Líný partner

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1104
30.4.15 14:29

@Bethuska No párkrát jsem už po něm vyjela jak může chtít dítě když se nedokáže dokopat jít ani na společnou prochajdu se psama.. On řekl že dítě je snad něco jiného.. řekla jsem mu že za Boha nechci dítě který bude celý dny a noci čumět do té kraviny.. že chci aby mělo super dětství plný zážitků jako já.. a on že chce taky aby si užívalo dětství v přírodě atd..

Když ho dokopu někam na výlet, třeba do Tater nebo tak tak je rád a užijeme si to.. Jen ho donutit vstát obléct se.. všechno strašně trvá… všechno má svůj čas.. buď si musím asi zvyknout nebo žít svoje.. ale to není dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
30.4.15 14:31

@Bethuska díky;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
30.4.15 14:31
@pohledzdruhestrany píše:
a co by jako měl dělat, ulovil mamuta (byl vpráci) a teď hledí do ohně (paří), nechápu co řešíš za pseudoproblém, neuč se nenudit sama se sebou jako on

Já nevím, ale aby mladýho zdravýho chlapa nebavilo nic jiného než sedět u počítače, to mi nepřipadá jako pseudoproblém, ale jako vážná handicap pro partnerské soužití, zvláště, když partnerka je činorodá. :think:

• Citovat
  • Upravit
1104
30.4.15 14:32

@ @pohledzdruhestrany já tu nebrečím.. Nebuzeruju ho, ani do ničeho nenutím. Vztah máme hezký, jen málo času strávenýho společně a ne jen vedle sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
30.4.15 14:33

@káťa děkuji moc:-) bála jsem se už že je problém fakt ve mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
30.4.15 14:40

Bylo teď dost chaotický období, to chápu.. stěhování, zařizování.. málo spánku..v práci hodně práce.. ale já v tom jdu úplně stejně jako on.. Mám stejnou práci, navíc já balila, vybalovala a gruntovala celý barák.. taky jsem unavená, ale co jinýho víc nakopne než společně strávený čas s člověkem kterýho miluju někde v přírodě spolu s čtyřnohýma miláčkama?
k jeho babičce na návštěvu jedu vždycky, on za moji jednou za půl roku nejede.. že toho mám moc..
Teď mám zas vztek sama na sebe :cert: omlouvám se všem, ale asi to ze mě musí ven aspoň takhle.. Jinak jsem zralá na hádku a to fakt nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.4.15 14:45
@Bethuska píše:
mám dojem, že didi28 tu píše spíš o nulovém trávení volného času společně, ne o povinnostech…

a já mám dojem, že jí bijou biologické hodiny na celé kolo a potřebuje si sama říct, že s tímhle to má cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.4.15 14:47
@káťa píše:
Já nevím, ale aby mladýho zdravýho chlapa nebavilo nic jiného než sedět u počítače, to mi nepřipadá jako pseudoproblém, ale jako vážná handicap pro partnerské soužití, zvláště, když partnerka je činorodá. :think:

tak on je třeba taky činorodej, jen místo venčení psů a koupáku preferuje vytváření strategií a virtuálních světů, kdo zhodnotí, co je hodnotnější? tak ať s ním paří společně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
30.4.15 14:52

@pohledzdruhestrany koupáky nesnáším sorry. Jednou ty psy máme a venčit se musí. Nepořizovali jsme si je proto aby seděli na zahradě.
Hodiny mi nebijou.. On nevytváří žádný virtuální svět.. jen brouzdá.
Možná máš pravdu po delší době kdy tohle trvá jestli to má cenu a jestli bych nechtěla třeba lepší aktivnější život, ale taky mé druhé já říká že lepšího kamaráda nikdy nenajdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.4.15 14:56
@didi28 píše:
@pohledzdruhestrany koupáky nesnáším sorry. Jednou ty psy máme a venčit se musí. Nepořizovali jsme si je proto aby seděli na zahradě.
Hodiny mi nebijou.. On nevytváří žádný virtuální svět.. jen brouzdá.
Možná máš pravdu po delší době kdy tohle trvá jestli to má cenu a jestli bych nechtěla třeba lepší aktivnější život, ale taky mé druhé já říká že lepšího kamaráda nikdy nenajdu

nikdy nic není ideální…P. S. a ti psi, kdo přišel s tím nápadem, ty nebo on? a jestli ty, jak (ne)nadšeně souhlasil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.4.15 14:57
@didi28 píše:
@pohledzdruhestrany no jo ale pokud má být mimčo tak bychom měli trochu fungovat jako rodina přece..? Svobody a volného času mu dávám hafo. Ale ráda bych s ním trávila taky nějákej čas.. Sama se zabavím ale to mě tak úplně asi neuspokojuje.

a tohle není znak bijících hodin? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
30.4.15 14:59

@didi28 já tě chápu, taky bych nezahazovala vztah, na kterém mi záleží, a problém v něm je řešitelný nějakým rozumným kompromisem… a to mi biologické hodiny fakt netikají :mrgreen:
já jiné řešení, než mluvit, mluvit, v klidu vysvětlovat (žádné hádky a trucy!) neznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
30.4.15 15:01

@pohledzdruhestrany jednoho jsem už měla.. on chtěl druhýho:-) jsem ráda za to co mám.. fakt jen mě to trochu znervózňuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
30.4.15 15:02

@Bethuska zkusím. Půjdu si zacvičit, pořádně se unavit abych byla uklidněná a bez energie a zkusím to s ním probrat:-) drž palce. Fakt bych o něj nechtěla přijít a děkuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
30.4.15 15:13

@didi28 není zač, držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie