Líný partner

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50130
20.7.11 10:42
KPKristy píše:
MUFICE píše:Nejlepší je ho zaměstnat, aby zbytečně nelelkoval.

Přesně tak! Naše dítě si tatínka zaměstnává samo, já se ani nemusím moc snažit. Jen co přijde z práce, Ondra se na něj pověsí a visí, než jde spát. To, že mi doma nepomůže neřeším, hlavně, že si hraje s dítkem a já si práci udělám sama, v klidu a pořádně :palec:

MUFICE, můj je též zvyklý z domova, ale jinak, než tvůj - jsou čtyři bráchové a mamka jim dopřávala (a dopřává, dva jsou ještě doma) 100% komfort a péči. Naučili se sice samostatnosti a pomáhat umí, ale nikdy to nepotřebovali, tak nepraktikují!

Tak u nich to bylo - 2 synové + 2 dcery. Holky musely makat a synáčkové se váleli a hráli na PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50130
20.7.11 10:44

Jo, když jsem ještě nebyla na mateřský, tak jsme si úklid dělili 50/50 a u nádobí jsme se střídali :palec: Ted makám hlavně já, pt on chodí z práce až po 19h, o víkendu mi pomáhá i s úklidem. Kluka mu vždycky hned nacpu, co přijde z práce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50130
20.7.11 10:46

Jinak nemá rád spíš ty jednodenní výlety, kde se něco dělá aktivně. Koupaliště má zrovna rád, pt tam 1× za den vleze a pak se válí na dece a čte si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
20.7.11 10:48

Promiň, ale to je fakt vtipný :mrgreen: . Kdybys to dala na mmb do vtípků, uspěješ… Ale to asi slyšet nechceš, že… Ale máš talent psát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.7.11 11:04

Jednodenní výlety jsou u nás předmětem věčných dohadů a ty vícedenní radši nenavrhuju… :roll:

Ale před chvílí mi poslal mail s programem jakýchsi slavností koncem července, a že bysme mohli jet 8-o . Že by ta včerejší hádka k něčemu byla?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
20.7.11 11:06
KPKristy píše:
Jednodenní výlety jsou u nás předmětem věčných dohadů a ty vícedenní radši nenavrhuju… :roll:Ale před chvílí mi poslal mail s programem jakýchsi slavností koncem července, a že bysme mohli jet 8-o . Že by ta včerejší hádka k něčemu byla?? :think:

Tomu se říká planá naděje… :mrgreen:
U nás by to dopadlo následovně: Jeď s holkama sama, já až pojedu z ryb tak začnu balit dřív a přijedu za vámi…V překladu: Vymyslel jsem to, tím to pro mně končí… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.7.11 11:26
peggy.sl píše:
KPKristy píše:
Jednodenní výlety jsou u nás předmětem věčných dohadů a ty vícedenní radši nenavrhuju… :roll:Ale před chvílí mi poslal mail s programem jakýchsi slavností koncem července, a že bysme mohli jet 8-o . Že by ta včerejší hádka k něčemu byla?? :think:

Tomu se říká planá naděje… :mrgreen:

Nech mě sníííít! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
20.7.11 11:50

Ahoj zakladatelko,
chlap akční nebyl nikdy, tak teď už ho asi nepředěláš, na to je trochu pozdě. Co takhle prostě nějaký kompromis? Předpokládám, že víkendy trávíte spolu a v týdnu se moc nevídáte. Takže dopoledne si buď aktivní s dítkem bez muže a odpoledne budete mít společné. A když nebude chtít společné odpo, tak mu nech dítě a zmizni.
Abych řekla pravdu, tak tvoje představa stráveného dne je i pro mě děsivá a to jsem přiměřeně aktivní. Znělo to jako citace z románu o dokonalé rodině.
Zkuste se s mužem v klidu domluvit, co a jak. Navrhni mu nějaký kompromis a uvidíš, třeba to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
20.7.11 11:53
kubikova píše:

Teda přípravy probíhají jako u nás. Já komplet nabalím. Já a batole stojíme za dveřma, chlap si ještě balí „kabelku“ - kontroluje jestli má klíče, cigarety, telefon apod. No začínáme se prudit. Na výletě si užijem. Příjdem večer - on si lehne, já vybaluju, koupu, chystám večeři.

Tohle presne mam doma taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
20.7.11 11:57
kacerval píše:
kubikova píše:

Teda přípravy probíhají jako u nás. Já komplet nabalím. Já a batole stojíme za dveřma, chlap si ještě balí „kabelku“ - kontroluje jestli má klíče, cigarety, telefon apod. No začínáme se prudit. Na výletě si užijem. Příjdem večer - on si lehne, já vybaluju, koupu, chystám večeři.

Jo a takhle jezdíme na výlety i my. Já ve dveřích s dvěma dětmi a mega taškou a on pobíhá ve slipech zmateně po bytě, popř. si přerovnává peněženku nebo stříhá nechty. TO jsou chvíle, kdy mám chuť se na celý výlet vy.rat. A návraty jsou úplně ve stejném duchu. Myslím, že to je tak všude. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.7.11 12:01
Laaja píše:
kacerval píše:
kubikova píše:

Jo a takhle jezdíme na výlety i my. Já ve dveřích s dvěma dětmi a mega taškou a on pobíhá ve slipech zmateně po bytě, popř. si přerovnává peněženku nebo stříhá nechty. TO jsou chvíle, kdy mám chuť se na celý výlet vy.rat. A návraty jsou úplně ve stejném duchu. Myslím, že to je tak všude. :roll:

Stejné u nás!!!
My už stepujeme a drahý si čistí zuby a dobíjí baterky do foťáku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50130
20.7.11 12:05
makina píše:
Promiň, ale to je fakt vtipný :mrgreen: . Kdybys to dala na mmb do vtípků, uspěješ… Ale to asi slyšet nechceš, že… Ale máš talent psát!

Díky :-) ale bohužel je to realita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.7.11 12:13

Hele, možná mám blbej dotaz, ale opravdu nechci rýpat, jen mne to zajímá. To byli ti chlapi tak líní vždycky, nebo zlenivěli tak nějak časem? A jestli je to od začátku, proč jste s nimi zůstaly?
Pro mne jsou společné zájmy a podobný vkus asi to nejdůležitější ve vztahu, tak by mě zajímalo, co maj společného jiní lidé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50130
20.7.11 12:14
Laaja píše:
kacerval píše:
kubikova píše:

Jo a takhle jezdíme na výlety i my. Já ve dveřích s dvěma dětmi a mega taškou a on pobíhá ve slipech zmateně po bytě, popř. si přerovnává peněženku nebo stříhá nechty. TO jsou chvíle, kdy mám chuť se na celý výlet vy.rat. A návraty jsou úplně ve stejném duchu. Myslím, že to je tak všude. :roll:

Tak u nás taky. Když jsme jeli na týdenní výlet na Moravu, tak já a kluk jsme měli v 10h sbaleno a on ještě ve 12 pobíhal po baráku a hledal trička :cert: V tomhle je horší než ženská :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
20.7.11 12:18
Gina108 píše:
Hele, možná mám blbej dotaz, ale opravdu nechci rýpat, jen mne to zajímá. To byli ti chlapi tak líní vždycky, nebo zlenivěli tak nějak časem? A jestli je to od začátku, proč jste s nimi zůstaly?
Pro mne jsou společné zájmy a podobný vkus asi to nejdůležitější ve vztahu, tak by mě zajímalo, co maj společného jiní lidé.

Vidím to taky tak. A myslím, že to mají ti „lenivci“ v sobě dané, že časem ani ne.

Nějak si nedovedu představit mít doma obdobu manžela, jak to tady holky popisují.
To můj je aktivní někdy až moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria