Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zakladatelko tady je archív počasí zadala jsem poslední duben no nevidím že by sněžilo , ale můžeš to upřesnit
https://www.in-pocasi.cz/…v/archiv.php?…
@helekoukej píše:
tohle mě taky štve, ale asi s tím nic neuděláme. Každý musíme začít sám u sebe
V autobuse pustit sednout staršího, dětem vysvětlovat, že zvířatka nejsou hračky, že taky mají city a. Já sama pomáham aspoň finančně, kdy posílám příspěvek na týrané a zubožené zvířata…Tím pádem pomáhat si navzájem je jasné
.
To je krásné a moc mě to těší a děkuji za ty zvířata
ty potřebuji pomoc největší protože sami to nedokážou ![]()
@ka2ka píše:
zakladatelko tady je archív počasí zadala jsem poslední duben no nevidím že by sněžilo , ale můžeš to upřesnit
https://www.in-pocasi.cz/…v/archiv.php?…
Hmmm takže dle vás musí být o každé vločce zmíňka… Tento rok na jaře meteo včasné varování napsalo, že bude víc foukat, ale že je to bez výstrahy. U nás byl takový vichr že lidem kolem baráku padaly stromy, den nešla eletřina a nikde ani ve zprávách o tom nebyla zmínka… To tady asi hodně lidí rozčiluje že ikdyby se měli rozkrájet snaží se mě na něčem nachytat. Asi nenachytáte… ![]()
@barrbucha ne jen by mě to zajímalo kde bylo tolik sněhu a sněžilo, jen pro zajímavost protože československo bylo osvobozené na jaře 1945 a na všech fotografiích i filmech kvetou šeříky i babička mi to vyprávěla tak mě ze zvědavosti zajímalo kde bylo tolik sněhu a mráz že by někdo umrzl
@ka2ka já psala, že chumelilo, ne že byly někde metrové závěje a dva metry sněhu, ten sníh se do rána vůbec nemusel udržet, ale jak jsem psala předtím, po tomto jsem se nikdy nepídila… Nevím kde žijete ale my každý rok slavíme velikonoce zavalení sněhem a ledovicou…
@barrbucha no proto by mě to zajímalo, mě by se tam líbilo
t
@ka2ka kamarádka žije v Krkonoších, tam je nádhera! A v zimě, prostě úplně jak Ladovi obrázky ![]()
@ka2ka to věřím. Mě taky, byla jsem tam jednou na návštěvě, byla jsem tam přes noc, občas s pár lidmi se domluvíme a jedeme k někomu na „grilovačku“ posedí se, pokecá, něco popije… Já teda taky bydlím u lesa, ale ona bydlí na takové louce kde má krásný výhled na krajinu a hory přímo z obýváku, my takový krásný výhled vůbec nemáme.
@barrbucha píše:
@ka2ka já psala, že chumelilo, ne že byly někde metrové závěje a dva metry sněhu, ten sníh se do rána vůbec nemusel udržet, ale jak jsem psala předtím, po tomto jsem se nikdy nepídila… Nevím kde žijete ale my každý rok slavíme velikonoce zavalení sněhem a ledovicou…
A nestačilo by uznat, že ses do toho zamotala a ten příběh se prostě nestal na konci války, ale někdy uprostřed zimy, kdy chumelit mohlo?
Místo osočování ostatních.
Já věřím, že ti to babička vyprávěla, mohlo chumelit, a pak to nejspíš byl německý voják. Tak byl no. Tvoje příbuzná mu pomohla, protože jí to přišlo ok. V pořádku. Proč se ale rozčiluješ nad tím, že někdo další by německému vojáku nepomohl? Ono totiž možná to bylo hezky lidské, ale zároveň hloupé, protože taky jí mohl někdo vidět a celá vaše rodina by skončila v lepším případě v koncentráku…
Jinak samozřejmě je hezké, že pomáháš lidem, dělá to spousta lidí a ani s tou lhostejností to není tak zlé. Ad petice, ty podepisuje rád málokdo, ještě s přesnou adresou a nedej bože telefonem…Ale neznamená to přece, že zároveň ten člověk nepomáhá jinde a jinak…
Vy jste fakt praštěný s tím sněžením, vždyť je to úplně jedno jestli sněžilo nebo padaly trakaře, ta podstata příběhu je úplně jinde a to by nepochopil jen hodně velkej mimoň. A že se jich tu urodilo.
Tak fajn holky, dík za pokec a za otevření očí dalším obzorům, lidem a názorů
vy co pomáháte. Moc vám fandím a držím palce, jste mí hrdinové a vzor. No a vy ostatní si žijte jak chcete a hledejte v každé maličkosti šílenosti… Jdu domů z práce. Dělat něco jiného než se bavit s lidmi co se snaží za každou cenu ze mě vydat, že si vymýšlím. Zklamu vás, nevymýšlím. Hezký den