Leukémie

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27559
12.5.25 20:00
@Anonymní píše: Více

třeba blbá angína? má stejné příznaky, ted děti přinesli nějaký moribundus ze školy a taky stejné příznaky i s tím pocením a teplotou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12531
12.5.25 20:02

Leukemie jsou modriny neustale a hlavne by to v krvi poznali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33285
12.5.25 20:18

zimnice, noční pocení, únava, slabost, nevolnosti, bolesti hlavy, bolesti kostí až takové, že jsem nemohla ani ležet, musela jsem mít pod sebou ještě jednu peřinu, abych ležela na měkčím, to všechno jsem měla při prvním covidu
Takže to může být opravdu cokoli, ne hned to nejhorší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.25 20:19
@ka2ka píše: Více

jenže crp mám negativní.

• Citovat
  • Upravit
11555
12.5.25 20:20

A proč to nenecháš na lékaři a spekuluješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.25 20:21
@lilith1 píše: Více

a pozná se to na každém vyšetření krve? někdo říkal, že se to pozná pouze podle vyšetření kostní dřeni.

• Citovat
  • Upravit
27559
12.5.25 20:23

no to neznamená že jí nemáš, a jak tu holky píší může to být covid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12531
12.5.25 20:47

Ted trochu varim z vody, ale u leukemie je hodne vysoke mnozstvi leukocitu bilych krvinek, takze by byl dalsi podrobnejsi odber..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.25 21:20

takže si mám nechat udělat zase testy krve? já právě nevim, jestli se to pozná z každých testů krve, když se třeba na tohle nezaměřují konkrétně. plus jsem se neptala co ty testy krve znamenají, jen mi řekla, že mám zvýšené jaterní testy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.25 21:22
@adresa píše: Více

já mám bolesti kostí mírné, večer. asi si zkusím udělat testy na covid později no. ale teda nevím odkdy při covidu jsou zvýšené jaterní testy a zvětšené uzliny. chová se to jako mononukleóza, ale ta to podle všeho není.

• Citovat
  • Upravit
821
12.5.25 22:16

Zkuste Dr House

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22800
13.5.25 06:50

Leukémii by měl zjistit podrobnější krevní test.
Průsvitné nehty mohou souviset s anémií, která doprovází leukémii, ale také s nedostatkem železa, poruchou štítné žlázy..
Jaterní testy jsem měla kolikrát zvýšené a nic vážného mi nebylo. To může být tučné jídlo, alkohol, právě ta fyzická zátěž a dehydratace, špatná rekonvalescence po viroze, ale taky nějaká genetika, nádory, žlučník..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.25 08:06
@lucynka25 píše: Více

nemůže s tou anémií souviset i ten zvýšení tep při chůzi? jinak alkohol nepiju, zvýšené jaterní testy takto mám prvně. takže by bylo lepší si udělat podrobnější krevní testy? jinak teď mi většina nehtů zase zbělala, takže nevím no :((

• Citovat
  • Upravit
11555
13.5.25 08:35

A co doktor?
Nebo se léčíš sama a spekuluješ?

Ten tep ti naměřily hodinky ne? To je nejhorší zlo dnešní doby. Chytré hodinky jsem měla týden, pak jsem je dala pryč. A také mi při chůzi naměřily strašně vysoký tep, přitom to byla klidná chůze. To byl asi ten poslední hřebíček, abych je dala pryč.

Letos se u nás prohání různé virozy, které jsou absolutně nelogické, dlouhé, komplikované. Já třeba skončila na dva týdny v nemocnici. A starosti si dělali lékaři, ne já. Víš, oni to poznají lépe než já/my. Třeba já si myslela, že jsem v pohodě. Ještě se takstrachovat, co by kdyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.25 14:37

dneska mi přišly výsledky odběrů a mám 21,7 109/l.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA