Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@kocourGarfield píše: Více
já jí měla v roce 1999, předtím siemens s anténkou
tam bylo myslím pexeso
Cože? 😆 Co čekáš od cizích lidí, proč by se s tebou měl někdo bavit? Já jezdila metrem, když ještě žádné mobily nebyly, a ani tehdy si nikdo nikoho nevšímal. Že dneska všichni čumíme do telefonu, to je holt jiná doba.
@rmot píše: Více
Cvičím furt a asi jen nabírám. Musela bych držet striktně stravu, což nedržím. Je to težké, ale v mém věku nechci jen řešit stravu. Nejím nějak hodně, ale fakt, že jdu na dortík, aperol a večer po práci si kolikrát něco dám i když to jsou třeba plátky sýra. Břicho mi dolů nejde bez toho.
@aiwwa ho, myslím že v tom 2000 na začátku už byla na trhu chvíli. Táta ji měl dle mě už nějaký pátek ( přesně nevím ).
Před jsem měla nějakou historicky Alcatel nebo co to bylo. Tam snad žádná hra nebyla ( nebo si ji nevybavuji ).
@nikitice píše: Více
Tak zase nejde jen striktně držet zdravou výživu
Já už také do sebe nemohu tláskat všechno možné, jako ve dvaceti a držet u toho břicho bez špeků
Zrovna přemýšlím, jestli se do toho letos chci obout tak, abych na léto vybudoval pekáč buchet na břiše - jestli mi ta dřina a odříkání na jídle za to v tomhle věku ještě stojí ![]()
@stodvacetjedna píše: Více
A kolik lidí řeší sluchátka ve fitku. Na FB furt diskuze, že mají všichni ve fitku sluchátka
Nějaký kluk řešil, že se nemá koho zeptat, pokecat tam. Většina lidí má tu hodinu a nejdou tam kecat. Já mám i ty pauzy oddechové s písničkou a ne aby se mě Pepa odněkud ptal jestli mě bolela kérka.
Ve fitku se se sluchátkama i převlíkám, ani v tý šatně si je nesundám! ![]()
Příspěvek upraven 06.05.24 v 12:55
No je to těžké. 1.7. jedem na dovču a chtěla bych ubrat, ale zároveň kolegyně říkala, že se 1.6. otevírá Lhotka, já jezdím do Radotína do biotopu a máme přijet do dovči k našim, tchýni a xx dalších posezení. Ráda jdu někam s kamarádkou, mamkou. Pro mě je léto doba užívání. Doma si taky dáme venku sklenku, dvě prosecca, suchého vína, k tomu třeba kešu, sýr. Sedíme se sousedy. Oni tam žerou z grilu i ve 23
Já se snažím to jídlo stopnout kolem 19. Snažila jsem se i o přerušovaný půst, to vůbec.
@stodvacetjedna píše: Více
To jsem delala jeste na stredni, hkavne po ranu, hlavne at na me nikdo nemluvi, ja vzdy jeste narazila hluboko kapuci od mikiny a snazila se byt inkognito.. ![]()
Nevim, neznam tyhle lidi co maji neustalou potrebu navazovat kontakty asi nemaji v zivote kolem sebe moc liidi, ja kdyz jdu nekam, tak proste nemam chut se bavit s cizimi..a ve fitku uz vubec, tam se jdu dat do tela, nejhorsi jsou idi, co vidi, ze jsi uprostřed neceho, snazis se to vydychat, udrzet tempo a oni prijdou a mluvi na tebe..ja kdyz jsem v tempu, tak kvuli nim neprestanu, je tam personal fitness, jestli se potrebuji na neco zepat.. ![]()
Půl dne nejíst (i když je to přes noc), není dobré, když člověk chce budovat postavu
To já si dám jídlo klidně i o půlnoci, ale už jen bílkoviny. Nebo na grilovačce večer si klidně dám maso, ale už si k tomu nedám chleba, nebo jiný nášup sacharidů. A hodně dělá, že skoro nepiju alkohol. To je prostě zabiják zdravého stravování ![]()
A ti sousedi jsou tlustý nebo ne, když jedí takhle pozdě? Mám kamarádku, je po 3 dětech, je hubená celý život a to si klidně udělá smažák s hranolkama a tatarkou i po desáté večer kdykoli chce. Já se můžu hlídat jak chci a přiberu jenom se podívám na recept v časopise.
Já to mám s alkoholem tak, že třeba za duben jsem měla tři aperoly, sklenku prosecco a asi lahev vína, možná 3 frisca. Ale jako fakt rozloženo na 15 dní volna. ![]()
Já jím furt stejně. Nejím pečivo x let, ale fakt jednou ma měsíc si dám chleba od Antonína a ani tak si nepochutnám. Nejím doma sladké, ale na cheesecake si dojdu, jelikož cukrárny jsou většinou cíle setkání třeba před kinem od 14. hodin
Předevčírem jsme dali sklenku prosecca se sousedy nebo si dáme doma k tv. Není to, že bych je vypila najednou.
Tvrdej nepiju vůbec, ale zas třeba v létě si dám Mojito a tam je rum. A dovolené? Jede s náma mamka a i loni jsme měli sklenku vína každý večer no..
@Anna766 píše: Více
Tak polovina ano, druhá ne. Já minule v práci fotila dvě kolegyně, jak žerou. Obě věk 35-40 a ráno vdolky, na to bublanina, jedna za chvilku vlašák a pak přesně k obědu smažák.. Vím, že ta hubenější griluje snad každý večer a pijou. A já se sklenkou vína s vodou u grilu se salátem no..