Lidé v Praze

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2976
6.5.24 09:19

Praha je otresna. Lide cumi do mobilu, nikdo si dnes jiz nepovida, ano souhlasim. A navrhuji, abychom my normalni chodili v tradicnim odevu, takzvanem kroji, abychom se navzajem poznali a mohli si hezky popovidat, kuprikladu v metru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olivovyolej
6.5.24 09:21
@Evelina1978 píše: Více

Ale jak to udelaj prszaci? Oni chudaci asi kroje nemaj. Nezkusime spis nejakou papirovou cepicku?

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
6.5.24 09:22

@olivovyolej raději z alobalu…

• Citovat
  • Upravit
15727

Je fakt, že čumění do telefonu je solidní mor, není to problém lidí v Praze, ale všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
@olivovyolej píše: Více

Pražáci? Já teda jezdím všude možně a je to všude stejné. Tchýně bydlí na mělé vesnici a v autobuse má také každý mobil. Já se třeba učím anglicky přes duolingo, syn na řidičák. Zrovna dělal kamarád řidičák a počítač doma nemá, takže se učí jen z mobilu. Já jezdím MHD denně i dvě hodiny, tak ten čas nějak využiji. Doma nebo v práci na to čas nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
6.5.24 09:25

@olivovyolej prazaka poznas tak, ze bude cumet do mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
6.5.24 09:25
@LubošJHV píše: Více

Já ráno viděla i lidi co četli noviny a paní naproti měla knihu. Dnes už teda dost lidí čte z mobilu. Pokud budete jezdit denně hodinu do práce, najdete si třeba taky nějaký kurz přes mobil. Já zas nevezmu mobil do ruky doma. To je fakt výjimka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olivovyolej
6.5.24 09:26
@Zumpa píše: Více

Protoze se uz smichali geny prazaku s normalnima lidma, jak porad dolizaj na venkov :roll:

• Citovat
  • Upravit
443
6.5.24 09:27

Tak nevim, co by jste rikali na ranni cestovani v londynskem metru. Uplne stejne😂vsichni cumi do mobilu. No a co? Pred mobilama cetli vsichni noviny. Tak je asi ted ctou z mobilu. Kazdy si hledi sveho, nikdo nikoho nepomlouva. Tak jak v Praze si kazdy hledi sveho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60977
6.5.24 09:28

Proč by se s vámi měli cizí lidi v metru vybavovat? :think: ja tohle nemám ráda, když někdo cizí přijde a začne mi něco vykládat. A to jsem z vesnice. Jako ano, tady se třeba dá do řeči někdo, koho znám od vidění. Ale abych se třeba na zastávce vykecavala s úplně cizíma lidma, to ne teda, o cem jako? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21190
6.5.24 09:28
@olivovyolej píše: Více

Zavrit takove lidi. Pak se slusny clovek nemuze dovolat na pevnou k doktorovi, protoze takovi jako ty blokuji draty. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60977
6.5.24 09:29

Pane boze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: fotku jste si udělali? :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.05.24 v 09:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
6.5.24 09:30
@a12 píše: Více

Přesně, stačí mi to v práci. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
6.5.24 09:30
@alisekR píše: Více

Oproti jinym velkym mestum je Praha jen vetsi vesnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olivovyolej
6.5.24 09:33
@malákráličice píše: Více

Slusny lidi si chodi sednout do cekarny pokecat se sousedem, aby se mohli u sestricky objednat a zeptat se, jak se ma :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák