Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@topazio píše:
Na začátku diskuze jsem o nich psala a už mi tu některé napsaly, že jsem nesnášenlivá.
No tak to já jsem pak asi taky. A je mi to fuk. Radši nesnášenlivá, než jedinec s chorou hlavou, který se neumí rozmyslet, jestli je žena nebo muž. I přes to, že je dnes možné, se na jakékoli pohlaví předělat! Ani tak neví, co je ![]()
@Barevné klubíčko píše:
No tak to já jsem pak asi taky. A je mi to fuk. Radši nesnášenlivá, než jedinec s chorou hlavou, který se neumí rozmyslet, jestli je žena nebo muž. I přes to, že je dnes možné, se na jakékoli pohlaví předělat! Ani tak neví, co je
Jedna mi tu i napsala, že mám štěkat, pokud si to dotyčný, který se cítí být psem vyžaduje. Jsem člověk a ne pes. Budu mluvit lidskou řečí, nebudu štěkat, jenom, protože má někdo chorý mozek. Už vůbec se takovým jedincům nebudu přizpůsobovat.
@Lucie_Sx píše:
Me jenom fascinuje, jak lidi na tyhle silenosti nadavaji, ale pak u voleb jdou a sup, daji hlas tem, co tohle vse prosazuji, jen proto, aby nedejboze nebyli za dezolata.Tak lidi, kdyz vam to vadi - volte podle toho, jo.
Tak mě vadej, spíš jiný věci, tahle je marginální. Nicméně já dezoláti jsem a jsem na to hrda ![]()
@topazio píše:
Jedna mi tu i napsala, že mám štěkat, pokud si to dotyčný, který se cítí být psem vyžaduje. Jsem člověk a ne pes. Budu mluvit lidskou řečí, nebudu štěkat, jenom, protože má někdo chorý mozek. Už vůbec se takovým jedincům nebudu přizpůsobovat.
Přesně tak.
@topazio píše:
Jedna mi tu i napsala, že mám štěkat, pokud si to dotyčný, který se cítí být psem vyžaduje. Jsem člověk a ne pes. Budu mluvit lidskou řečí, nebudu štěkat, jenomo, protože má někdo chorý mozek. Už vůbec se takovým jedincům nebudu přizpůsobovat.
No pokud je dotyčný opravdu chorý a došlo by nějakým nedopatřením na setkání, pak bych raději uctivě zastekala, než aby mě přišel následně domu odkraglovat za to, že jsem nestekala ![]()
@Semtex píše:
No pokud je dotyčný opravdu chorý a došlo by nějakým nedopatřením na setkání, pak bych raději uctivě zastekala, než aby mě přišel následně domu odkraglovat za to, že jsem nestekala
Snad by nás nezabili. I když všechno je možné.
@Barevné klubíčko píše:
Jak to víš? Ty víš, kolik je mi let?
homosexualita se resi od sedesatych let, je celkem slusna sance se trefit.
@Polední bouře píše:
No, pokud by to bylo přání konkrétního člověka, budu to respektovat. Ale nedovedu si představit, že bych tak preventivne mluvila o všech, abych se náhodou někoho nedotkla. To nám pocit, že by si spousta lidí myslela, že si z nich dělám srandu.
no obecne to snad nikdo nechce, to byse zas urazili muzi a zeny
a vsechno je to blbou ceskou gramatikou. kdyby byla kednodussi, pricesti minula jsou jedine ke zlosti.
@topazio píše:
Tak to taky můžeme být ještě rádi, že nepracujeme v jedné nejmenované firmě. Tam už mají manuál, co říkat a jak se chovat v tomto ohledu. Např. existují zakázaná slova, formulace i otázky, je doporučeno, považ, i onikání, no a další lahůdky.
@Buba mara píše:
Tak to taky můžeme být ještě rádi, že nepracujeme v jedné nejmenované firmě. Tam už mají manuál, co říkat a jak se chovat v tomto ohledu. Např. existují zakázaná slova, formulace i otázky, je doporučeno, považ, i onikání, no a další lahůdky.
To je hnus.
@free333 Mně to ohrožuje, protože se tím mění celá společnost. A pro transexuály to není zábava, opravdu se necítí dobře ve svém těle. Podle mě je to psychicky-sexuální problém. Nevím, jak to líp popsat. V mozku chybí nějaké hormony nebo centrum, které zajišťuje, že tělo a vědomí jsou v souladu a že člověk muž nemá problém být mužem. Při vzniku toho člověka se něco pokazilo, nevytvořilo. Je to jako když má člověk 4 prsty nebo slyší, jak mu pulzuje krev v žilách a zvuk při mrkání očí.
@Dahlia0409 píše:
Pak nechápu, proč se nezeptají miminek, když vylezou, jako co se cítí. Proč mají hned modrou, nebo růžovou čepičku? To je přece špatně, hned dát skatuli, bez jejich názoru![]()
U nás v porodnici co vidím různě na fotkách miminka, tak mívají většinou modrorůžovou proužkovanou;) jinak si myslím, že je to taky myšlené tak, aby se ti, co jsou třeba v nějaké fázi přechodu na jiné pohlaví, necítili, ó hrůzo, genderově diskriminovaný…
Jojo, svět se v pr.del obrací…
@Buba mara píše:
Onikají i Židi… „Poslouchají, Kohn, vědí že…“ ![]()
@Semtex píše:
No pokud je dotyčný opravdu chorý a došlo by nějakým nedopatřením na setkání, pak bych raději uctivě zastekala, než aby mě přišel následně domu odkraglovat za to, že jsem nestekala
Tuhle jsem viděla vtípek jak liška povídá, mám novou identitu, cítím se teď být kuřetem, prosím pusťte mě do kurníku
![]()