Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak se, prosim, hraje s briskem?
Spek mam slusny, tak bych si taky pohrala ![]()
Já jsem při čtení téhle všech dnešních večerních diskusi asi někde špatně?
@MayaLevin píše:
To je hezkéA prosím tě, jak se hraje s bříškem?
Krásně 😍
@Petula306 píše:
@Lilian1980 jde s ním třepat
To staci, kdyz se pohnu
To neni zadna hra ![]()
@Anonymní píše:
Takže teď vysvětlím název diskuze.
Už od 3 třídy jsem měla pár kil navíc, ale vůbec se mi to nelíbilo. Snažila jsem se se sebou něco dělat. Teď jsem v 9 třídě. Do 7 třídy mi to jak štakš vydrželo ale pak jsem přibrala a začalo se mi to celkem líbit… Říkala jsem si že jsem blázen, komu by se líbilo přibírat?! No a začalo se mi to čím dál tím víc líbit.. A teď jsem tady, strašně moc se mi líbí moje tělo. Dokázala bych si hrát s mím velkým břískem celý den
. Jsem fakt zvláštní ale prostě se mi to strašně líbí, snažím se na to třeba zapomenout a myslet na něco jiného ale vždycky skončím u toho že si hraju s bříškem nebo prostě si řeknu že chci zhubnout ale za chvíli mi něco uvnitř říká že zhubnout nechci a že chci být tlustá, cítím se v mém těle dobře
(strašně se mi to prostě líbí, moje bříško, stehna, všechno
). Je tohle normální nebo ne?
A co kdybys místo kravin trochu naštudovala gramatiku? Aspoň jak štakš, abys nevypadala jako úplnej trotl troll.
Já se ti vůbec nedivím…Taková hromada špeku je ohromně praktická. Nemusíš třeba řešit polštář a peřinu. Jeden fald dáš pod hlavu a druhým se zakryješ, no neber to…A když je roztočíš a zatančíš s nima lambádu, odeženeš otravné hejno komárů.
Nemyslím si, že dotaz je myšlen vážně. Někdo se tu ohromně baví.
Takže teď vysvětlím název diskuze.
. Dokázala bych si hrát s mím velkým břískem celý den
. Jsem fakt zvláštní ale prostě se mi to strašně líbí, snažím se na to třeba zapomenout a myslet na něco jiného ale vždycky skončím u toho že si hraju s bříškem nebo prostě si řeknu že chci zhubnout ale za chvíli mi něco uvnitř říká že zhubnout nechci a že chci být tlustá, cítím se v mém těle dobře
(strašně se mi to prostě líbí, moje bříško, stehna, všechno
). Je tohle normální nebo ne?
Už od 3 třídy jsem měla pár kil navíc, ale vůbec se mi to nelíbilo. Snažila jsem se se sebou něco dělat. Teď jsem v 9 třídě. Do 7 třídy mi to jak štakš vydrželo ale pak jsem přibrala a začalo se mi to celkem líbit… Říkala jsem si že jsem blázen, komu by se líbilo přibírat?! No a začalo se mi to čím dál tím víc líbit.. A teď jsem tady, strašně moc se mi líbí moje tělo