Lidi s menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
21.8.23 17:34
@Pudloslava píše:
no vidis, ja kdybych vedela, ze ten clovek se trápí, kdyz se na nej mluvi a neni mu jine ulevy, nez na nej štěkat, tak klidne štěkat budu. Nebudu mu ublizovat, pokud mu to nijak nepomuze a nebude to nezbytne nutne z jinych duvodu.

Já jsem člověk, nejsem pes. Na nikoho štěkat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
21.8.23 17:35
@Polední bouře píše:
No já obvykle označuje lidi jménem, nebo třeba povoláním. Tvůj návrh zní sice gramaticky krásně, ale většinou se vyjadřuju o konkrétní osobě. A tohle by jaksi většinou nesplnilo účel, protože by nebylo jasné, o kom je řeč.

no treba „Alex varilo polivku“ mi taky neleze z huby, uznavam. Ale snad si zvyknu, kdyby bylo potreba, pokud bych alex/u/e znala a nechtela bych ji urazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
21.8.23 17:38
@HornyHippo píše:
Jo to je přesné,A co se týká těch veřejných záchodů. Ti kterých se to týká už stejně i nyní chodí na veřejné wc tam kam si myslí že patří. Jde jen o to že se u toho nemusí cítít nepatřičně.
Nebo ty na WC ostatním dámám kontroluješ přirození?

WC by se nemelo delit na muze a zeny, ale na pisoary a kabinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
21.8.23 17:39
@topazio píše:

no s tim psem to neni nejlepsi priklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
21.8.23 17:40
@Pudloslava píše:
WC by se nemelo delit na muze a zeny, ale na pisoary a kabinky.

doufám že to myslíte jako čistou ironii

:kytka:

já opravdu s chlapy na jedno wc ani v restauraci ani jinde chodit nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
21.8.23 17:42
@Pudloslava píše:
no treba „Alex varilo polivku“ mi taky neleze z huby, uznavam. Ale snad si zvyknu, kdyby bylo potreba, pokud bych alex/u/e znala a nechtela bych ji urazit

ode mě se naopak Alex toho "ono " nedočká nikdy

jsou nějaké hranice :kytka:

a jestli by jí to jeho / jí uráželo, může chodit jinam a setkávat se s někým jiným, ale nemůže nutit mě, abych dělala něco co dělat nebudu

moje svoboda…končí…u hranic toho druhého

jednoznačně

takže nikdy nikomu „oni“ ani „ono“ říkat nebudu a nedonutí mě k tomu

oni je více lidí

a ono je oslovovat člověka nedůstojné a bylo mi to trapné, takže ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
21.8.23 17:44
@Borrealis píše:
doufám že to myslíte jako čistou ironii
:kytka:
já opravdu s chlapy na jedno wc ani v restauraci ani jinde chodit nechci

na mnoha mistech jsou wc spolecna, treba v praci mame jedno zamestnanecke wc pro vsechna pohlavi.
samozrejme by bylo dobre, kdyby kabinky nemely mezi sebou jen papundeklove prepazky s dirou nahore dole. a vic mista, treba na prevliknuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
21.8.23 17:45
@topazio píše:

je to o těch hranicích a o tom trvat si, že i já mám hranice nějaké, svoje

dnes je krásné výročí, 55 let… :think:…od rána o něm přemejšlím

rusák neakceptuje hranice naše, neakceptoval a ani nadále nebude
je třeba s tím počítat a vědět o tom

a nebát se si ty hranice hájit, vždy a pořád dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
21.8.23 17:47
@Borrealis píše:
ode mě se naopak Alex toho "ono " nedočká nikdy

a jestli by jí to jeho / jí uráželo, může chodit jinam a setkávat se s někým jiným, ale nemůže nutit mě, abych dělala něco co dělat nebudu

jednoznačně

oni je více lidí

a ono je oslovovat člověka nedůstojné a bylo mi to trapné, takže ne

no jako jo, nekdo muze rikat, ze ho nikdo nedonuti pouzivat slovo nevidomy, kdyz byl odjakziva slepy, nebo rom, kdyz je to cikan, nebo retardovany, kdyz byl vzdycky imbecil… nebo se chovat zdvorile, kdyz mam chut chovat se jako hulvat…takovi lide delaji vizitku sami sobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
21.8.23 17:49
@Borrealis píše:

oni je více lidí

Divila by ses ale pokud je ve skupině více lidí co uznávají zvolený rod osoby, tak trapně se pak cítí ti co to nedělají.
A je to sice škoda, ale většinou je to právě ten pocit trapnosti, který je donutí začít fungovat jako ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.23 20:23
@Pudloslava píše:
myslim, ze o i budou tolerantni k temhle zalezitostem, ale budou moci vyzkocit z kuze z neceho, co se vynori pozdeji.treba jako @Barevné klubíčko nevadi ji homosexualove, protoze ti se resili, kdyz byla mala

Jak to víš? Ty víš, kolik je mi let? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8048
21.8.23 20:30
@free333 píše: Čím Tě ohrožuje někdo, kdo si o sobě myslí, že je Delfínek?Mě nijak, můj život se nijak nemění, přijde mi to neškodná zábava, nevidím v tom problém… :nevim:

Však ať si je delfínek, pokud tím ovlivňuje sebe a neprosazuje si, že její delfínkování musí ovlivňovat i naše životy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.23 20:33
@Borrealis píše:
ode mě se naopak Alex toho "ono " nedočká nikdy

jednoznačně

oni je více lidí

Naprosto souhlasím. Ještě bych doplnila, že žádné TO neexistuje. Je buď žena (ona) a nebo muž (on).

Ok ať se třeba přeoperují. Ale se vším všudy, ne, že si chlap nechá udělat dudy pětky, dá si paruku, hraje si na ženskou, ale dole si nechá bimbasa a „oslovujte mě TO, protože já nevím, co jsem“ 8o se prostě rozhodni, co teda jsi… žádné TO není. Samozřejmě platí i naopak. Například u toho jakože chlapa, co si nechal vaginu, aby mohl rodit děti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8048
21.8.23 20:33
@HornyHippo píše:
Divila by ses ale pokud je ve skupině více lidí co uznávají zvolený rod osoby, tak trapně se pak cítí ti co to nedělají.
A je to sice škoda, ale většinou je to právě ten pocit trapnosti, který je donutí začít fungovat jako ostatní.

To bychom se mohli dostat k tomu, že někdo příjde s tím, že při hovoru s ním musím na konci každé věty zakokrhat. Ať si každý dělá co chce, ale nenutí mě se mu přizpůsobovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.23 20:36
@rmot píše:
Však ať si je delfínek, pokud tím ovlivňuje sebe a neprosazuje si, že její delfínkování musí ovlivňovat i naše životy.

No ale to je právě to, že se to začíná vymykat kontrole a tihle nemocní lidé (a sorry, ale jsou nemocní) už zasahuji do životů nám všem. Společnými WC počínaje a skončí to tím, že „delfínci“ budou požadovat mít na svém pracovním místě bazének, jinak by přece na souši umřeli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová