Líbí se mi být při těle

Anonymní
31.7.20 23:13

Líbí se mi být při těle

Takže teď vysvětlím název diskuze.
Už od 3 třídy jsem měla pár kil navíc, ale vůbec se mi to nelíbilo. Snažila jsem se se sebou něco dělat. Teď jsem v 9 třídě. Do 7 třídy mi to jak štakš vydrželo ale pak jsem přibrala a začalo se mi to celkem líbit… Říkala jsem si že jsem blázen, komu by se líbilo přibírat?! No a začalo se mi to čím dál tím víc líbit.. A teď jsem tady, strašně moc se mi líbí moje tělo :srdce:. Dokázala bych si hrát s mím velkým břískem celý den :*. Jsem fakt zvláštní ale prostě se mi to strašně líbí, snažím se na to třeba zapomenout a myslet na něco jiného ale vždycky skončím u toho že si hraju s bříškem nebo prostě si řeknu že chci zhubnout ale za chvíli mi něco uvnitř říká že zhubnout nechci a že chci být tlustá, cítím se v mém těle dobře :D (strašně se mi to prostě líbí, moje bříško, stehna, všechno :srdce: ). Je tohle normální nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
650
31.7.20 23:17

Gratuluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
31.7.20 23:20

To je hezké :pankac: A prosím tě, jak se hraje s bříškem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874

Jak se hraje s bříškem? Na schovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615

Jak se, prosim, hraje s briskem? 8o Spek mam slusny, tak bych si taky pohrala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
31.7.20 23:22

Já jsem při čtení téhle všech dnešních večerních diskusi asi někde špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 23:23
@MayaLevin píše:
To je hezké :pankac: A prosím tě, jak se hraje s bříškem?

Krásně 😍

• Citovat
  • Upravit
4164
31.7.20 23:24

Jak štakš troll?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
31.7.20 23:24

@Lilian1980 jde s ním třepat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
31.7.20 23:27
@Petula306 píše:
@Lilian1980 jde s ním třepat :lol:

To staci, kdyz se pohnu :mrgreen: To neni zadna hra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42380
31.7.20 23:35
@Anonymní píše:
Takže teď vysvětlím název diskuze.
Už od 3 třídy jsem měla pár kil navíc, ale vůbec se mi to nelíbilo. Snažila jsem se se sebou něco dělat. Teď jsem v 9 třídě. Do 7 třídy mi to jak štakš vydrželo ale pak jsem přibrala a začalo se mi to celkem líbit… Říkala jsem si že jsem blázen, komu by se líbilo přibírat?! No a začalo se mi to čím dál tím víc líbit.. A teď jsem tady, strašně moc se mi líbí moje tělo :srdce:. Dokázala bych si hrát s mím velkým břískem celý den :*. Jsem fakt zvláštní ale prostě se mi to strašně líbí, snažím se na to třeba zapomenout a myslet na něco jiného ale vždycky skončím u toho že si hraju s bříškem nebo prostě si řeknu že chci zhubnout ale za chvíli mi něco uvnitř říká že zhubnout nechci a že chci být tlustá, cítím se v mém těle dobře :D (strašně se mi to prostě líbí, moje bříško, stehna, všechno :srdce: ). Je tohle normální nebo ne?

A co kdybys místo kravin trochu naštudovala gramatiku? Aspoň jak štakš, abys nevypadala jako úplnej trotl troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.7.20 23:51

Já se ti vůbec nedivím…Taková hromada špeku je ohromně praktická. Nemusíš třeba řešit polštář a peřinu. Jeden fald dáš pod hlavu a druhým se zakryješ, no neber to…A když je roztočíš a zatančíš s nima lambádu, odeženeš otravné hejno komárů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
31.7.20 23:57

Kdyby jen komárů. Také nápadníků nebo nápadnic. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
1.8.20 01:07

Nemyslím si, že dotaz je myšlen vážně. Někdo se tu ohromně baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
1.8.20 01:17

Super návod na zhubnutí. Chceš se mít ráda? Staň se trollem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová