
22.11.13 08:13
@Barusak78 píše:
@kaspluc díky te uzline se rozjela série vyšetření. Začalo to klasickým odběrem krve. Ach jo.

pre deti reaguji na lecbu leukemie daleko lepe, nez dospely clovek. znam asi 3 pripady, kdy si lidi jako deti prosli leukemii a jsou z nich uplne zdravi 40tnici. Preji, at mate take tak stastny pribeh v tom nestesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
22.11.13 08:41

@Barusak78

Je mi to moc lito, drzim palce, at vsechno zvladnete! Drzte se! Musi to byt hrozny sok.

A zaroven jsem hrozne vystrasena, moje dcera ma dve zvetsene uzliny na prave strane krku asi od sesti mesicu. Porad na to upozornuji a vsichni lekari po prohmatani, vcetne naseho pediatra a ORL, tvrdi, ze je to jen uzlina a ze to nic neni. Nakonec jsem si vydupala ultrazvuk a kdyz ji byly 3 roky sly jsme na vysetreni, kde se potvrdilo to, ze je to „jen“ uzlina, nevypada podezrele a ze je to u deti pry normalni :nevim: Nemizi to, pri nachlazeni se zvetsuje, na jare jsme byly v nemocnici chvili (kvuli necemu jinemu) a delali ji kompletni vysetreni krve, nic se tam neobjevilo, ale jak to ted ctu, desi me to. Navic jeji je o tost vetsi nez fazole. Ted nevim jestli se neco nezanedbava :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí