Lidé v Praze

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4843
6.5.24 09:35
@LubošJHV píše: Více

Tak moje mama treba k nam jezdi z maleho mesta (15 tis) k nam do krajskeho a kdyz jde na prochazku s detmi, tak se divi, kolik lidi se s ni da do reci. U nich max kdyz potka zname, ale s cizimi se nikdo nebavi, na chate ji pry sotva pozdravi :)
Jinak v MHD zalezi, kam kdo jede. Obcas se lidi nejak do rozhovoru daji, ale jak zacnou duchodci o politice, tak bych byla radsi, kdyby mlceli :D
Ale ano videla jsem rozdil v komunikaci, kdyz je jela autobusem v USA (evidentni tusristka). To se se mnou dal do reci kde dko (nevim, jestli vite, kdo tam temi busy jezdi - bohaci ani intelektualove to moc nejsou). A nebylo to neprijemne, aspon mi utekla cesta a jeste mi pohlidali, ze spravne vystoupim. A bylo to treba v LA nebo jinem velkem meste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
6.5.24 09:39
@Lenka0505 píše: Více

Ano, takova 7- 8 rano to je pecka, to uz jsem ale obcas i nekoho pozdravila, kdyz uz jsme si obcas byli tak intimne blizko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.24 09:40
@Evelina1978 píše: Více
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
6.5.24 09:41

Kdybych se měla ráno před prací bavit s každým koho potkám v metru, tak v práci už nepromluvím. Já třeba potkám u nás na zastávce někoho známého, tak prohodíme pár vět a nepotřebuji pak s xxx dalšími.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
6.5.24 09:42
@ahhotep píše: Více

Minulý týden zastavil prudce autobus a já si sedla na klín klukovi, tak jsem se teda omluvila a on, že to nevadí :mrgreen: Občas konverzace proběhne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60977
6.5.24 09:42
@Alladina píše: Více

Ani na těch vesnicích to není lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.24 09:43
@olivovyolej píše: Více
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
6.5.24 09:44

Není to už závislost těch lidi? Víte jak jsem se cítil když cely vagon metra koukal do telefonu a jediný já jsem měl mobil v batohu. Přijde mi to jako kdyby ty lidé nebyli v realitě žili v sociálních sítích.

Důkaz ze to myslím vážně fotka listku.

Příspěvek upraven 06.05.24 v 09:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.5.24 09:44

Proč by se s tebou měl někdo bavit? 8o Přijdeš mi další troll do sbírky Emimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
6.5.24 09:46

už to tu někdo psal, Dřív měli v ruce všichni noviny, teď mobily. Také doma koukáme na televizi a ne z okna. Doba pokročila. Já teda viděla ráno i ty noviny a knihy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olivovyolej
6.5.24 09:47
@nikitice píše: Více

Ty koketo :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1688
6.5.24 09:47

Ton ano, ale nesoudila bych z metra, spis když vidim v restauraci skupinku pratel co kazdy v ruce mobil a nic jineho, to je zvlastni, ale v metru nebo v jakemkoli jizdnim prostredku.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olivovyolej
6.5.24 09:48

Souhlas. Pritom je tam tak krasny vyhled z okna. Ja to nepochopim. :roll: Lidi obecne vubec neziji pritomnosti. Ani na zachode to neni co byvalo.

• Citovat
  • Upravit
6165
6.5.24 09:48
@olivovyolej píše: Více

Už nevím, jak se seznámit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.5.24 09:49

U nás občas s někým nějaké slovo prohodím ale jsou to většinou lidi, které trochu znám nebo si chce promluvit nějaká stará paní. Ale v metru bych se s nikým nebavila. A nikoho bych neoslovila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák