Lidi s menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.8.23 17:06
@topazio píše:
Na začátku diskuze jsem o nich psala a už mi tu některé napsaly, že jsem nesnášenlivá. :zed:

No tak to já jsem pak asi taky. A je mi to fuk. Radši nesnášenlivá, než jedinec s chorou hlavou, který se neumí rozmyslet, jestli je žena nebo muž. I přes to, že je dnes možné, se na jakékoli pohlaví předělat! Ani tak neví, co je :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.8.23 17:13
@Barevné klubíčko píše:
No tak to já jsem pak asi taky. A je mi to fuk. Radši nesnášenlivá, než jedinec s chorou hlavou, který se neumí rozmyslet, jestli je žena nebo muž. I přes to, že je dnes možné, se na jakékoli pohlaví předělat! Ani tak neví, co je :roll:

Jedna mi tu i napsala, že mám štěkat, pokud si to dotyčný, který se cítí být psem vyžaduje. Jsem člověk a ne pes. Budu mluvit lidskou řečí, nebudu štěkat, jenom, protože má někdo chorý mozek. Už vůbec se takovým jedincům nebudu přizpůsobovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
22.8.23 17:17
@Lucie_Sx píše:
Me jenom fascinuje, jak lidi na tyhle silenosti nadavaji, ale pak u voleb jdou a sup, daji hlas tem, co tohle vse prosazuji, jen proto, aby nedejboze nebyli za dezolata :roll:.Tak lidi, kdyz vam to vadi - volte podle toho, jo.

Tak mě vadej, spíš jiný věci, tahle je marginální. Nicméně já dezoláti jsem a jsem na to hrda :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.23 17:31
@topazio píše:
Jedna mi tu i napsala, že mám štěkat, pokud si to dotyčný, který se cítí být psem vyžaduje. Jsem člověk a ne pes. Budu mluvit lidskou řečí, nebudu štěkat, jenom, protože má někdo chorý mozek. Už vůbec se takovým jedincům nebudu přizpůsobovat.

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
22.8.23 17:53
@topazio píše:
Jedna mi tu i napsala, že mám štěkat, pokud si to dotyčný, který se cítí být psem vyžaduje. Jsem člověk a ne pes. Budu mluvit lidskou řečí, nebudu štěkat, jenomo, protože má někdo chorý mozek. Už vůbec se takovým jedincům nebudu přizpůsobovat.

No pokud je dotyčný opravdu chorý a došlo by nějakým nedopatřením na setkání, pak bych raději uctivě zastekala, než aby mě přišel následně domu odkraglovat za to, že jsem nestekala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.8.23 19:16
@Semtex píše:
No pokud je dotyčný opravdu chorý a došlo by nějakým nedopatřením na setkání, pak bych raději uctivě zastekala, než aby mě přišel následně domu odkraglovat za to, že jsem nestekala :lol:

Snad by nás nezabili. I když všechno je možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
23.8.23 06:55
@Barevné klubíčko píše:
Jak to víš? Ty víš, kolik je mi let? :think:

homosexualita se resi od sedesatych let, je celkem slusna sance se trefit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
23.8.23 11:46
@Polední bouře píše:
No, pokud by to bylo přání konkrétního člověka, budu to respektovat. Ale nedovedu si představit, že bych tak preventivne mluvila o všech, abych se náhodou někoho nedotkla. To nám pocit, že by si spousta lidí myslela, že si z nich dělám srandu.

no obecne to snad nikdo nechce, to byse zas urazili muzi a zeny

a vsechno je to blbou ceskou gramatikou. kdyby byla kednodussi, pricesti minula jsou jedine ke zlosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
23.8.23 11:55
@topazio píše:

Tak to taky můžeme být ještě rádi, že nepracujeme v jedné nejmenované firmě. Tam už mají manuál, co říkat a jak se chovat v tomto ohledu. Např. existují zakázaná slova, formulace i otázky, je doporučeno, považ, i onikání, no a další lahůdky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
23.8.23 16:24
@Buba mara píše:
Tak to taky můžeme být ještě rádi, že nepracujeme v jedné nejmenované firmě. Tam už mají manuál, co říkat a jak se chovat v tomto ohledu. Např. existují zakázaná slova, formulace i otázky, je doporučeno, považ, i onikání, no a další lahůdky.

To je hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
24.8.23 08:38

Dneska už mi nepřijde normální vůbec nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
24.8.23 12:40

@free333 Mně to ohrožuje, protože se tím mění celá společnost. A pro transexuály to není zábava, opravdu se necítí dobře ve svém těle. Podle mě je to psychicky-sexuální problém. Nevím, jak to líp popsat. V mozku chybí nějaké hormony nebo centrum, které zajišťuje, že tělo a vědomí jsou v souladu a že člověk muž nemá problém být mužem. Při vzniku toho člověka se něco pokazilo, nevytvořilo. Je to jako když má člověk 4 prsty nebo slyší, jak mu pulzuje krev v žilách a zvuk při mrkání očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17208
25.8.23 12:44
@Dahlia0409 píše:
Pak nechápu, proč se nezeptají miminek, když vylezou, jako co se cítí. Proč mají hned modrou, nebo růžovou čepičku? To je přece špatně, hned dát skatuli, bez jejich názoru :nevim: :mrgreen:

U nás v porodnici co vidím různě na fotkách miminka, tak mívají většinou modrorůžovou proužkovanou;) jinak si myslím, že je to taky myšlené tak, aby se ti, co jsou třeba v nějaké fázi přechodu na jiné pohlaví, necítili, ó hrůzo, genderově diskriminovaný… :zed: Jojo, svět se v pr.del obrací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17208
25.8.23 12:46
@Buba mara píše:

Onikají i Židi… „Poslouchají, Kohn, vědí že…“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17208
25.8.23 13:41
@Semtex píše:
No pokud je dotyčný opravdu chorý a došlo by nějakým nedopatřením na setkání, pak bych raději uctivě zastekala, než aby mě přišel následně domu odkraglovat za to, že jsem nestekala :lol:

Tuhle jsem viděla vtípek jak liška povídá, mám novou identitu, cítím se teď být kuřetem, prosím pusťte mě do kurníku :mrgreen: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová