Líný partner

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50125
11.10.11 21:14
sieta.m píše:
patriama píše:
Je to jeho dum a ja nemam na vybranou, nejsem tak zaopatrena a bohuzel vsichni moji blizci jsou zahranici tak k nim nemuzu ted ani na navstevu. Nezbyva mne nic jineho nez byt potichu a nechat ty zachvaty prejit. Napriklad mne dosel opozdeny i rodicovsky prispevek musela jsem si poradit i bez nej proste i takovy je nenkdy zivot. Ja se nelituju jen ma nekdy fakt zlost jak je to nespravedlive protoze ani policie mu nedala dichnout kdyz mne zduchl pred synem a ja je volala kvuli tomu protoze on neni v pravu tohle nam delat.
Můžeš jít do podnájmu, s alimentama a rodičákem bys to určitě nějak utáhla a časem bys mohla narazit na někoho slušného, než do smrti být s blbečkem, který bude vzorem pro dítě :zed: Někdy i důchodci v domečku pronajmou místnost za pár kaček, já bych teda vyzkoušela cokoli, než se nechat ponižovat. Vem rozum do hrsti.

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
30.4.15 13:31

Ahojky holky, tak když to tak čtu, tak jsem se musela zaregistrovat abych to ze sebe taky dostala..
Jsme spolu dva roky a začali jsme se snažit o miminko. přítel je zlatíčko, ale dokáže mě totálně odrovnat slovem JÁ a JSEM UNAVENÝ. Makáme oba v jedné firmě, máme stejnou pracovní dobu. Máme domeček a dva pejsky. Přijedeme domů, je krásný počasí zkusím na něj: Miláčku nepůjdeš se mnou na chvilku na procházku s psíkama? Odpověď: Kolikrát ti mám říkat že mám dneska moc práce? nebo no víš mě se nechceee miláčku.. atd.. pokaždé něco jiného.
Přijdu po 20 min. domů a on ještě další dvě hodiny sedí na WC a přitom paří hry na mobilu. Já mezitím mám už uklizený celý barák.. Pak vyleze, převlíkne se do domácího a zapne počítač. Ohřeje si něco k jídlu, zasedne a tam sedí až do půlnoci. Dělá tam všechno jen ne práci :pocitac:
Někdy ven ale jde, abych mu úplně nekřivdila, :andel: ale spíš jen svátečně… :oops:
Navrhne že půjdeme na čarodky koncert. Začnu se těšit a ten den mi u oběda řekne že je unavený a nikam nejede.. Na otázku co budem dělat když je pátek volnej neodpoví. Jen já já já :-( přitom dělá jen tu práci, doma nic..
Tak se tak trochu bojím jestli si s dítkem akorát nenaběhnu.. On bude asi super táta.. je chytrej, hodnej, dokáže rodinu zabezpečit a i bych dala ruku do ohně že bude věrnej… Ale to věčný nicnedělání a poflakování doma mě ničí. Nechci trávit volno jen sama… to pak půjde do háje úplně když nebudeme mít společný zážitky. Jinak představa ho nemít je strašná. Moc mi na něm záleží.. máme o čem mluvit a věříme si..
tak teď se :mrgreen: mi ulevilo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
30.4.15 13:39

@didi28 Jo, naběhneš. On bude předpokládat, že se jeho život s dítětem nezmění. Ty budeš předpokládat, že se partner, jakmile přijde dítě, změní. A problém je na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tom-cat
30.4.15 13:39
@didi28 píše:
Ahojky holky, tak když to tak čtu, tak jsem se musela zaregistrovat abych to ze sebe taky dostala..
Jsme spolu dva roky a začali jsme se snažit o miminko. přítel je zlatíčko, ale dokáže mě totálně odrovnat slovem JÁ a JSEM UNAVENÝ. Makáme oba v jedné firmě, máme stejnou pracovní dobu. Máme domeček a dva pejsky. Přijedeme domů, je krásný počasí zkusím na něj: Miláčku nepůjdeš se mnou na chvilku na procházku s psíkama? Odpověď: Kolikrát ti mám říkat že mám dneska moc práce? nebo no víš mě se nechceee miláčku.. atd.. pokaždé něco jiného.
Přijdu po 20 min. domů a on ještě další dvě hodiny sedí na WC a přitom paří hry na mobilu. Já mezitím mám už uklizený celý barák.. Pak vyleze, převlíkne se do domácího a zapne počítač. Ohřeje si něco k jídlu, zasedne a tam sedí až do půlnoci. Dělá tam všechno jen ne práci :pocitac:
Někdy ven ale jde, abych mu úplně nekřivdila, :andel: ale spíš jen svátečně… :oops:
Navrhne že půjdeme na čarodky koncert. Začnu se těšit a ten den mi u oběda řekne že je unavený a nikam nejede.. Na otázku co budem dělat když je pátek volnej neodpoví. Jen já já já :-( přitom dělá jen tu práci, doma nic..
Tak se tak trochu bojím jestli si s dítkem akorát nenaběhnu.. On bude asi super táta.. je chytrej, hodnej, dokáže rodinu zabezpečit a i bych dala ruku do ohně že bude věrnej… Ale to věčný nicnedělání a poflakování doma mě ničí. Nechci trávit volno jen sama… to pak půjde do háje úplně když nebudeme mít společný zážitky. Jinak představa ho nemít je strašná. Moc mi na něm záleží.. máme o čem mluvit a věříme si..

