Líbila se vám Perinbaba a dva světy?

6678
9.12.23 09:19

Líbila se vám Perinbaba a dva světy?

Krásný předvánoční čas, každý rok chodím s babičkou do kina na nějakou pohádku. (Nemiluje filmy, ale na tu pohádku si se mnou zajde a líbí se jí to, nějaké drama nebo thriller ji bavit nebude). Takže jsem si říkala, jeee jdeme. Dívám se ale na recenze a ty jsou vážně strašné. Prosím líbilo se to někomu z vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65258
9.12.23 09:32
@Temnástranasíly píše:
Krásný předvánoční čas, každý rok chodím s babičkou do kina na nějakou pohádku. (Nemiluje filmy, ale na tu pohádku si se mnou zajde a líbí se jí to, nějaké drama nebo thriller ji bavit nebude). Takže jsem si říkala, jeee jdeme. Dívám se ale na recenze a ty jsou vážně strašné. Prosím líbilo se to někomu z vás?

taky jsem četla hodně negativních recenzí. A mně se teda nelíbila ani jednička, snad jsem to nikdy nedokoukala do konce. Je to divná pohádka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6678
9.12.23 09:38
@vokishka píše:
taky jsem četla hodně negativních recenzí. A mně se teda nelíbila ani jednička, snad jsem to nikdy nedokoukala do konce. Je to divná pohádka.

Je zvláštní, ale babička oceňuje režiséra a že na to mrkne. No snad nebudeme úplně zklamané :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
9.12.23 09:39

My se chystáme vzít dcerku na Wonku, podle prvních reakcí to má tu krásně kouzelnou vánoční optimistickou atmosféru, je to vtipné, písničky chytlavé a Chalamet je v tom prý taky krásně charismatický. Prostě pravý rodinný film. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
9.12.23 10:02

Mně se jednička líbila moc. a dvojku se těším :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6678
9.12.23 10:26
@martasesek píše:
Mně se jednička líbila moc. a dvojku se těším :pankac:

Super, aspoň někdo se těší, nechce se mi tam jít s pocitem, že je to sraj.. už dopředu

Zároveň ale chci s babičkou jít, bába naše bláznivá, stará, protivná :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
9.12.23 11:23
@Temnástranasíly píše:
Super, aspoň někdo se těší, nechce se mi tam jít s pocitem, že je to sraj.. už dopředuZároveň ale chci s babičkou jít, bába naše bláznivá, stará, protivná :srdce: :srdce:

aby jsi zjistila jestli za to stojí jít nebo ne, je nejlepší prostě jít. Buď se ti bud elíbit, nebo nebude. Podle recenzí se neřídím. Kolikrát hezky zrecenzovaný film byl pro mě fuj, nekoukatelný a obráceně. :pankac: :mavam: Babička bude ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6678
14.12.23 09:12

Pohádka je to pohádková, začátek je dlouhý, ale myslím že jinak to dává dost smysl a je to fajn příběh :) Nezaslouží si to tak tvrdé hodnocení, jaké to má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová