Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Praha je otresna. Lide cumi do mobilu, nikdo si dnes jiz nepovida, ano souhlasim. A navrhuji, abychom my normalni chodili v tradicnim odevu, takzvanem kroji, abychom se navzajem poznali a mohli si hezky popovidat, kuprikladu v metru.
@Evelina1978 píše: Více
Ale jak to udelaj prszaci? Oni chudaci asi kroje nemaj. Nezkusime spis nejakou papirovou cepicku?
Je fakt, že čumění do telefonu je solidní mor, není to problém lidí v Praze, ale všude.
@olivovyolej píše: Více
Pražáci? Já teda jezdím všude možně a je to všude stejné. Tchýně bydlí na mělé vesnici a v autobuse má také každý mobil. Já se třeba učím anglicky přes duolingo, syn na řidičák. Zrovna dělal kamarád řidičák a počítač doma nemá, takže se učí jen z mobilu. Já jezdím MHD denně i dvě hodiny, tak ten čas nějak využiji. Doma nebo v práci na to čas nemám.
@LubošJHV píše: Více
Já ráno viděla i lidi co četli noviny a paní naproti měla knihu. Dnes už teda dost lidí čte z mobilu. Pokud budete jezdit denně hodinu do práce, najdete si třeba taky nějaký kurz přes mobil. Já zas nevezmu mobil do ruky doma. To je fakt výjimka.
@Zumpa píše: Více
Protoze se uz smichali geny prazaku s normalnima lidma, jak porad dolizaj na venkov ![]()
Tak nevim, co by jste rikali na ranni cestovani v londynskem metru. Uplne stejne😂vsichni cumi do mobilu. No a co? Pred mobilama cetli vsichni noviny. Tak je asi ted ctou z mobilu. Kazdy si hledi sveho, nikdo nikoho nepomlouva. Tak jak v Praze si kazdy hledi sveho.
@LubošJHV píše: Více
Proč by se s vámi měli cizí lidi v metru vybavovat?
ja tohle nemám ráda, když někdo cizí přijde a začne mi něco vykládat. A to jsem z vesnice. Jako ano, tady se třeba dá do řeči někdo, koho znám od vidění. Ale abych se třeba na zastávce vykecavala s úplně cizíma lidma, to ne teda, o cem jako? ![]()
@olivovyolej píše: Více
Zavrit takove lidi. Pak se slusny clovek nemuze dovolat na pevnou k doktorovi, protoze takovi jako ty blokuji draty. ![]()
@alisekR píše: Více
Oproti jinym velkym mestum je Praha jen vetsi vesnice
@malákráličice píše: Více
Slusny lidi si chodi sednout do cekarny pokecat se sousedem, aby se mohli u sestricky objednat a zeptat se, jak se ma ![]()