Hlavně ať Tě nenapadne mu rozmlátit počítač :lol: To byste pak mohli být ještě ten den ve večerních zprávách :lol:

Baví ho vůbec něco nebo má nějakou partu, se kterou někam vyráží?

• Citovat
  • Upravit
1104
30.4.15 13:48

@Tom087 no.. partu má ale žádný pravidelný akce.. Občas někam i vyrazíme a je hrozně rád že ho vytáhnu… ale když se mu nechce tak na něj neplatí prostě nic. :nevim:
Nevím co s ním:-) jinak jak říkám super člověk, ale ta lenost a sobectví.. vrr :dance: hrabe mi z toho:-)
přitom máme kolem baráku tak krásnou přírodu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
30.4.15 13:51

No tak jako nečekám že se změní.. :mrgreen: nejsem naivka.. Ale doufám:-) že bude chtít trávit čas s prďolou. Těší se na to.. Nechodí vychlastávat, je hodnej.. nevím no.. mám ho hold ráda. Ale vím že máš pravdu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tom-cat
30.4.15 13:54

@didi28
takže ho baví jen počítač a nic jiného?

• Citovat
  • Upravit
1104
30.4.15 13:58

@Tom087 no tak to zní hodně špatně, ale proboha.. vypadá to že asi jooo :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tom-cat
30.4.15 14:08

Prozradíš, co dělá za profesi, kolik mu je a jaký mý vystudovaný obor?

• Citovat
  • Upravit
1104
30.4.15 14:10

@Tom087 blíží se mu 30ka a je to rozpočtář.. ve stavební firmě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.4.15 14:11
@didi28 píše:

a co by jako měl dělat, ulovil mamuta (byl vpráci) a teď hledí do ohně (paří), nechápu co řešíš za pseudoproblém, neuč se nenudit sama se sebou jako on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
30.4.15 14:14

@pohledzdruhestrany no jo ale pokud má být mimčo tak bychom měli trochu fungovat jako rodina přece..? Svobody a volného času mu dávám hafo. Ale ráda bych s ním trávila taky nějákej čas.. Sama se zabavím ale to mě tak úplně asi neuspokojuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
30.4.15 14:23
@didi28 píše:
No tak jako nečekám že se změní.. :mrgreen: nejsem naivka.. Ale doufám:-) že bude chtít trávit čas s prďolou. Těší se na to.. Nechodí vychlastávat, je hodnej.. nevím no.. mám ho hold ráda. Ale vím že máš pravdu… :nevim:

A jak si představuje, že ten čas bude trávit? Co s chce s dítětem konkrétně dělat?

Asi bych s ním zavedla řeč na toto téma s tím, že s dítětem bude vše o něco složitější. Pokud nebude svolný k nějaké změně teď, nemůžeš čekat, že se po porodu stane zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
30.4.15 14:25
@didi28 píše:
@pohledzdruhestrany no jo ale pokud má být mimčo tak bychom měli trochu fungovat jako rodina přece..? Svobody a volného času mu dávám hafo. Ale ráda bych s ním trávila taky nějákej čas.. Sama se zabavím ale to mě tak úplně asi neuspokojuje.

až bude mimčo, tak mu hoď některý povinnosti na hrb a hlavně!!! nech ho to udělat jak uzná z avhodný on, neboj, mimino přežije, ale jestli budeš prudit, že jsi nespokojená, jak to dělá, tak nebude nakonec dělat nic a ty tu budeš brečet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
30.4.15 14:28
@pohledzdruhestrany píše:
až bude mimčo, tak mu hoď některý povinnosti na hrb a hlavně!!! nech ho to udělat jak uzná z avhodný on, neboj, mimino přežije, ale jestli budeš prudit, že jsi nespokojená, jak to dělá, tak nebude nakonec dělat nic a ty tu budeš brečet…

mám dojem, že didi28 tu píše spíš o nulovém trávení volného času společně, ne o povinnostech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí