Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@olivovyolej píše: Více
Jo v metru je to nádherný výhled. Každý den pestřejší ![]()
Náhodou, já v Praze běhám - každý den, brzy ráno a ve stejném rajónu, tzn. že potkávám vesměs ty stejné důchodce venčící psy, bezdomovce a rybáře a s drtivou většinou se zdravíme. Mám i pár důchodců, se kterými se občas dám do řeči. A když jedu autobusem a nastupuju prvními dveřmi, tak pozdravím řidiče a když se semnou dá někdo do řeči v MHD a nevypadá a nemluví jak úchyl, tak si taky klidně popovídám.
@LubošJHV píše: Více
Ano, je to tak, všichni zmagořili. A když jdu pro dítě do školy, tak tam stojí matky, čumí do mobilu a když přijde dítě, tak se na něj ani nepodívají a odkráčí s ním s mobilem před ksichtem.
Ty budes dobrej komik, nechces zkusit stand up??
@ahhotep píše: Více
To si také všímám, že je pár v restauraci a každý kouká do mobilu. Já když jsem v restauraci s manželem, tak prostě mobil nedám na stůl. Pravda, že jsme nedávno měli sraz po letech a mobil jsme měli všichni, protože jsme si ukazovali fotky dětí apod.
@nikitice
A nelíbil se ti ten kluk? ![]()
Nevěděla jsi třeba jak ho oslovit o číslo ![]()
@carsa494 píše: Více
To si také myslím, že v tom svém rajónu spolu lidi prohodí pár slov. Já teda i votm metru občas s někým něco prohodím. Ptala jsem se paní jestli si chce prohodit místo, aby seděla vedle manžela a ona, že ne, že jsou spolu 40 let a začala se bavit. A často se někdo ptá na cestu, tak se rovnou zeptá na vše možné.
@Evelina1978 píše: Více
Tak to jich bylo dost i v Olomouci, Krnově, Pardubicích ![]()
Já nevím, mně to tak hrozné nepřijde, po cestě nekoukám do mobilu, ale jestli se dítě nechystá něco vyvést, takže mám občas čas koukat i po okolí ![]()
@nikitice píše: Více
Nejraději mám ty červený dráty, tak krásně se vlní ![]()
@unuděná píše: Více
Taky jsem vidlák občas navštěvující Prahu za různým účelem, ale zdravit v metru by mě teda nenapadlo.