Leukémie

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3Lu
14272
22.11.13 08:48

@hypnoza To se nestrachuj, leukemie se vicemene ihned ohlasi v krvi obrovskym narustem leukocytu. Mnohem vetzim, nez je klasicky zanet. Takze pokud jste meli krev OK, tak to jiste leukemie neni. Kdyz jsou potom ty leukocyty vysoke, tak dekaji testy, zda je to leukemie nebo jiny typ rakoviny, ale kazdy lekar uz pozna, ze se nejedna o klasicky zanet, to by lekari kolem vas hned kmitali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
22.11.13 08:53

@Barusak78 Ja si tedy tvoji situaci neumim ani predstavit…ale abych te uklidnila…v zivote kdyz je clovek vystaven necemu takovemu, tak to proste zvladne. Je tak nastaveny zvladat situace. Je to sice blbost, ale ja si neumela predstavit, jak zvladnu IVF, zvladla…a v tom kolobehu mi to ani neprislo…Porod, zvladla, i kdyz byl uplne sileny a ja mela na male…Pak jsme meli dysplazii kycle a nosili reminky, ten den jsem myslela, ze umru a dva dny plakala, zvladlo se to…proste zpetne zjistis, ze jsou i horsi veci a neboj, az bude po vsem, oddechnes si a potom maminkam, ktere zjisti podobnou skaredou nemoc poradis, ze to zvladnou a ze to nebylo tak silene, jak to vypada. Deti lecbu zvladaji lepe nez dospeli, to te udrzi nad vodou a bude lip a lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
22.11.13 08:59

@kaspluc

Dekuji moc, trochus me uklidnila :kytka: Dneska jdeme s miminem do poradny, jde se mnou i starsi dcera, tak na to zase upozornim :)

Na zakladatelku budu myslet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.13 12:59

@Barusak78 - je mi to líto.
Jsem z uzavřené diskuze. Napiš zakladatelce této diskuze - Janinečce - určitě Tě rádi vezmeme mezi sebe. :hug:

Anonym M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.11.13 13:03

@hypnoza - pokud má dcera zvětšenou uzlinu už tolik let, tak to rozhodně není leukemie. Leukemie (alespoň akutní) je bez léčby otázkou týdnů nebo měsíců.

Anonym M.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.13 08:00

Ahoj, netušíte, prosím, jak se z výsledků krevního obrazu vypočítá ANC?

• Citovat
  • Upravit
3400
26.11.13 20:43

@kaspluc Hlasim se z prvotniho soku. Ale mas naprostou pravdu. Hned z prvniho odberu krve bylo i mne jasne, ze se neco deje. Zadne, ze pockame mesic zda to klesne. Hned druhy odber, hned odeslani do Motola na vyssi pracoviste apod. Jen mi asi cca 3 tydny nechteli rict co se deje. To bylo nejhorsi. Ty vis, ze neco asi ano a pritom porad, uvidime… Rikali, aleee, klid, odesilame na toxoplazmozu, monomukleozu a ja nevim co. Az pak po druhem odberu a potvrzeni mi to rekli. A byla to bulka, nebo je tedy, velikosti fakt fazole. Na pohled ji vidis. Je to od srpna od nalezua az v rijnu brala doktorka krev ze zily. A pry ji to bylo hned jasne jen chtela vyloucit omyl laboratore udajne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
26.11.13 20:44
@Anonymní píše:
Ahoj, netušíte, prosím, jak se z výsledků krevního obrazu vypočítá ANC?

Netusim ani o cem mluvis. :lol: Ale jeste nejsem krvi kovana :mrgreen: Jsem zacatecnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.1.14 22:19

Ahojky, tak to jsme na tom dost podobně, nám diagnostikována ALL 20.11.2013…kde se léčíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1651
7.1.14 18:00

Ahoj Moryško,
Jestli chceš, můžeš se k nám přidat do uzavřené diskuze - Leukémie. Stačí, když mi dáš vědět a pošlu ti pozvánku.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
16.1.14 22:33

Dobry večer, nevěřila jsem ze mě tohle někdy potká. Ja sama nejsem nemocna ale mého snoubence na Vánoce hospitalizovali a diagnostikovali mu ALL. Věřím v to ze mi to zvládne, ale já jsem na dne, snažím se byt silná kvůli němu a tak placu někde bokem a mam o nej šílený strach. Chtela bych se tu seznámit s někým kdo bud teď má tuto formu leukemie nebo ji někdy mel. Moc dekuji za odpovědi Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1651
17.1.14 12:52

Ahoj Lucko,
většina z nás, co jsme na této diskuzi, jsme rodiče dětí s leukémií. Máme novou uzavřenou diskuzi Leukémie a všechno kolem. Kdybys chtěla k nám, tak stačí napsat a pošlu ti pozvánku, díky které se staneš členem.
Ale můžeš psát i sem, jestli chceš.
Já mám syna, který už bojuje s leukemií dlouho, v září to budou 4 roky. Už máme za sebou i relaps, novou léčbu a teď jsme těsně po transplantaci kostní dřeně. Přes to všechno, co má malý už za sebou, tak vypadá v pohodě. Tak věřím, že i vy to zvládnete. Léčba je sice náročná (záleží i na tom, jak na ni bude reagovat), ale určitě se zvládnout dá. Na začátku se to zdá všechno hrozné, dlouhé a vůbec těžké, ale zvládnete to a uvidíte, že to uteče a budete moct pokračovat ve vašich běžných aktivitách.
Držím pěsti. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.1.14 14:16

Dobry den, moc dekuji za odpověď. Malého mi je líto ale zároveň obdivuji ze se tak maličký človíček s touto nemoci statecne pere. My jsme teprve na začátku ale u nás je to možná horsi v te psychyce. Ales(partner) si uvědomuje moznosti této nemoci a má jeden den kdy je super, pozitivní, usměvavý a plny bojové nálady, ale potom z minuty na minutu otočí a je utrápený, smutny, mam pocit ze to vzdává. Chapu jeho nálady. Zatím co on tam je zavřeny a má čas nad tím přemýšlet tak já musím chodit do práce jsem s rodinou. Občas mam pocit Strašně beznaděje, ale Jsme na uplnrm začátku, není to jeste ani měsíc. Nikdo o te nemoci porad nic kloudného nevíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.1.14 14:27

Mohla bych i poprosit o pozvánku do Vasi uzavřené diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1651
17.1.14 15:26

Luci - já na začátku té diagnoze vůbec nevěřila, myslela jsem si, že se spletli. A to mě vlastně zachránilo, protože pak už jsem si na to všechno zvykla. Taky si zvyknete, teď se zdá vše špatné, ale postupem času i v tom šeru uvidíte světlo. Přítel to jistě nemá lehké, jestli je tam sám. Já byla s malým 24 hodin denně a myslím, že se pak v nemocnici cítil jako doma. Určitě mu pomůže, když spolu o tomm budete hodně mluvit a když i kamarádi a rodina ho budou navštěvovat a aktivně se zajímat. Já třeba na tom byla paradoxně hůř, když jsme byli doma. V nemocnici jsme na tom byli všichni stejně, všichni jsme měli stejné problémy, starosti. Zatímco lidé z venku vůbec nechápali, o co jde, že my nemůžeme ven, nemůžeme mezi lidi, musíme přísně dodržovat hygienu, je toho hodně.
Poslala jsem ti pozvánku do uzavřené skupiny, tak přijď mezi nás, jestli máš chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí