Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nepíšeš na jak dlouho a kdo všechno by jel… Ale pokud bys nejela s cestovkou a nechtěla hotel přímo na pláži, tak by ses mohla finančně vejít do limitu za Emiráty
@heidynka kolega byl na Kypru v prosinci a tvrdí, že se i koupali, jaké bylo teplo, což mi přijde neuvěřitelné. Zároveň kolega je velký pohádkář a nemusí to být úplně pravda ![]()
Já přemýšlím, čtu si inviu a další CK a na takové ty hotelové rezorty moc nejsem.. mám ráda autenticitu, takže nějaký rodinný hotýlek, penzionem a raději podpořím podnikající rodinky než mezinárodní řetězce. Takže ubytování bych si našla i na bookingu, ale spíše mě zajímá vaše osobní zkušenost - kde je teplota dobrá i v zimě, a dá se plavat v moři, kromě drahé exotiky. Kanárské ostrovy nebo Madeira mi jako dráha exotika praveze prijde, tož jdu se podívat jak se tam pohybuje ubytování.
@heidynka levný je třeba egypt, tam se v listopadu ještě i vykoupes v moři, pak už je dost studené. Ale jsou to resorty… Jinak jestli to chceš takhle - jet na vlastní pěst a ne s cestovkou - tak si myslím, že možná i s tou exotikou by ses mohla +/- vejít, zkus vycihat levné letenky třeba do toho Thajska, Bali nebo na Srí Lanku, tam bude krásně. Ubytování a strava se tam pak dá sehnat za pár šupů
jo a ta Madeira-kamarádka tam byla v prosinci na svatební cestě a nekoupali se
bylo tam kolem 25 stupňů a moře ledové.
@heidynka jestli se chceš v moři i koupat, tak na mediterán zapomeň. Nebude to lepší ani na Kanárech.
No a pak ti v podstatě zbývá už jen dražší a vzdálenější exotika, nebo něco z bližších a levnějších arabských zemí. Fakt není, co bys na té naší planetě jiného vymyslela…
Ano, jasně, jsou historky, jak se někdo někdy „koupal“ ve středozemním moři i v prosinci, ale je to o náhodě, že se udělá extrémně hezky a o otužilosti nebo hecu, že do té vody teda vlezu.
Pokud pojedeš po vlastní ose (vyprdneš se na cestovky atd.) a vychytáš dobré letenky, tak můžeš i exotiku typu Thajsko navštívit za pár šupů.