Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
byron ano, jemu to vyhovuje, kdyz se s prckem zaridime sami. to je pak milej a i pro nas treba neco maleho dobrovolne udela, s necim pomuze - ale je to desne malo v pomeru s tim, co je kolem maleho treba delat, plus mi tenhle zpusob „rodinneho“ zivota moc nevyhovuje ![]()
byron píše:
Tak já nevím, ale s takhle líným chlapem se žít nedá, podle mě. To jsou ty typy, co nebaví nic a fakt by se jen váleli u TV nebo u PC.
A zezačátku se ani tak jevit nemuseli, ale když přišlo dítě, zjistili, že je to moc pořád, která nikdy nekončí.....Tak prostě ty chlapi to přesunou všechno na manželku, nebo to alespon zkusí a manipulují s ní tak, aby ona získala pocit, že opravdu všechno musí a on, když chodí do práce, tak už pak nic nemusí…
Jenže ono to tak ve skutečnosti samozřejmě není a já žasnu, co všechno si ženský nechaj líbit a jak jsou ty chlapi neschopní a rozmazlení a ješitní…
To, co jsi zakladatelko popsala, je fakt hrouný a není to tvoje vina. Tvůj manžílek at byl jakýkoliv, je dospělý a mohl pochopit, že musí přiložit ruku k dílu! MNě s enelíbí, jak se z chlapů dělá nějakej jinej druh, a jak s nima jednat atd. Nemají jen práva, ale i povinnosti!
Být Tebou, tak si porstě dělám program sama, sbal dítě a dělejte výlety sami…Je to sice smutný, ale uvidíš, co ten tvůj na to bude říkat.....Obávám se, že bude spokojenej se doma válet a ničeho se od něj nedočkáš. Pak Tě bude akorát štvát tou svou leností a neschopností…
Se vsadím že na sex není línej nikdy co? A nažrat se…?
Tak ideál chlapa snad ani neexistuje…? Něčí chlap je peciál, jiný zase chodí po hospodách, podvádí manželku, je nespolehlivý, nechodí do práce nebo když chodí, tak jí zase nedává žádné peníze atd… To si člověk moc nevybere.
Můj chlap je sice lenivej, ale když ho zapřáhnu, tak maká. O kluka se stará sám, občas s ním jde i na procházku
Je spolehlivej, chodí do práce, peníze máme společný
A když bojkotuje nějaký výlet, tak jedu třeba s kamarádkama nebo jeho sestrama a jejich dětma. Furt mi tvrdí, že koukání na DVD a hraní her je jeho koníček + hraní fotbalu venku. Já chodím zase 2-3× cvičit. Mně zase nevadí, že má každý jiný koníček, přece nemůžeme spolu trávit veškerý volný čas. Vadí mi spíš ty jednodenní výlety a že ho musím nutit k práci. Většina chlapů totiž potřebuje vedení. Když jsem mu posledně vynadala, že něco neuklidil, tak řekl, že jsem mu to měla říct, že ho to samotného nenapadlo ![]()
Tak si zřejmě u nás v kalírně otevřu „polepšovnu pro líné chlapy“…
Jak tak projíždím diskuse, tak by to byl zlatý důl… ![]()
Mufice, trochu poopravím. Většina chlapů vedení má, tudíž ho už další nepotřebuje. Ale má ho dlouhý… ![]()
Jura007 píše:
Tak si zřejmě u nás v kalírně otevřu „polepšovnu pro líné chlapy“…Jak tak projíždím diskuse, tak by to byl zlatý důl…
Mno, kdybys hned neprozradil, o jakou kalírnu jde, tak se ti tam ty chlapi začnou hlásit podle názvu sami ![]()
tak mufice ty tady zrovna nemas moc co delat, ja nejakou extra zavadu na tom tvem nevidim
o kluka se stara jen co prijde z prace - super, chodi s nim i na prochazky, kdyz mu reknes, vzdycky pomuze, a navic na vicedennich vyletech liny neni… tomu bych ty jednodenni vylety i odpustila, aneb dokazu pochopit, ze ne vsechny lidi bavi vsechno…
prijde mi to celkem rozdil oproti tomu memu…
To je fakt, jsou i horší chlapi, než lenoši. Můj je sice akční a pracovitý, zato je prase, kdybych měsíc neuklidila, ani si nevšimne. A z jednoho dětského pokoje, který zatím není potřeba, si udělal dílnu - tam je booordel, ale ani mě nehne, abych mu tam uklízela.
Spíš je otázka, co je ženská schopná tolerovat. Některé bohužel snášejí i ty alkoholiky a násilníky
.
Gina108 píše:
To je fakt, jsou i horší chlapi, než lenoši. Můj je sice akční a pracovitý, zato je prase, kdybych měsíc neuklidila, ani si nevšimne. A z jednoho dětského pokoje, který zatím není potřeba, si udělal dílnu - tam je booordel, ale ani mě nehne, abych mu tam uklízela.Spíš je otázka, co je ženská schopná tolerovat. Některé bohužel snášejí i ty alkoholiky a násilníky
.
Souhlasím!
Radši budu mít doma lenocha, co mě má rád, než akčňáka, který mě tluče…
Anonymní píše:
tak mufice ty tady zrovna nemas moc co delat, ja nejakou extra zavadu na tom tvem nevidimo kluka se stara jen co prijde z prace - super, chodi s nim i na prochazky, kdyz mu reknes, vzdycky pomuze, a navic na vicedennich vyletech liny neni… tomu bych ty jednodenni vylety i odpustila, aneb dokazu pochopit, ze ne vsechny lidi bavi vsechno…
prijde mi to celkem rozdil oproti tomu memu…
Tak vadí mi, že ho musím do všeho nutit, občas si přijdu spíš jak jeho máma
Jinak, jak jsem psala, každý chlap snad má nějakou „vadu“, tak bych to zase neviděla tak černě. Ty výlety mě štvou, ale překousnu to. Jo, s klukem byl venku max. 5× za 17 měsíců, tak to taky není žádná sláva
Ale co, může být i hůř.
Jura007 píše:
Mufice, trochu poopravím. Většina chlapů vedení má, tudíž ho už další nepotřebuje. Ale má ho dlouhý…
to je fakt!!! ![]()
Tak porovnávat manžela s někým kdo chlastá, kurví se a bije ženskou mi už ani nepřipadá normální…To jako můžeš být ráda, že Tě nemlátí, nechlastá, nepodvádí? To snad ne…
byron píše:
Tak porovnávat manžela s někým kdo chlastá, kurví se a bije ženskou mi už ani nepřipadá normální…To jako můžeš být ráda, že Tě nemlátí, nechlastá, nepodvádí? To snad ne…
Teda já to pochopila tak, že každá máme doma nějakého chlapa a každá je ochotná snešet něco jiného. Já mám taky tak trochu lenocha a zkousnu to, i když mi to občas hooodně vadí. ALe radši lenocha, co sedí se mnou doma než akčního typa, co pořád někde lítá s kamarády a vysedává po hospodách. To byl můj bývalý a nemohla jsem to vystát. Pořád jen kámoši a hospoda a domů se přišel akorát nažrat a vyspat a s prominutím vy.rat.
Laaja píše:byron píše:Teda já to pochopila tak, že každá máme doma nějakého chlapa a každá je ochotná snešet něco jiného. Já mám taky tak trochu lenocha a zkousnu to, i když mi to občas hooodně vadí. ALe radši lenocha, co sedí se mnou doma než akčního typa, co pořád někde lítá s kamarády a vysedává po hospodách. To byl můj bývalý a nemohla jsem to vystát. Pořád jen kámoši a hospoda a domů se přišel akorát nažrat a vyspat a s prominutím vy.rat.
Tak jasně, ale to nebyl akční pro rodinu.....Já jsem měla lenocha, navíc zlého, co ho právě taky obtěžovalo hnout por rodinu prstem, proto mě to tak rozčiluje
byron píše:Laaja píše:Tak jasně, ale to nebyl akční pro rodinu.....Já jsem měla lenocha, navíc zlého, co ho právě taky obtěžovalo hnout por rodinu prstem, proto mě to tak rozčilujebyron píše:Teda já to pochopila tak, že každá máme doma nějakého chlapa a každá je ochotná snešet něco jiného. Já mám taky tak trochu lenocha a zkousnu to, i když mi to občas hooodně vadí. ALe radši lenocha, co sedí se mnou doma než akčního typa, co pořád někde lítá s kamarády a vysedává po hospodách. To byl můj bývalý a nemohla jsem to vystát. Pořád jen kámoši a hospoda a domů se přišel akorát nažrat a vyspat a s prominutím vy.rat.
Jo, no to je taky kombinace na nakopání do řiti.
Ten můj je lenoch, ale tak v normálu. Na výlet ho musím vykopat, ale pak si to užívá. Nakoupí, někdy vaří a hlídá děti. A do hospody jde jen jednou za 14 dní, někdy častěji a někdy vůbec.
Tak já nevím, ale s takhle líným chlapem se žít nedá, podle mě. To jsou ty typy, co nebaví nic a fakt by se jen váleli u TV nebo u PC.
A zezačátku se ani tak jevit nemuseli, ale když přišlo dítě, zjistili, že je to moc pořád, která nikdy nekončí.....
Tak prostě ty chlapi to přesunou všechno na manželku, nebo to alespon zkusí a manipulují s ní tak, aby ona získala pocit, že opravdu všechno musí a on, když chodí do práce, tak už pak nic nemusí…
Jenže ono to tak ve skutečnosti samozřejmě není a já žasnu, co všechno si ženský nechaj líbit a jak jsou ty chlapi neschopní a rozmazlení a ješitní…
To, co jsi zakladatelko popsala, je fakt hrouný a není to tvoje vina. Tvůj manžílek at byl jakýkoliv, je dospělý a mohl pochopit, že musí přiložit ruku k dílu! MNě s enelíbí, jak se z chlapů dělá nějakej jinej druh, a jak s nima jednat atd. Nemají jen práva, ale i povinnosti!
Být Tebou, tak si porstě dělám program sama, sbal dítě a dělejte výlety sami…Je to sice smutný, ale uvidíš, co ten tvůj na to bude říkat.....Obávám se, že bude spokojenej se doma válet a ničeho se od něj nedočkáš. Pak Tě bude akorát štvát tou svou leností a neschopností…
Se vsadím že na sex není línej nikdy co? A nažrat se…?