Levné těhotenské oblečení v Praze

1690
27.7.15 10:35

levné těhotenské oblečení v Praze

Ahj,

poradíte mi, kde koupit levné těhu oblečení v Praze, ale aby trochu vypadalo..vím, že jsou na netu obchůdky, ale fakt se mi ted nechce vyhazovat 1500,– za kalhoty a 600,– za trika, když potřebuji nakoupit několik věcí a hlavně jsme na nemocenské, tudíž příjem nic moc..

Bohužel, už nic neobléknu, byla jsme v pase docela hubená, takže vše mám uzké a na telo a jaksi..haha, mám dvě trika co furt nosím, co jsou trochu volné, ale jak roste pupek, tak se dost zkracují a už mi i ty jsou nepohodlné..

Koupila jsem si jedny džíny v těhu obchode mammina za 1600,– ale jsou takové volnější džíny na volný čas..

Potřebovala bych ještě nějaké užší, potom nějakou sukni či capri kalhoty a trika, halenky a na později i nějaký svetřík a na zimu kabát..fakt mám vše uzke a jelikož je to na období pár měsíců, nech i za to vyhodit tolik peněz, když to pak odložím..

jako jsou to fakt dardy v těch obchodech..

koukala jsme do CA, Hm a nica kdz6 n2co, vzbrane velikosti..

co třeba fashion arena, dalo by se tam něco najít, či takové ty neznačkové jako Tacco či jak se to píše..budu ráda za každou radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.7.15 10:45

@ahhotep Já jsem teď na konci sedmého a vyřešila jsem to tak, že jsem si koupila v normálních obchodech volná trika - nosím doteď. U kalhot - tam jsem zainvestovala a koupila jedny těhotenské džíny. Ostatní „spodní“ části oblečení mám taky netěhotenské - stačí, když mají v pase úplet.
Až teď mi začíná být tohle „normální“ oblečení těsné, takže stačí počkat s koupí vyloženě těhotenského oblečení až opravdu na poslední trimestr.

• Citovat
  • Upravit
767
27.7.15 10:47

Tak ja to resim leginama a delsima tunikama a trikama ve sve velikosti, takze to unosim i potom. Nektere veci jsem si koupila v Kiku a ve slevach, kterych je ted plno, ale ja nebaziruji na znackovych vecech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
27.7.15 10:52
@Anonymní píše:
@ahhotep Já jsem teď na konci sedmého a vyřešila jsem to tak, že jsem si koupila v normálních obchodech volná trika - nosím doteď. U kalhot - tam jsem zainvestovala a koupila jedny těhotenské džíny. Ostatní „spodní“ části oblečení mám taky netěhotenské - stačí, když mají v pase úplet.
Až teď mi začíná být tohle „normální“ oblečení těsné, takže stačí počkat s koupí vyloženě těhotenského oblečení až opravdu na poslední trimestr.

já u těch volných trik měla problém i před těhu, xs mi byla hodně volná, ted mám jen břicho, ale jsem hodně uzká v ramenou, celkově co jsem zkoušela, tak xs a s volných trik mi to bylo divně, vůbec mi to nesedělo, přes pupek to bylo divný, když jsem zkusila větší, přes pupek ok, ale zas mi to nesedělo v ramenou, prostě celkově jsem zatím nenarazila na žádné, ve kterém bych se cítila, že mi sedne, čekám dvojčata, takže i když půlka 5. měsíce, pupek obrovský, jinak hubená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
27.7.15 10:54
@anahry píše:
Tak ja to resim leginama a delsima tunikama a trikama ve sve velikosti, takze to unosim i potom. Nektere veci jsem si koupila v Kiku a ve slevach, kterych je ted plno, ale ja nebaziruji na znackovych vecech.

KIK mě nenapdl, tam by taky mohli něco mít a je vůbec v Praze, jsem ho tu nikde neviděla, asi někde na okraji, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
27.7.15 11:01

Kik je v Praze urcite, byva u tech vetsich nakupnich center. Tam je vyhoda, ze je to za par korun a da se sehnat hodne veci, ktere jsou v pase na zavazovani nebo pruznou gumu, ktera nereze. Ted jsem tam poridila kratasy, sukni, kapri kalhoty a nekolik trik. A i kdybych to potom mela unosit jenom na doma, tak je to porad lepsi, nez predrazene tehotenske obleceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
27.7.15 11:04

Já jsem toho teda tolik nepotřebovala. Neřeknu když ženská chodí do práce, ale píšeš že jsi na nemocenské tak toho přeci tolik nepotřebuješ je to uplne zbytečné. Já koupila jedny džíny a pak kratasy ve výprodeji v hm ty jsem dala kamarádce.
Trička i svetry mikiny jsem nosila S co jsem měla před otěhotnením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
27.7.15 11:55

A co nějaké second handy, nebo bazárky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
29.7.15 09:49
@luciekal píše:
Já jsem toho teda tolik nepotřebovala. Neřeknu když ženská chodí do práce, ale píšeš že jsi na nemocenské tak toho přeci tolik nepotřebuješ je to uplne zbytečné. Já koupila jedny džíny a pak kratasy ve výprodeji v hm ty jsem dala kamarádce.
Trička i svetry mikiny jsem nosila S co jsem měla před otěhotnením

já neumím chodit v jednom, prostě mi to vadí, nae mám bokem ještě jeden svůj projekt, kterému se nemohu přestat věnovat a když se cítím ok, dělám na něm doma, občas to znamená i schůzky s lidmi kolem projektu a nechi, aby mě vídali jen v jednom oblečení, byt si je často zvu bud k nám, či někam do okolí, abych nemusela v těch vedrech někam cestovat, nicméně, jedny džíny volné a jedny uzší, capri kalhoty či sukně, když jsou vedra a několik trik mi nepřijde hodně..přece nebudu střídat dvoje trika po několik měsíců..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
29.7.15 22:02

@ahhotep já trik neřešila vůbec nekupovala jsem si žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
29.7.15 22:03

@ahhotep proč si na neschopence když chodíš na schůzky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák