Lidé v Praze

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
115559
6.5.24 12:18
@kocourGarfield píše: Více

já jí měla v roce 1999, předtím siemens s anténkou :P tam bylo myslím pexeso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
6.5.24 12:32

Cože? 😆 Co čekáš od cizích lidí, proč by se s tebou měl někdo bavit? Já jezdila metrem, když ještě žádné mobily nebyly, a ani tehdy si nikdo nikoho nevšímal. Že dneska všichni čumíme do telefonu, to je holt jiná doba.

• Citovat
  • Upravit
6165
6.5.24 12:41
@rmot píše: Více

Cvičím furt a asi jen nabírám. Musela bych držet striktně stravu, což nedržím. Je to težké, ale v mém věku nechci jen řešit stravu. Nejím nějak hodně, ale fakt, že jdu na dortík, aperol a večer po práci si kolikrát něco dám i když to jsou třeba plátky sýra. Břicho mi dolů nejde bez toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
6.5.24 12:41

@aiwwa ho, myslím že v tom 2000 na začátku už byla na trhu chvíli. Táta ji měl dle mě už nějaký pátek ( přesně nevím ).
Před jsem měla nějakou historicky Alcatel nebo co to bylo. Tam snad žádná hra nebyla ( nebo si ji nevybavuji ).

• Citovat
  • Upravit
7847
6.5.24 12:46
@nikitice píše: Více

Tak zase nejde jen striktně držet zdravou výživu :) Já už také do sebe nemohu tláskat všechno možné, jako ve dvaceti a držet u toho břicho bez špeků :D Zrovna přemýšlím, jestli se do toho letos chci obout tak, abych na léto vybudoval pekáč buchet na břiše - jestli mi ta dřina a odříkání na jídle za to v tomhle věku ještě stojí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
6.5.24 12:48
@stodvacetjedna píše: Více

A kolik lidí řeší sluchátka ve fitku. Na FB furt diskuze, že mají všichni ve fitku sluchátka :mrgreen: Nějaký kluk řešil, že se nemá koho zeptat, pokecat tam. Většina lidí má tu hodinu a nejdou tam kecat. Já mám i ty pauzy oddechové s písničkou a ne aby se mě Pepa odněkud ptal jestli mě bolela kérka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
6.5.24 12:51

@kocourGarfield hada má i dnešní Nokia. :D Nokia měla hada snad vždycky.

• Citovat
  • Upravit
1531
6.5.24 12:55

Ve fitku se se sluchátkama i převlíkám, ani v tý šatně si je nesundám! :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.05.24 v 12:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165

No je to těžké. 1.7. jedem na dovču a chtěla bych ubrat, ale zároveň kolegyně říkala, že se 1.6. otevírá Lhotka, já jezdím do Radotína do biotopu a máme přijet do dovči k našim, tchýni a xx dalších posezení. Ráda jdu někam s kamarádkou, mamkou. Pro mě je léto doba užívání. Doma si taky dáme venku sklenku, dvě prosecca, suchého vína, k tomu třeba kešu, sýr. Sedíme se sousedy. Oni tam žerou z grilu i ve 23 :-) Já se snažím to jídlo stopnout kolem 19. Snažila jsem se i o přerušovaný půst, to vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
@stodvacetjedna píše: Více

To jsem delala jeste na stredni, hkavne po ranu, hlavne at na me nikdo nemluvi, ja vzdy jeste narazila hluboko kapuci od mikiny a snazila se byt inkognito.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
6.5.24 12:59

Nevim, neznam tyhle lidi co maji neustalou potrebu navazovat kontakty asi nemaji v zivote kolem sebe moc liidi, ja kdyz jdu nekam, tak proste nemam chut se bavit s cizimi..a ve fitku uz vubec, tam se jdu dat do tela, nejhorsi jsou idi, co vidi, ze jsi uprostřed neceho, snazis se to vydychat, udrzet tempo a oni prijdou a mluvi na tebe..ja kdyz jsem v tempu, tak kvuli nim neprestanu, je tam personal fitness, jestli se potrebuji na neco zepat.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7847
6.5.24 13:03

Půl dne nejíst (i když je to přes noc), není dobré, když člověk chce budovat postavu :) To já si dám jídlo klidně i o půlnoci, ale už jen bílkoviny. Nebo na grilovačce večer si klidně dám maso, ale už si k tomu nedám chleba, nebo jiný nášup sacharidů. A hodně dělá, že skoro nepiju alkohol. To je prostě zabiják zdravého stravování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148138
6.5.24 13:07

A ti sousedi jsou tlustý nebo ne, když jedí takhle pozdě? Mám kamarádku, je po 3 dětech, je hubená celý život a to si klidně udělá smažák s hranolkama a tatarkou i po desáté večer kdykoli chce. Já se můžu hlídat jak chci a přiberu jenom se podívám na recept v časopise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
6.5.24 13:18

Já to mám s alkoholem tak, že třeba za duben jsem měla tři aperoly, sklenku prosecco a asi lahev vína, možná 3 frisca. Ale jako fakt rozloženo na 15 dní volna. :mrgreen:
Já jím furt stejně. Nejím pečivo x let, ale fakt jednou ma měsíc si dám chleba od Antonína a ani tak si nepochutnám. Nejím doma sladké, ale na cheesecake si dojdu, jelikož cukrárny jsou většinou cíle setkání třeba před kinem od 14. hodin :mrgreen: Předevčírem jsme dali sklenku prosecca se sousedy nebo si dáme doma k tv. Není to, že bych je vypila najednou.
Tvrdej nepiju vůbec, ale zas třeba v létě si dám Mojito a tam je rum. A dovolené? Jede s náma mamka a i loni jsme měli sklenku vína každý večer no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
6.5.24 13:21
@Anna766 píše: Více

Tak polovina ano, druhá ne. Já minule v práci fotila dvě kolegyně, jak žerou. Obě věk 35-40 a ráno vdolky, na to bublanina, jedna za chvilku vlašák a pak přesně k obědu smažák.. Vím, že ta hubenější griluje snad každý večer a pijou. A já se sklenkou vína s vodou u grilu se salátem no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák