Lidi s menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2607
20.8.23 16:45

@free333 já si prostě myslím že rodina s nemocným dítětem nema šanci ušetřit na tu péči… Většinou jeden rodič musí zůstat doma a jsou to každodenní výdaje..
Tohle je jeden výdaj a asi 1 000 000… Rodiče a i ten člověk můžou pořád chodit do práce a proto šance na to tu operaci si zaplatit mají mnohem vyšší… To se ale nesmí říct protože by se okamžitě ohaneli diskriminaci…
Ty děti ale většinou mají bílé heterosexuální rodiče takže se to na diskriminaci svést nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.8.23 16:48
@Veveří píše:
Ať si každý nechá operovat co chce… Ale ať se z toho proboha nedělá celospolečenské téma. Mně je úplně putna, že si někdo nechá odoperovat nebo vymodelovat penis, ale ať se to řeší v tichosti jako operace žlučníku a nejsou toho plné noviny. A ať se na to nenabalují ptákoviny se 72 pohlavími. Právě to militantní vyřvávání v médiích, spojování záchodů atd. je to, proč už toho lidi mají plné zuby.

Tyto osoby to pořád někam cpou. Vždyť to normální lidi nezajímá. Dej si bacha, ať ti tu někdo nenapíše, že nejsi tolerantní jako mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2667
20.8.23 16:49
@free333 píše:
Otázka je, co je normální.

Vždy byla skupina žen, která děti mít nemohla a prostě s tím nic neudělala.

A dohnali to jiní, ty počty dětí, v přírodě se na nějakou vyšší spravedlnost nikdy nehrálo… :nevim:

Ono je možná otázka, kdy celkově užívání hormonů vyvstane jako téma. Už teď se objevují studie, kolik hormonů a dalších látek zůstává ve vodách, protože tělo jich část vždy vyloučí, nejdou z vody odstranit a koloběhem se pěkně vracejí ostatním lidem do skleniček s pitím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
20.8.23 16:53

V poslední době se cítím jako de.il. Tedy se ženou vůbec necitim

• Citovat
  • Upravit
148
20.8.23 16:54
@ludmilaadamkova píše:
V poslední době se cítím jako de.il. Tedy se ženou vůbec necitim

Tak to jsi žena!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
20.8.23 16:58
@Livi92 píše:
Ono je možná otázka, kdy celkově užívání hormonů vyvstane jako téma. Už teď se objevují studie, kolik hormonů a dalších látek zůstává ve vodách, protože tělo jich část vždy vyloučí, nejdou z vody odstranit a koloběhem se pěkně vracejí ostatním lidem do skleniček s pitím.

Ale ono vůbec nejde jen o hormony. Jde o celkovou neselekci slabých kusů která je v přírodě přirozená. Lidi jsou v posledních 100 letech humánní a už to není styl nejsilnější se rozmnoží. Plus medicína umožnila přežít a rozmnožit se i lidem co by neměli šanci přežít atd.

Dále se mluví o mikeoplastech které se všude neustále kumulují.

To máš prostě všechno dohromady.

Plus se ještě mluví o rezistenci bakterií na antibiotika. Což pokud se v tomto opět neudělá nějaký větší průlom bude v budoucnu problém.

• Citovat
  • Upravit
5629
20.8.23 17:06
@free333 píše:
Otázka je, co je normální.

Vždy byla skupina žen, která děti mít nemohla a prostě s tím nic neudělala.

A dohnali to jiní, ty počty dětí, v přírodě se na nějakou vyšší spravedlnost nikdy nehrálo… :nevim:

No, v tom případě jich ty jiné ženy mají nenormální málo.

A normálně třeba spousta lidí zemřela na stavy, které se dnes dají řešit banální operaci, nebo léky.

Cílem reprodukční medicíny je dítě.
Cílem změny pohlaví je nefunkční pseudoorgan.

Ja jsem jako žena spokojená. Ale radši bych byla plodnej chlap než neplodna zenska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2667
20.8.23 17:10
@ludmilaadamkova píše:
Ale ono vůbec nejde jen o hormony. Jde o celkovou neselekci slabých kusů která je v přírodě přirozená. Lidi jsou v posledních 100 letech humánní a už to není styl nejsilnější se rozmnoží. Plus medicína umožnila přežít a rozmnožit se i lidem co by neměli šanci přežít atd.

