Líný partner

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
148316
30.4.15 15:22

@didi28 asi neporadim, jen ze jestli je takovej a makovej :think: asi ho nezmenis.Mam doma fain chlapaa ktery se v zivote se mnou osvedcil vmnoha smerech. V tezkych zivotnich situacich me podrzel a drzi uz pres 20 let. Ale-taky jsem se musela naucit ze na romanticke prochazky a jine kratochvile ho neuzije. Presto o nej stojim a tak na prochauky chodim s detmi, do divadla s kamaradkou…atd. A chlap je doma na gauci, teda pokud nenii v praci nebo na montazi. I tak se to da, protoze vim ze kdyz se neco stane zavazneho tak ho na tom gauci najdu a on bude prvni ktery mi bude oporou.Tak asi tak :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
30.4.15 15:26

@Anna766 No ale tak to dost vidím jako u sebe:-) zas nechci dělat zle, vždycky může být hůř.. Když je mi ouvej tak mi taky pomůže.. a podpoří.. Je fakt že člověk musí od pár věcí ustoupit.. když se budu věnovat dětem tak mi to asi možná ani nepřijde.. Teď je volno, já mám v hlavě tisíc nápadů co by se mohlo.. ale on nechce no:-) Nechám to osudu ať se stane co se stát má :-)

Příspěvek upraven 04.05.15 v 15:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
30.4.15 16:47

Ono je to takové to stokrát nic umořilo osla. Ono je fajn, že je hodný, že nepije, neběhá za holkama. Ale dokážu si představit, jak úplně normálního zdravýho člověka otráví, když den po dni, týden po týdnu, kouká na partnera, kterak přide z práce, sedne a čumí do bedny…
To pak člověka ani „neuspokojí“ to, že si pořád dokola opakuje, že je hodný a nechlastá.
Navíc když ví, že nemá žádnou extra náročnou práci.

Takhle - jeho nezměníš. Teď jde jen o to, jestli se to dokážeš do budoucna naučit tolerovat (připomínáním si těch dobrých vlastností) či nikoliv a časem se ti zprotiví. To ukáže ale až čas. :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
34322
30.4.15 22:08

Až bude dítě, tak nastane hafo situací, kdy budeš něco potřebovat - podržet brečícího prcka, než se najíš apod., postarat se o prtě, když budeš nemocná, uklidit když budou miminu růst zuby a ty se od něj neutrhneš… spousta. A je docela možné, že chlap to vyhodnotí jako neakutní věc, když ho poprosíš o pomoc, tak nevyhoví nebo s kecama a bude tě ještě osočovat, že se mu snažíš velet a ovládat ho. Vlastní zkušenost :-(.
A ono např. krmit starší dítě, do toho mít na klíně mimino, sledovat hrnec na plotně a zakopávat o hračky - a chlap u toho všeho sedí v klídku na gauči a čumí do mobilu, tak takhle to klidně může vypadat.
Nebo - je hezky, dítě ještě nebylo venku, ale on nikam jít nechce a radši mu pustí televizi - další reálná věc.
Na to, co říká, nehleď - ale na to, co dělá. Jestli nadšeně mluví o výletu do Tater a jak je venku hezky, ale pak nikam nejde, tak je hlavní to, že nikam nejde.
Já vím, že člověk to má takový, jaký si to udělá - ale ty evidentně děláš všechno sama a on se ani nehne (to vybalování, úklid atd. cos popisovala). Jestli ho chceš vyzkoušet, zkus požádat o pomoc už teď, ať má taky nějaké „povinnosti“. Jestli se bude cukat, víš na čem jsi a sama si rozmysli, jestli to fakt chceš takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
1.5.15 18:23

Když mu řeknu ze je potřeba něco udělat tak se někdy stane ze jde a uděla to hned..jindy zas zůstane sedět a udela to až po době a někdy zas sedí a dela ze neslyší 8o..kdyz jsem nemocná tak mi udělá čaj a i došel s pesanama když jsme ještě bydleli na bytě. Má prostě vždycky takový zhnily období no..Jak mi psal tady jeden chlapík: jestli jsem si ho nezkazila sama ze se staram o nás oba až moc..ať ho necham ať se o sebe stara sam..tak jsem to od včera trochu pozměnila a hle už funguje a beha kolem jedné věci která na stole leží 14 dni :potlesk: :palec: je to maličkost ale jsem za ni fakt rada..a já si přitom koukám na pohádku odepisuju sem do diskuze :lol: až se trochu stydim :think: musim si napsat pro a proti..hold na procházky a jiné činnosti s detma venku budu spis sama., hned od začátku si ale budu muset vydupat jeden den jen pro sebe a on ať se stara od rána do rána včetně nočního stávani k urvanemu mimi. Spis to zkusit nadhodit dokud nejsem v tom, to na reakci poznam jaký na to má nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tom-cat
1.5.15 18:28
@didi28 píše:
Když mu řeknu ze je potřeba něco udělat tak se někdy stane ze jde a uděla to hned..jindy zas zůstane sedět a udela to až po době a někdy zas sedí a dela ze neslyší 8o..kdyz jsem nemocná tak mi udělá čaj a i došel s pesanama když jsme ještě bydleli na bytě. Má prostě vždycky takový zhnily období no..Jak mi psal tady jeden chlapík: jestli jsem si ho nezkazila sama ze se staram o nás oba až moc..ať ho necham ať se o sebe stara sam..tak jsem to od včera trochu pozměnila a hle už funguje a beha kolem jedné věci která na stole leží 14 dni :potlesk: :palec: je to maličkost ale jsem za ni fakt rada..a já si přitom koukám na pohádku odepisuju sem do diskuze :lol: až se trochu stydim :think: musim si napsat pro a proti..hold na procházky a jiné činnosti s detma venku budu spis sama., hned od začátku si ale budu muset vydupat jeden den jen pro sebe a on ať se stara od rána do rána včetně nočního stávani k urvanemu mimi. Spis to zkusit nadhodit dokud nejsem v tom, to na reakci poznam jaký na to má nazor

Ahoj :)
můžu vědět jakej chlapík? :D

• Citovat
  • Upravit
1104
1.5.15 18:28

@Tom087 takovej jeden hodnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tom-cat
1.5.15 18:33
@didi28 píše:
@Tom087 takovej jeden hodnej
:kytka:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.15 21:50

Ahoj, necetla jsem predchozi prispevky ale jdu se sem vypovidat, muzovi je 27let a je silene liny. Mame rocni dite dum a velkou zahradu. Starat se o dite i dum ho strasne obtezuje. Porad lezi na gauci hraje hry na mobilu a na notasu, bavi ho sledovat sport, chodit se divat na fotbaly a chodit s kamosema na pivo. Doma je jenom protivny kdyz po nem chci aby neco udelal tak ho to strasne obtezuje. Hry a sport sleduje hodne i na wc a ve vane, takze tam travi taky hooodne casu. Porad si mi stezuje ze ma malo sexu, sam ale je silene liny ten sex jit provozovat nejradeji je kdyz muze jenom lezet a o jeho penis se mam starat sama. Hrozne i stloustnul za tu dobu co jsme spolu. Kdyz zrovna doma nehraje ty jeho hry tak na gauci aspon spi. Celkove je pdorad protivny. Ach jo uz me to stve :zed: hrozne se zmenil od te doby co se mala narodila :roll:

• Citovat
  • Upravit
30408
3.10.15 22:04

Jako že ještě před rokem pilně pracoval jako včelka, neležel na gauči, na pivo a sport se ani nepodíval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.15 22:09

No tak to asi potřebuje trošku lekci, aby se probral. Zkus častěji vyrazit s kamarádkama, dítě mu přenechat na hlídání a on se bude muset rozhýbat. Když si mu stěžuješ nebo vyčítáš, otravuje ho to, nechce to poslouchat. Tak nemluv a konej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.15 22:15

@hanka.br. pivo a sport to ho bralo i driv ale hry pridal az po porodu a drive pomahal doma se vsim a i o dum se hodne statal

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.15 22:16

@Andelska divka na malou je akorat protivny krici na ni kvuli kazde blbosti, mala je ted hodne na me zavisla nehci ji s nim nechavat samotnou

• Citovat
  • Upravit
3.10.15 22:21
@Anonymní píše:
@Andelska divka na malou je akorat protivny krici na ni kvuli kazde blbosti, mala je ted hodne na me zavisla nehci ji s nim nechavat samotnou

Zkoušela sis o tom s ním promluvit? Co se ti nelíbí a jaký náhled na to má on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
3.10.15 22:37
@Anonymní píše:
@hanka.br. pivo a sport to ho bralo i driv ale hry pridal az po porodu a drive pomahal doma se vsim a i o dum se hodne statal

A jak dlouho jste spolu před tím žili v tom domě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí