Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahj,
poradíte mi, kde koupit levné těhu oblečení v Praze, ale aby trochu vypadalo..vím, že jsou na netu obchůdky, ale fakt se mi ted nechce vyhazovat 1500,– za kalhoty a 600,– za trika, když potřebuji nakoupit několik věcí a hlavně jsme na nemocenské, tudíž příjem nic moc..
Bohužel, už nic neobléknu, byla jsme v pase docela hubená, takže vše mám uzké a na telo a jaksi..haha, mám dvě trika co furt nosím, co jsou trochu volné, ale jak roste pupek, tak se dost zkracují a už mi i ty jsou nepohodlné..
Koupila jsem si jedny džíny v těhu obchode mammina za 1600,– ale jsou takové volnější džíny na volný čas..
Potřebovala bych ještě nějaké užší, potom nějakou sukni či capri kalhoty a trika, halenky a na později i nějaký svetřík a na zimu kabát..fakt mám vše uzke a jelikož je to na období pár měsíců, nech i za to vyhodit tolik peněz, když to pak odložím..
jako jsou to fakt dardy v těch obchodech..
koukala jsme do CA, Hm a nica kdz6 n2co, vzbrane velikosti..
co třeba fashion arena, dalo by se tam něco najít, či takové ty neznačkové jako Tacco či jak se to píše..budu ráda za každou radu ![]()
@ahhotep Já jsem teď na konci sedmého a vyřešila jsem to tak, že jsem si koupila v normálních obchodech volná trika - nosím doteď. U kalhot - tam jsem zainvestovala a koupila jedny těhotenské džíny. Ostatní „spodní“ části oblečení mám taky netěhotenské - stačí, když mají v pase úplet.
Až teď mi začíná být tohle „normální“ oblečení těsné, takže stačí počkat s koupí vyloženě těhotenského oblečení až opravdu na poslední trimestr.
Tak ja to resim leginama a delsima tunikama a trikama ve sve velikosti, takze to unosim i potom. Nektere veci jsem si koupila v Kiku a ve slevach, kterych je ted plno, ale ja nebaziruji na znackovych vecech.
@Anonymní píše:
@ahhotep Já jsem teď na konci sedmého a vyřešila jsem to tak, že jsem si koupila v normálních obchodech volná trika - nosím doteď. U kalhot - tam jsem zainvestovala a koupila jedny těhotenské džíny. Ostatní „spodní“ části oblečení mám taky netěhotenské - stačí, když mají v pase úplet.
Až teď mi začíná být tohle „normální“ oblečení těsné, takže stačí počkat s koupí vyloženě těhotenského oblečení až opravdu na poslední trimestr.
já u těch volných trik měla problém i před těhu, xs mi byla hodně volná, ted mám jen břicho, ale jsem hodně uzká v ramenou, celkově co jsem zkoušela, tak xs a s volných trik mi to bylo divně, vůbec mi to nesedělo, přes pupek to bylo divný, když jsem zkusila větší, přes pupek ok, ale zas mi to nesedělo v ramenou, prostě celkově jsem zatím nenarazila na žádné, ve kterém bych se cítila, že mi sedne, čekám dvojčata, takže i když půlka 5. měsíce, pupek obrovský, jinak hubená ![]()
@anahry píše:
Tak ja to resim leginama a delsima tunikama a trikama ve sve velikosti, takze to unosim i potom. Nektere veci jsem si koupila v Kiku a ve slevach, kterych je ted plno, ale ja nebaziruji na znackovych vecech.
KIK mě nenapdl, tam by taky mohli něco mít a je vůbec v Praze, jsem ho tu nikde neviděla, asi někde na okraji, že?
Kik je v Praze urcite, byva u tech vetsich nakupnich center. Tam je vyhoda, ze je to za par korun a da se sehnat hodne veci, ktere jsou v pase na zavazovani nebo pruznou gumu, ktera nereze. Ted jsem tam poridila kratasy, sukni, kapri kalhoty a nekolik trik. A i kdybych to potom mela unosit jenom na doma, tak je to porad lepsi, nez predrazene tehotenske obleceni.
Já jsem toho teda tolik nepotřebovala. Neřeknu když ženská chodí do práce, ale píšeš že jsi na nemocenské tak toho přeci tolik nepotřebuješ je to uplne zbytečné. Já koupila jedny džíny a pak kratasy ve výprodeji v hm ty jsem dala kamarádce.
Trička i svetry mikiny jsem nosila S co jsem měla před otěhotnením
@luciekal píše:
Já jsem toho teda tolik nepotřebovala. Neřeknu když ženská chodí do práce, ale píšeš že jsi na nemocenské tak toho přeci tolik nepotřebuješ je to uplne zbytečné. Já koupila jedny džíny a pak kratasy ve výprodeji v hm ty jsem dala kamarádce.
Trička i svetry mikiny jsem nosila S co jsem měla před otěhotnením
já neumím chodit v jednom, prostě mi to vadí, nae mám bokem ještě jeden svůj projekt, kterému se nemohu přestat věnovat a když se cítím ok, dělám na něm doma, občas to znamená i schůzky s lidmi kolem projektu a nechi, aby mě vídali jen v jednom oblečení, byt si je často zvu bud k nám, či někam do okolí, abych nemusela v těch vedrech někam cestovat, nicméně, jedny džíny volné a jedny uzší, capri kalhoty či sukně, když jsou vedra a několik trik mi nepřijde hodně..přece nebudu střídat dvoje trika po několik měsíců..