Dále se mluví o mikeoplastech které se všude neustále kumulují.

To máš prostě všechno dohromady.

Plus se ještě mluví o rezistenci bakterií na antibiotika. Což pokud se v tomto opět neudělá nějaký větší průlom bude v budoucnu problém.

Ehm, pracuju v oboru, co se tomu věnuje, takže o mikroplastech a dalších mikropolutantech vím. Ale vzhledem k tomu, že reaguji na příspěvky o hormonech, tak mluvím o problematice rezistence hormonů a jejich metabolitech. Ale díky, že jsi mi to osvětlila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7690
20.8.23 17:11

Lidé s menstruací je divné, ale jinak proti nim nic nemám, radši ať podstoupí tranzici, mnozí by jinak spáchali sebevraždu, věřím, že to není žádný med žít v těle, které prostě neberu za své. Ale rozhodně až v dospělosti. Nikdy mě teda nenapadlo řešit, že jim na to přispíváme z pojištění, feťákům a alkoholikům taky a ti si to zvolili dobrovolně takhle žít. Těhotný chlap jako v tom článku je teda už mimo, ale jinak doufám, že se jim zruší ta kastrace, většina států už tuto podmínku nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
20.8.23 18:43
@Semtex píše:
Tak ale říká se třeba slepecká hůl a slepecký pes, a ne “nevidomecký” :lol: slovo slepec je celkem běžné a nepřijde mi hanlivé :think: slovo cikán - já teda bezne říkám, že jsem jednu dobu bydlela s cikánama v dome (v cikánské čtvrti), a nemyslím to nijak hanlivě. Kdybych cítila k Cikánům nějakou nenávist, tak bych se tam tehdy nestehovala, no ne? :lol:Nicméně beru, ze jsou to porad označení nějakých menšin a dost lidi je používá v dehonestujicim slova smyslu. Ale přece co je dehonestujiciho na slovu “žena”, že se v článku o menstruaci nesmělo použít?

to nevim, asi ze se neciti zenou, ale muzem (chtela bys ty, aby te oslovovali pane?). Kazdopadne jestli jim na tom zalezi, tak me to zase tak moc zily netrha, jen mi to trochu komplikuje plynulost komunikace. Takze o i to potrebuji jako invalida uvolnit misto v buse a ja se z toho nezblaznim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
20.8.23 18:47
@NickKV píše:
Menstruaci nemají lidi, jen ženy.

no tak to ke vubec myslenka dne
hodna osmnacteho stoleti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
20.8.23 18:48
@Livi92 píše:

to se vraci i diclofenac, za chvilku nikoho nebude nic bolet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
20.8.23 18:51
@hospodki píše:
To co byla rodina posledních několik století. Muž, žena a k tomu případně děti. Neříkám, ze se svět nesmí změnit, ale udivuje me jak se to všechno zmenilo za poslední 2 roky
A co se zmenilo v oblasti mediciny, vedy a techniky, nevratime se radej do devatenacteho stoleti? …
@hospodki píše:
To co byla rodina posledních několik století. Muž, žena a k tomu případně děti. Neříkám, ze se svět nesmí změnit, ale udivuje me jak se to všechno zmenilo za poslední 2 roky

a co teprv v oblasti mediciny, vědy a techniky. A kdyz lidem reknes, ze by se mohli uskromnit pro zachranu planety, tak reknouze by tonebylo dustojne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
20.8.23 18:52
@Pudloslava píše:
a co teprv v oblasti mediciny, vědy a techniky. A kdyz lidem reknes, ze by se mohli uskromnit pro zachranu planety, tak reknouze by tonebylo dustojne.

me to blbne na mobilu, nemohu to upravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5628
20.8.23 19:07

Zdravotnictví, školství, hospodářství, kam se podíváš, všechno v rozkladu. Inflace a dluhy jako bejk a poslanecká sněmovna řešila manželství homosexuálů. Stačí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová