Levný plyn

Napsat příspěvek
Velikost písma:
689
2.12.15 13:14

Obnovuju diskuzi :) u koho mate plyn a „jak poznam toho praveho“ dodavatele :D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
3.12.15 19:21

plyn

Ahojik kdo bydli v baračku…my plyn zrušili, a mame jen automat na orech, A ušetřili jsme majlant.2patrovy dům, každy o5pokojich +3male/wc, koupelna,..
velke chodby, velka predsin. A protopim 23tisic, plyn by byl o dalších 50 navic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
4.12.15 13:41
@Alouette píše:
Obnovuju diskuzi :) u koho mate plyn a „jak poznam toho praveho“ dodavatele :D?

Toho pravého poznáš podle ceny, obchodních podmínek a taky zkušeností ostatních.

Srovnání cen máš třeba tady: http://kalkulator.tzb-info.cz

Já mám dodavatele energií, kterého mi v aukci vybral broker Terra Group Investment, http://www.terragroup.cz/newtgi/aukce/.

Bylo to poprvé po mnoha letech, kdy jsem přistoupil na nabídku podomního prodejce. U nás (stejně jako dnes už ve většině obcí) je podomní prodej zakázán. Takže jsem podomního prodejce na to upozornil. Odpověděl mi, že má vyjímku a nejde s nabídkou konkrétního dodavatele energií, ale aukce o nejlepší cenu. Tak jsem volal starostovi, a on mi potvrdil, že tento prodejce opravdu dostal vyjímku, protože to, co nabízí by mohlo být výhodné.

Jde o to, že broker nabere řadu domácností a s tímto balíkem domácností uspořádá soutěž o nejnižší cenu za daných podmínek (smlouva na 2 roky s tím, že po 2 letech bude nová aukce, pokud brokerovi mezitím nevypovíte smlouvu).

Nebudu ti tedy psát, od koho beru plyn a elektřinu, protože by ti to k ničemu nebylo: Ten dodavatel je pro mne levný (tedy… na elektřině jsem oproti předchozímu - 3E - neušetřil nic, na plynu dle záloh cca 130 Kč ročně), jelikož vyhrál soutěž o smlouvu s balíkem domácností v aukci. Pro tebe by třeba tak levný nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
15.12.15 12:31

Taky ted resim jestli Eon nebo RWE :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.2.16 06:51

Nikola S.

Dobrý den,
pracovníci E-ONu nikdy neobcházejí byty mimo montérů elektroměrů. Pokud k Vám někdo přijde až domů, že je od EONu tak je to podvodník. Nnenechte se nachytat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.5.16 17:57

LAMA

Já jsem si teda udělal průzkum během toho co malá spala a vyšlo mi to, že u té Lamy zůstaneme. Je to jeden z těch lepších a slušnějších a navíc od nich máme i telefony, které fungujou bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat