Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@kocourGarfield píše: Více
Já mám takovou tu postavu, kdy mi všichni kolem říkají „twl na to kolik ti je“
Nesnáším to. Jsou i jiné pajdy s lepší postavou. Ale nevyberu si prostě doživotní dietu. Snažím se vždy vybrat něco zdravějšího, ale
nedávno jsme si byly sednout v Indické restauraci - určitě doporučuji Restaurace Everest - Vinohrady a nebudu tam sedět 3 hodiny o vodě a suché rýži. Už stačilo, že jsem vybírala vege.
Když mám ty lidi ráda, tak se chci i bavit. Bylo nás 5 „maminek“ co se známe od těhu. Akorát nevím jestli odtud nebo bylo ještě něco jiného v tu dobu.
@nikitice píše: Více
Tak já doslova žeru, nejím sladké. Vážím furt stejně. Rostou mi tedy prsa s věkem. Takže mám teď bez přibírání prsa jako po porodu.
Myslím, že na léto budu mít formu dobrou, ale z trošku blbých důvodů. Mám momentálně zánět střev. Jsem v akutní bolavé fázy. Včera za celý den jen 5 piškotů. Půl rohlíku. 5 lžic polévky. Dnes zatím 6 piškotů. Peklo ![]()
@alisekR píše: Více
no to je taková nechtěná dieta
No mně loni maminka říkala, že jsem 5 měsíců po operaci, že do příštího roku to zhubnu a mám 3 kg nahoře a vypadám na 10
![]()
@LubošJHV ja teda nejedu soc. site, normalne si ctu zpravodajstvi. Driv papirove noviny ted proste online. A vyridim i par mailu.
Tys byl na vylete, lidi proste nekam pravidelne jezdi a efektivne vyplnujou cas.
@unuděná píše: Více
Ano, metro je na bujarou konverzaci super, dát si k tomu na rameno pořádnej magič a pustit song níže. A ocenil bych v úvodním dotazu aspoň jeden čárkový závan: