Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Barevné klubíčko píše:
No ale to je právě to, že se to začíná vymykat kontrole a tihle nemocní lidé (a sorry, ale jsou nemocní) už zasahuji do životů nám všem. Společnými WC počínaje a skončí to tím, že „delfínci“ budou požadovat mít na svém pracovním místě bazének, jinak by přece na souši umřeli
Já to vidím trochu jinak. Ti skutečně trans a s jinými poruchami jsou spíš většinou nešťastní a nejsou militantní. Ten, kdo dělá bordel pro zviditelnění a prosazuje různé změny jsou lidé napojení na penězovody dotací a neziskovek. Většinou jsou to naprosto normální heterosexuální jedinci, kteří si v „zastupování menšin“ našli perfektní kšeft pro sebe. Jsou to stejní lidé, jako si teď sedají na vozovku na magistrálách, přilepují se k silnicím a podobně. Když se jich někdo zeptá, co tím chtějí dosahnout, tak vlastně neví a papouškují pár frází, hlavně když za to mají zaplaceno a mohou dělat bordel.
@Pudloslava píše:
no treba „Alex varilo polivku“ mi taky neleze z huby, uznavam. Ale snad si zvyknu, kdyby bylo potreba, pokud bych alex/u/e znala a nechtela bych ji urazit
No, pokud by to bylo přání konkrétního člověka, budu to respektovat. Ale nedovedu si představit, že bych tak preventivne mluvila o všech, abych se náhodou někoho nedotkla. To nám pocit, že by si spousta lidí myslela, že si z nich dělám srandu.
@Barevné klubíčko píše:
Naprosto souhlasím. Ještě bych doplnila, že žádné TO neexistuje. Je buď žena (ona) a nebo muž (on).Ok ať se třeba přeoperují. Ale se vším všudy, ne, že si chlap nechá udělat dudy pětky, dá si paruku, hraje si na ženskou, ale dole si nechá bimbasa a „oslovujte mě TO, protože já nevím, co jsem“se prostě rozhodni, co teda jsi… žádné TO není. Samozřejmě platí i naopak. Například u toho jakože chlapa, co si nechal vaginu, aby mohl rodit děti
at se klidně operují jak chtějí a mezi sebou se oslovují jak chtějí
nikdy mě však nedonutí oslovovat je „ono“…" pse „…nebo " čtverečku“, protože to není důstojné ani jich ani mne
lidské bytosti mohu říkat " vy " nebo „ty“, „ono“ jí však říkat prostě nebudu… a nemají nejmenší právo mě k tomu nutit, vydírat ani nic takového
to už je moje hranice a vzít si jí nenechám
@HornyHippo píše:
Divila by ses ale pokud je ve skupině více lidí co uznávají zvolený rod osoby, tak trapně se pak cítí ti co to nedělají.
A je to sice škoda, ale většinou je to právě ten pocit trapnosti, který je donutí začít fungovat jako ostatní.
nedivila
nemám problém dotyčnému říci, že bych to vnímala jako dehonestaci a že mu tak nikdy říkat nebudu, mohu ho oslovit jménem…jestli mu vadí i jméno, nebudu ho klidně oslovova nijak
pocit trapnosti bych měla, kdybych se nechala dotlačit k něčemu, co je proti mému vnutřnímu nastavení, a tak to nedělám a dotlačit se prostě nenechám
@HornyHippo píše:
Jo to je přesné,A co se týká těch veřejných záchodů. Ti kterých se to týká už stejně i nyní chodí na veřejné wc tam kam si myslí že patří. Jde jen o to že se u toho nemusí cítít nepatřičně.
Nebo ty na WC ostatním dámám kontroluješ přirození?
No, spíš jde o to, aby tam někdo nekontroloval přirození jí ![]()
Me jenom fascinuje, jak lidi na tyhle silenosti nadavaji, ale pak u voleb jdou a sup, daji hlas tem, co tohle vse prosazuji, jen proto, aby nedejboze nebyli za dezolata
.
Tak lidi, kdyz vam to vadi - volte podle toho, jo.
@Borrealis píše:
at se klidně operují jak chtějí a mezi sebou se oslovují jak chtějínikdy mě však nedonutí oslovovat je „ono“…" pse „…nebo " čtverečku“, protože to není důstojné ani jich ani mne
lidské bytosti mohu říkat " vy " nebo „ty“, „ono“ jí však říkat prostě nebudu… a nemají nejmenší právo mě k tomu nutit, vydírat ani nic takového
to už je moje hranice a vzít si jí nenechám
Souhlas. Jak jsem již napsala, nebudu na někoho štěkat, protože se cítí být psem. ![]()
@Lucie_Sx píše:
Me jenom fascinuje, jak lidi na tyhle silenosti nadavaji, ale pak u voleb jdou a sup, daji hlas tem, co tohle vse prosazuji, jen proto, aby nedejboze nebyli za dezolata.Tak lidi, kdyz vam to vadi - volte podle toho, jo.
Já tyto osoby nevolím.
@Barevné klubíčko píše:
Naprosto souhlasím. Ještě bych doplnila, že žádné TO neexistuje. Je buď žena (ona) a nebo muž (on).Ok ať se třeba přeoperují. Ale se vším všudy, ne, že si chlap nechá udělat dudy pětky, dá si paruku, hraje si na ženskou, ale dole si nechá bimbasa a „oslovujte mě TO, protože já nevím, co jsem“se prostě rozhodni, co teda jsi… žádné TO není. Samozřejmě platí i naopak. Například u toho jakože chlapa, co si nechal vaginu, aby mohl rodit děti
Jak neexistuje? „To“ - lide existuji. Jsou jich cca 2 procenta. Proste se narodi mimino a doktori nedokazi urcit o jake se jedna pohlavi. To je proste fakt.
@Aneta.Berg píše:
Jak neexistuje? „To“ - lide existuji. Jsou jich cca 2 procenta. Proste se narodi mimino a doktori nedokazi urcit o jake se jedna pohlavi. To je proste fakt.
O tom jsem psala v příspěvku předtím… Ano, tohle se stát může. V tom případě se určí, zda bude kluk a nebo dívka. (Já jsem teda spíše pro, aby si tahle osoba mohla vybrat až jako starší, ke kterému pohlaví více tíhne. U miminka je to loterie, zda se trefí, do správného.) A v tom případě i tenhle člověk je přece buď žena (ONA) a nebo muž (ON).
Pokud je někdo švihlý a nechá se předělat tak nějak jen „napůl“ a říkejte mi TO, protože mám sice prsa, ale dole ponechaný penis… Tak sorry, ale tihle lidi za mě patří do blázince
Ano, je tu možnost výběru… Až takový luxus máme. Tak ať si vyberou, buď komplet žena a nebo komplet muž. Nic mezi tím není. (S vyjímkou těch, co se tak narodí, ale i oni mají možnost volby, zda budou žena nebo muž).
@Barevné klubíčko píše:
O tom jsem psala v příspěvku předtím… Ano, tohle se stát může. V tom případě se určí, zda bude kluk a nebo dívka. (Já jsem teda spíše pro, aby si tahle osoba mohla vybrat až jako starší, ke kterému pohlaví více tíhne. U miminka je to loterie, zda se trefí, do správného.) A v tom případě i tenhle člověk je přece buď žena (ONA) a nebo muž (ON).Pokud je někdo švihlý a nechá se předělat tak nějak jen „napůl“ a říkejte mi TO, protože mám sice prsa, ale dole ponechaný penis… Tak sorry, ale tihle lidi za mě patří do blázinceAno, je tu možnost výběru… Až takový luxus máme. Tak ať si vyberou, buď komplet žena a nebo komplet muž. Nic mezi tím není. (S vyjímkou těch, co se tak narodí, ale i oni mají možnost volby, zda budou žena nebo muž).
Mas na to dost jednodusenej pohled. Operaci se predela vnejsek, ale DNA nepredelas. Nekteri lide maji i 2 DNA - muzske i zenske. Co pak s nimi, aby sedeli do tveho konceptu? Navic mraky operaci v minulosti probehlo, zaznamy k tomu neexistuji, rodice tech lidi uz neziji. Ti lide se dobre neciti, ani vlastne nevi proc.
@Barevné klubíčko píše:
O tom jsem psala v příspěvku předtím… Ano, tohle se stát může. V tom případě se určí, zda bude kluk a nebo dívka. (Já jsem teda spíše pro, aby si tahle osoba mohla vybrat až jako starší, ke kterému pohlaví více tíhne. U miminka je to loterie, zda se trefí, do správného.) A v tom případě i tenhle člověk je přece buď žena (ONA) a nebo muž (ON).Pokud je někdo švihlý a nechá se předělat tak nějak jen „napůl“ a říkejte mi TO, protože mám sice prsa, ale dole ponechaný penis… Tak sorry, ale tihle lidi za mě patří do blázinceAno, je tu možnost výběru… Až takový luxus máme. Tak ať si vyberou, buď komplet žena a nebo komplet muž. Nic mezi tím není. (S vyjímkou těch, co se tak narodí, ale i oni mají možnost volby, zda budou žena nebo muž).
https://www.super.cz/…v-cesku.html
Jako toto individuum. Ten se akorát předvádí.
@Aneta.Berg píše:
Mas na to dost jednodusenej pohled. Operaci se predela vnejsek, ale DNA nepredelas. Nekteri lide maji i 2 DNA - muzske i zenske. Co pak s nimi, aby sedeli do tveho konceptu? Navic mraky operaci v minulosti probehlo, zaznamy k tomu neexistuji, rodice tech lidi uz neziji. Ti lide se dobre neciti, ani vlastne nevi proc.
Tak psycholog no
Necítí se dobře a neví, proč. Holt mají problém v hlavě.
@topazio píše:
https://www.super.cz/…v-cesku.htmlJako toto individuum. Ten se akorát předvádí.
O tomhle přesně mluvím… Magor.
@Barevné klubíčko píše:
O tomhle přesně mluvím… Magor.
Na začátku diskuze jsem o nich psala a už mi tu některé napsaly, že jsem nesnášenlivá. ![]()