Lidi s menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40414
21.8.23 11:48
@Barevné klubíčko píše:
Je to celé zvrácené… Nevadí mi bisexuálové, nevadí mi homosexuálové nebo i asexuálové. Tohle vnímám naprosto přirozeně. Ale že je někdo nemocný v hlavě a nedokáže přijmout to, čím se narodil a vymýšlí nesmysly, jako že se cítí být delfínkem… No to sorry, to už je moc. A jak tu bylo psáno, ti lidi nebudou ani po přeměně podle mě spokojení. Oni mají psychický problém s příjmutím vlastního těla a sebe sama.Jediné co ještě chápu je, když se někdo narodí jako intersexuál a je mu špatně vybráno pohlaví. Tam věřím, že se může stát, že se cítí jako opačné pohlaví.

Čím Tě ohrožuje někdo, kdo si o sobě myslí, že je Delfínek?

Mě nijak, můj život se nijak nemění, přijde mi to neškodná zábava, nevidím v tom problém… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.8.23 11:49
@free333 píše:
To bude cosplay z anime, bych řekla.

Ted to frčí, pořádají se i srazy.

Přijde mi to roztomilé, kdybych byla mladší, určitě bych tam chodila.
A zamaskovala se jako nějaké roztomilé anime zvířátko :)

Tato slečna takto chodí všude oblékaná. I do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414
21.8.23 11:52
@topazio píše:

Cosplayeři se snaží do své vysněné postavy vžít a cítit se, chovat jako ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
21.8.23 11:59

Naštěstí netolerantní lidé pomalu vymírají. Čím mladší generace tím je tolerantnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115986
21.8.23 12:00
@topazio píše:

A proč ti to vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
21.8.23 14:27
@topazio píše:
Asi tak. Nebudu na někoho štěkat, protože se cítí být pes. Nebudu si lámat jazyk nějakými slovními patvary.

no vidis, ja kdybych vedela, ze ten clovek se trápí, kdyz se na nej mluvi a neni mu jine ulevy, nez na nej štěkat, tak klidne štěkat budu. Nebudu mu ublizovat, pokud mu to nijak nepomuze a nebude to nezbytne nutne z jinych duvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
21.8.23 14:30
@HornyHippo píše:
Naštěstí netolerantní lidé pomalu vymírají. Čím mladší generace tím je tolerantnější.

myslim, ze o i budou tolerantni k temhle zalezitostem, ale budou moci vyzkocit z kuze z neceho, co se vynori pozdeji.

treba jako @barevné klubíčko nevadi ji homosexualove, protoze ti se resili, kdyz byla mala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
21.8.23 15:15
@Pudloslava píše:
ne, myslenka, ze zeny nejsou lidi :-))))
precti si znovu svuj vyrok presne, jak jsi ho napsaka, a pochopis.

No, ale přiznejme si, zde se jedná o chytání za slovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
21.8.23 15:18
@Pudloslava píše:
ne, myslenka, ze zeny nejsou lidi :-))))
precti si znovu svuj vyrok presne, jak jsi ho napsaka, a pochopis.
No, ale přiznejme si, zde se jedná o chytání za slovo
@HornyHippo píše:
Vážně se vám natolik příčí mluvit genderově neutrálně? Já chápu že je to pro vás něco nepřirozeného.
Já potkal lidi v těžkých depresích, někteří se pokusili o sebevraždu, právě z toho že se na ně pohlíží jako na něco nepřirozeného. A zrovna genderově neutrální jazyk je úplně to nejmenší co pro takové lidi můžu udělat, i když se mě jejich problémy jinak vůbec netýkají..

Ať se divňáci přizpůsobí společnosti a ne společnost divňákům. Ještě jsem schopná mluvit grnderove neutral e S konkrétní osobou. Ale rozhodně ne pořád kvůli tomu, abych se náhodou někoho nedotkla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
21.8.23 15:49
@Polední bouře píše:
Ať se divňáci přizpůsobí společnosti a ne společnost divňákům. Ještě jsem schopná mluvit grnderove neutral e S konkrétní osobou. Ale rozhodně ne pořád kvůli tomu, abych se náhodou někoho nedotkla

můžeš říkat „člověk byl“ nebo „osoba byla“ - to je gramaticky správně. nemusíš říkat „ono bylo“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
21.8.23 15:53
@Pudloslava píše:
můžeš říkat „člověk byl“ nebo „osoba byla“ - to je gramaticky správně. nemusíš říkat „ono bylo“

No já obvykle označuje lidi jménem, nebo třeba povoláním. Tvůj návrh zní sice gramaticky krásně, ale většinou se vyjadřuju o konkrétní osobě. A tohle by jaksi většinou nesplnilo účel, protože by nebylo jasné, o kom je řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
21.8.23 15:58

Je to jen o zvyku. U mě v telefonu u každého kontaktu mám jaké rodové zájméno používá. A už jsem se naučil i onikat, ač mi to teda zpočátku dělalo velké problémy.
Je to jen o úctě k jiným lidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
21.8.23 16:03

Mohli bychom začít mluvit maďarsky. Ty nemaj rody vůbec. On i ona je proste jen „ö“ (teda dlouhý, ale to nemám na klábosnici)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2033
21.8.23 16:36

@HornyHippo jenže já chci, aby se o mně mluvilo jako o ženě a ne o něčem. Někde už se ruší oslovení vážené damy a vážení pánové a není se na genderově neutrální. Na veřejných záchodech bych taky byla ráda jen se ženami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
21.8.23 16:48
@K92 píše:
@HornyHippo jenže já chci, aby se o mně mluvilo jako o ženě a ne o něčem. Někde už se ruší oslovení vážené damy a vážení pánové a není se na genderově neutrální. Na veřejných záchodech bych taky byla ráda jen se ženami…

Jo to je přesné,

A co se týká těch veřejných záchodů. Ti kterých se to týká už stejně i nyní chodí na veřejné wc tam kam si myslí že patří. Jde jen o to že se u toho nemusí cítít nepatřičně.
Nebo ty na WC ostatním dámám kontroluješ přirození?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová