Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@LubošJHV píše: Více
Promiň, ale cesta MHD je nutná k přepravě. Opravdu ocekavas, ze se bude bavit každý s každým když se neznají. Na vesnici se vice znáte,
@Aglája75 píše: Více
Nejhorší jsou lidi bez rozhledu a nadhledu. A je úplně jedno, jestli je to celoživotní měšťák, co se povyšuje nad „burany“, nebo celoživotní vesničan, co opovrhuje měšťákama. Žil jsem střídavě ve městech i na vesnicích a na těch, co za život nevytáhli zadek ze svého teritoria, je to často znát. Přitom není ani město nebo vesnice lepší či horší. Je to prostě jen jiné.
@Kelsey píše: Více
Taky mi ti burani a vidláci přijdou zbytečný.
A před 15 lety se někdo s někým cizím bavil v metru jo?
Toho revizora zajímala Tvoje jízdenka. Před 15 lety stejně jako dneska. Bavit by se musel, pokud ji nemáš.
Příspěvek upraven 06.05.24 v 11:16
@kocourGarfield píše: Více
Jasně že ne. ![]()
Každý měl knížku, noviny, časopis.
@kocourGarfield píše: Více
To sice ne, ale lidé byli v kontaktu alespoň díky tomu, že četli společné noviny
Na jednoho majitele novin se našlo i několik dalších, co mu četli přes rameno a nebo z druhé strany novin
Dnes má každý mobil svůj a nikdo tě nepožádá, jestli bys mohl chvíli vydžet, než otočíš na další stránku ![]()
@Velryba černá píše: Více
Nojo, máš pravdu. ![]()
Jak jsem mohla na to zapomenout.
@rmot píše: Více
Náhodou, to mi připomnělo, že před časem (když to frčelo) jsem sledovala v metru na telefonu GOT a v jednu chvíli (když vrazili nůž té těhotné nevěstě do břicha) jsem nadskočila já i ten pán, co mi nakukoval přes rameno ![]()
@Velryba černá to už ne ne? 3210 Nokia byla ještě dřív ne? To je tak 24let ne? On byl pak o na 3310, ale to už nevím kdy bylo. To už mě nebavilo:)
2008 už letěly jiné mobily?
3210 jsem si kupovala v roce 2000 na začátku.
Příspěvek upraven 06.05.24 v 12:14
Já do mobilu koukám často právě proto, aby se mnou nechtěl nikdo navazovat řeč. K tomu mám v uších sluchátka. A když náhodou zpozoruji, že se mnou ve stejném dopravním prostředku jede někdo známý (stejným busem se mnou do práce jezdí spoustu kolegů), tak se snažím ukrýt v davu spolucestujících, hlavně ať si nemusím povídat ![]()
@rmot píše: Více
Presne kazde ma svoje plus a minus. Zivot tam nebo tam je proste v necem jiny, ale nejde rict horsi nebo lepsi. Ja jsem se toho u lidi z Prahy nesetkala, jen z tech memsich mest. Ale asi mas pravdu, ze je to hoavne o tom, kdyz ten clovek ze sveho mista nebyl nikdy nikde jinde, moc toho nepoznal a ta samce u tech lidi z Prahy mensi, protoze je nas tady vic naplavenin nebo zase zi rodili maji / meli chalupy a chaty na vsich…ti lide co sem prisli na Vs zazili vic veci, nez nekdo ze SS, ktery vlastne jezdil max do vedlejsiho mesta. Ale zase treba u te tchyne je clovek, co diky podnikani jezdi i po svete a porad ryl za kazdou vetou na deti “co v te Praze mate, tady je to lepsi…” ale to je asi zase sorta lidi, co ai pripada vtipne nebo nevi co jinak rikat…