Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásný předvánoční čas, každý rok chodím s babičkou do kina na nějakou pohádku. (Nemiluje filmy, ale na tu pohádku si se mnou zajde a líbí se jí to, nějaké drama nebo thriller ji bavit nebude). Takže jsem si říkala, jeee jdeme. Dívám se ale na recenze a ty jsou vážně strašné. Prosím líbilo se to někomu z vás?
@Temnástranasíly píše:
Krásný předvánoční čas, každý rok chodím s babičkou do kina na nějakou pohádku. (Nemiluje filmy, ale na tu pohádku si se mnou zajde a líbí se jí to, nějaké drama nebo thriller ji bavit nebude). Takže jsem si říkala, jeee jdeme. Dívám se ale na recenze a ty jsou vážně strašné. Prosím líbilo se to někomu z vás?
taky jsem četla hodně negativních recenzí. A mně se teda nelíbila ani jednička, snad jsem to nikdy nedokoukala do konce. Je to divná pohádka.
@vokishka píše:
taky jsem četla hodně negativních recenzí. A mně se teda nelíbila ani jednička, snad jsem to nikdy nedokoukala do konce. Je to divná pohádka.
Je zvláštní, ale babička oceňuje režiséra a že na to mrkne. No snad nebudeme úplně zklamané ![]()
My se chystáme vzít dcerku na Wonku, podle prvních reakcí to má tu krásně kouzelnou vánoční optimistickou atmosféru, je to vtipné, písničky chytlavé a Chalamet je v tom prý taky krásně charismatický. Prostě pravý rodinný film. Tak uvidíme.
@martasesek píše:
Mně se jednička líbila moc. a dvojku se těším
Super, aspoň někdo se těší, nechce se mi tam jít s pocitem, že je to sraj.. už dopředu
Zároveň ale chci s babičkou jít, bába naše bláznivá, stará, protivná
![]()
@Temnástranasíly píše:
Super, aspoň někdo se těší, nechce se mi tam jít s pocitem, že je to sraj.. už dopředuZároveň ale chci s babičkou jít, bába naše bláznivá, stará, protivná![]()
aby jsi zjistila jestli za to stojí jít nebo ne, je nejlepší prostě jít. Buď se ti bud elíbit, nebo nebude. Podle recenzí se neřídím. Kolikrát hezky zrecenzovaný film byl pro mě fuj, nekoukatelný a obráceně.
Babička bude ráda
Pohádka je to pohádková, začátek je dlouhý, ale myslím že jinak to dává dost smysl a je to fajn příběh
Nezaslouží si to tak tvrdé hodnocení, jaké to má.