Lidé v Praze

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
148108
6.5.24 13:25
@nikitice píše: Více

Je to nespravedlivý :lol: alkohol piju minimálně, téměř vůbec, to by pro mě problém nebyl. Ono se pořád radí pravidelně jíst a pravidelně jíst… v nemocnici jsem jedla tak pravidelně jak nikdy a přibrala jsem, teď to doma musím shodit svým nepravidelným režimem jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
6.5.24 13:28
@Anna766 píše: Více

Já ležela v nemocnici přes měsíc a měla jsem 7 kg dole. Jedla jsem pravidelně a málo. Hlavne večeře byla snad v 17.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
6.5.24 13:34

@Anna766 já to takhle měla do určitého věku. Mohla jsem sežrat co jsem chtěla a super. Pak nastal zlom, poslední dítě a dolu to dostávám kalorickymi tabulkami, přerušovaným půstem, běhaním a cvičením. Samo už dolu nejde ani kg. Zlom přišel někdy ve 45+. Do té doby i po dětech 62 kg bez snahy. Alkohol jsem tedy nepila nikdy.

Příspěvek upraven 06.05.24 v 13:37

• Citovat
  • Upravit
1686
6.5.24 13:35

https://www.instagram.com/…C6UC_WWNAyI/?… doporucuji zakladateli si zajet do Parize :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
6.5.24 13:39
@LubošJHV píše: Více

My pražští se s cizíma nebavíme, maximálně nějaké důchodkyně ;)

Jinak teda já v MHD taky koukám do mobilu, dělám platby nebo prohlížím zprávy… a když ne, tak koukám z okna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
6.5.24 13:41
@kocourGarfield píše: Více

Já mám na té váze +/- stejně, ale břicho víc vylejzá i do stran. Vše se povoluje. Nebo mám nějaké 3 kg oproti loňsku, ale v pase to vypadá na 10. Tak moje mamka byla do těch 50 docela hubená a myslím, že jí stejně celý život, možná se i víc hýbe v důchodu, než v práci a pas ten ani nemá, je jak krabice. Furt mi říká že já ho mám narozdíl od ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
6.5.24 13:42
@welovefashion píše: Více

Já už jsem taková důchodkyně, ráno jsem koukala na starý film se Streepovou, pak jsem poslouchala Hapku a zakecala se se sedmdesátiletým sekuriťákem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
6.5.24 13:46

@nikitice moje maminka do přechodu byla jak špageta. Její maminka ještě v důchodu byla jak přeložený vítr. Moje dcera má geny po ní. Nikdy nebude mít břicho ani zadek. Já mám geny po otci, bohužel.

• Citovat
  • Upravit
148108
6.5.24 13:46

My už jsme postarší paní, a kamarádka je pořád hubená i po dětech, přechodu a i s těma fotkama žrádla co postuje na FB no radši toho necháme, nebo se naštvu nad tou nespravedlností ještě víc. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
6.5.24 13:47

Já tedy v MHD pracuji, řeším organizační věci rodiny, kecání tady, atd… ale já to klidně dělám ve frontě v krámě, při čekání v koloně, na myčku, atd…

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
6.5.24 13:48

@Anna766 mám tu “nespravedlnost” v rodině :lol:

Příspěvek upraven 06.05.24 v 13:50

• Citovat
  • Upravit
148108
6.5.24 13:49

To já lituju moc že po svém tatínkovi geny nemám :lol: ten byl hubený celý život i když sladil, jedl chlapsky klasickou českou stravu ála guláš se šesti a zapil to pivkem, jedl buchty, všechno, ale to ne, to já musím zdědit slovanské rysy naší ženské části rodiny :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
6.5.24 13:53

@Anna766 u nás měl slovanské rysy tatínek. Tedy ne ve 20, ale jeho rodiče v pokročilém věku byli obézní. Jeho sourozence to samé. Jak já doufala, že mě to mine. No ne no. Při tom ta linie maminky tam všichni to tak mají. A všichni kdo jsou do jejich rodu to tak mají

• Citovat
  • Upravit
3139
6.5.24 13:56
@LubošJHV píše: Více

Proč bych se měla cestou v MHD bavit s cizíma lidma? PROČ? Kdyby se mnou někdo cizí pokoušel zapřít rozhovor „o počasí“, tak si pomyslím něco o pánském či dámském přirození a hovadskosti. V MHD si čtu, poslouchám podcasty, nebo čumím do/na bllba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10580
6.5.24 13:56
@unuděná píše: Více

Já to dělám v Praze a větších městech, když se na mě někdo vyloženě podívá a ještě se usměju :lol:. Baví mě, jak jsou v šoku a šrotuje jim v hlavě, odkud se asi tak známe ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák